Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 5 voturi

ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)


313 raspunsuri la acest subiect

#11
GEO30

GEO30

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 33 mesaje

Postat 18 februarie 2007 - 23:14

Buna fetelor!Va multumesc ca ma incurajati si va multumesc pentru informatii.
BOO ,sa stii ca am citit de pe link-ul pe care mi l-ai scris si intr-adevar Dipherelinul da osteoporoza,insa nu scrie daca aceasta este reversibila dupa ce se termina trat. sau trebuie luate medicamente pentru a o trata.Luni imi sun medicul in legatura cu trat pt. osteoporoza si am sa scriu si voua.
LUCIALU iti multumesc pt.indicatii,vad ce zice medicul si daca nu voi fi multumita de raspuns cred ca voi lua cartilagiu de rechin,nu cred ca mi-ar putea face rau.
Referitor la trat. cu Diphereline ,medicul mi-a indicat sa iau 6 fl. pentru ca am avut endometrioza f. avansata (gr3)iar eu m-am conformat(de altfel pe prospect scrie ca se pot lua 6 fl).Macar de mi-ar folosi la ceva ,dar dupa cum decurg lucrurile nu mai stiu ce sa cred.
Va las ca iar ma apuca depresia daca mai scriu .PA

#12
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 00:24

Geo30NU TE LASA!Si tine-ne la curent cu tratamentul prescris!
In legatura cu chisturile, incercati si supozitoarele CARPICON.
Eu spun asa:indiferent ce- o fi si cat de grav o fi TREBUIE sa o invingem.Este imposibil sa nu existe ceva-dr-i,tratamente naturiste, orice- care sa nu ne faca bine.Ma gandesc ca la cat este de raspandita si de grava, din pacate, medina trebuie sa avenseze cumva in gasirea unei solutii definitive.Totul este sa nu ne lasam.Sa incercam orice poate sa impiedice recidiva, sa mergem la doctori din timp, sa mergem la 100 de dr-i daca tebuie pana gasim raspunsurile corecte,incredere si intelegere.
Eu am vorbit cu sotul meu si mi-a spus,vazand o reclama, sa incerc ARTROSTOP.Azi ma dor infiorator umerii, stangul de-a dreptul ma termina [bang]Si stiu sa suport durerea.Continui Cartilajul,Ca+D3 si o sa iau si Artrostop.M-am uitat pe net si este natural.
Dragelor tinem legatura.Nu stiu cum va este voua, dar eu ma simt bine de cand pot sa vorbesc cu voi.Orice cred ca este spre folosul nostru.
Ariana1 incearca ceaiuri calmante, dar nu din alea facaturi antistres.Si sa bei gura dupa gura de ceai fierbinte linistete.Coase,deseneaza,orice este nevoie de concentrare, sa-ti distraga atentia de la starea de nervi.Ceaiul anttiadipos Sanyo pe mine ma ajuta f. mult sa nu fiu balonata.Dar nu trebuie luat in cantitati mari.Si de ex. pe mine mazarea ma baloneaza.Incearca sa te feresti de alimentele care iti sporesc senzatia asta.
Beti apa cu feliute de lamaie.Eu dimi.beau sigur doua pahare pe stomacul gol.Detoxifica f. bine si are un aport extraordinar de vit. C
Eu am facut cure lungi si cu Denoxinal.
Daca stiti ce va face bine si a avut rezultat scrieti.Poate ne ajuta pe mai multe.
Va pup si aveti grija de voi!Eu dorm si noaptea cu sosete,poate-s jenibila,dar ma feresc cat mai tare de raceli-inflamatii in zona pelvina,dar si in general.[grup]

#13
Ioanatugs

Ioanatugs

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.254 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 03:41

Buna fetelor!

Am avut o dereglare mare luna asta, azi z42=z1, dar bine ca au venit, ca ma ingrijoram deja. Ma gandeam sa fac o serie de polidine in aceasta perioada, oare dauneaza cu ceva???

Miryamm multa bafta la aceasta a doua operatie, sa fie mult mai bine si sa scapi de endometrioza.

Lucialu eu stiu ca ceaiul antiadipos Sanye nu e recomandat pentru cele care vor un bebe. Te ajuta sa slabesti si sa scapi de senzatia de balonare, dar manaca si toate vitaminele din corp necesare fertilitatii. In general curele de slabire afecteaza fertilitatea, dar asta nu inseamna ca nu putem face cure de detoxifiere. Eu de ex. am baut ceai Favidetox si m-am simtit f. bine de la el, am si slabit vreo 3 kg. fara sa tin o dieta stricta. Dar sa ai grija cu Sanye, e pe lista neagra a inamicilor fertilitatii, daca tot vorbim de naturiste. Asa mi-au spus si mie fetele.[pup]

GEO30 i-mi pare rau ca ai atatea probleme, desi ai facut Difereline, iar cu osteoporoza, stiam si eu ca poate aparea din cauza acestui tratament. Trebuie sa existe ceva ca sa scapi de osteoporoza, nu te ingrijora si sa nu cazi in depresie, pentru ca in felul asta te predai. Mult curaj i-ti doresc si multa sanatate!![pup]

Boo e foarte importanat sa-ti pastrezi optimismul![pup]





poze





#14
gabitu

gabitu

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 959 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 10:31

'Neata fetelor [flo]. Mai ce activitate aici. Lucialu, Boo nu mai suntem singure, au revenit fetele [hop][hop][hop]. Din pacate nu cu vesti bune...[bang] dar impreuna vom reusi.
Legat de chisturi sub dipherilin, nu stiu ce sa zic, eu am fost operata clasic si la 1 an jumatate, cand am facut ultima ecografie, nu aveam nimic, eram curata. Poate si din cauza laparo apar aceste probleme, nu cred ca vad foarte bine in timpul operatiei, si nu curata bine.
Maca nu este buna, dupa ce avem noi probleme cu estrogenul, aduce si ea un aport suplimentar.
Tratamentele complementare sunt foarte bune daca le administreaza specialisti, cum este cazul Lucialu, doctorita ta stie despre endometrioza, nu?
Boo ai primit raspuns de la fete?
Apropo de medicina alternativa, fetele din Bucuresti sa stiti ca in acest sfarsit de saptamana este un fel de targ la Teatrul National, vin homeopati si altele. Eu o sa caut terapeut pe medicina traditionala chineza.
Va pup pe toate.

Gabita

#15
adelamaria

adelamaria

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 667 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 11:12

Buna!

Off...ce nu-mi place cand vestile sunt triste...Se pare ca de acum fetele care fac tratamentul hormonal mai au si problema osteoporozei [V] Nu e corect deloc!...Cel mai bine e sa va luati dr-i la intrebari cand ii vedeti si sa nu-i lasati pana cand nu va ofera un tratament ceva...Nu e de gluma, iar ei au datoria sa ne informeze! Nu mai zic de tratament...
Ioana eu am tot sperat ca intarzierea ta e de bine si cand colo...In legatura cu polidinul, eu stiu ca rau n-are ce sa-ti faca. Desi in ziua de azi orice ginecolog cu pretentii stramba din nas cand aude...cica e tratament babesc sau frectie la picior de lemn...Pe mine polidinul ma fereste bine de raceala si din cate stiu are si efecte anti-inflamatoare...Eu as face.

Gabita, n-am inteles prea bine, cand e intalnirea homeopatilor? Saptamana asta?...

Si acum...problema: cica nu mai exista Mastodynon pe piata. Era un singur importator si acum...nu mai importa...sau nu se mai fabrica...Nasol [V] Nu stiu ce sa fac. Probabil o sa comand pe net Vitex capsule; au fetele de la Naturiste un link. Alta solutie nu vad.
Boo, Geo, cum mai stati cu moralul? Nu uitati ca psihicul conteaza in boala asta! Iar depresia si anxietatea pot fi consecinte ale bolii, dar si factori agravanti. Asa ca...mergeti in fata oglinzii si incercati sa zambiti. Si daca va vine sa plangeti, dati-i drumul, dar ramaneti in fata oglinzii pana va calmati si apoi incercati din nou sa zambiti! Nu plecati de acolo pana cand nu obtineti de la voi un zambet! N-o sa faca problemele sa dispara, dar va veti simti putin mai bine.
Va imbratisez pe toate![pup]

#16
gabitu

gabitu

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 959 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 11:18

Adelamaria targul are loc in acest week end, 23-25 februarie, locatia este Teatrul National. Sper sa gasim si ceva interesant. Eu sigur ajung.
Te [pup].

Gabita

#17
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 11:56

Buna dimineata iubitelor![flo]
Adelamaria sper totusi sa se mai gaseasca mastodynon[bang]Homeopatia trateaza cauza nu efectele,cum trateaza medicii la ora actuala endometrioza.In orice caz,vitex am auzit ca este bun, dar nu am luat,ca era Mastodynonul.Am dat ca motor de cautare pe net mastodynon si puteti afla de compozitia lui direct de la dr.T[:D](chiar mi-era dor de smile-ul asta!)Eu,daca imi aduc aminte bine am primit de d-na dr a mea homeopata toti compusii Mastodynonului separati intr-o tura de tratamente.Asa ca daca mergeti la targul ala intindeti-va antenele!
Gabitu[pup]sa ne tineti si pe noi la curent cu ce descoperiti la targ!
Ioana [cool]ca au venit rushii,indienii,beleaua sau cum vrei u sa spui[:D].Ai grija de tine!Cat despre Sanye am luat pe rand fiecare compus si nu scrie decat de bine.Singurul lucru nasol este ca demineralizeaza luat in exces.De-asta am si spus ca atentie la cantitate.Eu l-am descoperit exact cand am facut laparo.Eram balonata la puterea a treia-gazele de la laparo,CM+[consti]si aratam cam asa-[grasa].Vazand eu ca este antiadipos si avand retentie mare de apa in corp+prob. de greutate am inceput sa-l iau la greu.Pana cand am descoperit ca mi-e rau.Imi scadea tensiunea!Legat de fertilitate nu am gasit inca pe net nimic care sa fac o legatura cu el.Asa ca concluzia mea este ca excesul ca de obicei nu face bine:scade tensiunea si demineralizeaza,probabil din cauza ultimei parti este recomandat gravidelor in ultimele luni de sarcina abia si nu inainte.
Asa ca, folosit cu prudenta poate fi de ajutor in situatii disperate(costipatie, balonare).
Oricum se stie ca fiecare corp poate reactiona diferit,din pacate sunt unele naturiste pe care daca nu le incerci pe pielea ta nu sti daca fac bine sau rau.Eu in timp am invatat la ce reactioneaza corpul meu bine si mi-am adaptat adjuvantele naturiste la figurile lui.[:D]
Eu va pup si va dorec la TOATE o saptaman buna,sa fiti iubite de cine vreti voi[:D],mai ales sa veniti cu vesti ca va simtiti din ce in ce mai bine si ca ati gasit solutii care dau rezultate f. bune in problemele cu endo si BB-eii![pup][pup][pup][grup]

#18
Boo

Boo

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.834 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 13:05

Neata fetele !! Chiar daca nu mai e de mult dimineata [:D]
Geo astept cu nerabdare sa ne spui ce ti-a spus dr tau legat de osteoporoza... Sincer ma apuca disperarea daca mai e si asta acum colac peste pupaza. Parca nu se mai termina odata si apar din ce in ce mai multe probleme. Si dr astia parca habar nu au nimic. De ce nu spun ce efecta da un tratament de genul asta ??? Doamne, daca ar as putea sa dau timpul inapoi nu as mai face injectiile alea !! [bang]
Eu sunt cu moralul cat de cat ok, cu toate ca ma dispera bufeurile astea. La mine la servici e o caldura groaznica si nu am nici nu geam pe care sa-l pot deschide (sunt la et 11 intr-un open space). Deci MA COC !!! la propriu
Gabitu mi-au trimis fetele pe PM numele si nr dr cu care lucreaza T. Poate sun saptamana viitoare pt ca asta nu am timp deloc. Legat de mailul pe care va spuneam ca l-am trimis, nu am primit nici un raspuns inca. Mai astept, poate totusi ..
Lucialu ma duc sa-mi cumpar cartilaj de rechin ! si poate si artrostop. Doamne, zici ca as avea 150 de ani [q]
Ioana, Ariana1 ma bucur ca ati revenit langa noi ! [flo]

[pup] la toate fetele

#19
gabitu

gabitu

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 959 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 13:40

Lucialu si eu stiu la fel ca Ioana ca ceaiul acela nu este recomandat persoanelor care incearca sa faca un [copil]. Cauza ar fi faptul ca fiind antiadipos scoate din organism vitamine si minerale, asa am auzit eu [:D], nu stiu daca este bine sau nu [mariaj]. L-am mai folosit si eu in situatii critice, [consti].
Boo poate imi trimiti si mie pe PM numele doctorului si telefonul. Este bine sa-l am, pentru orice eventualitate [olala].
Legat de targ o sa va spun saptamana viitoare ce am descoperit pe acolo [detectiv].
Pupici

Gabita

#20
Boo

Boo

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.834 mesaje

Postat 19 februarie 2007 - 14:41

Fetele, de ceaiul verde ce stiti ? Eu cam beau in fiecare zi ... Si mai beau si ceai de slabit de la Naturavit. Oare sa-l intrerup ?


Panic Questions

  • Cum să scap rapid de ciuperca picioarelor È™i unghiilor?

    MaryJane999
    - Astăzi, 14:34

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -