Retete de post - 2
Deschis de
roxanaz
, nov 28 2006 17:37
189 raspunsuri la acest subiect
#181
Postat 29 noiembrie 2010 - 23:24
Daca doriti sa va inspirati mai gasiti aici cateva retete de mancaruri sau dulciuri de post
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebeusul 31+
#182
Postat 30 noiembrie 2010 - 22:59
Mie imi place foarte mult prazul si in perioada asta se gaseste la orice piata, asa ca fac din cand in cand mancare de praz cu masline. In perioada postului este foarte bine de consumat. Pe langa praz, pun masline,ceapa, suc de rosii si condimente. Mancarea de praz se face repede si este gustoasa. Se pune ceapa si prazul la foc pentru 20 de minute, apoi se adauga sucul de rosii si condimentele: http://retetadelicio...cu-masline.html
http://retetadelicioasa.blogspot.com/
http://retetadelicioasa.blogspot.com/
#183
Postat 08 ianuarie 2011 - 16:42
parjolute din ciuperci sau din spanac
#184
Postat 23 august 2011 - 16:08
super topic!
*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
#185
Postat 23 august 2011 - 16:52
o reteta de post:
-parjoale din dovlecel si cartof ras,marar,patrunjel si in loc de ou-faina!
*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
-parjoale din dovlecel si cartof ras,marar,patrunjel si in loc de ou-faina!
*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
#186
Postat 16 septembrie 2011 - 23:36
Mazare cu ciuperci si orez
Mazare congelata - 500g
Ciuperci la conserva - 200g
Orez - o ceasca
Ceapa - 2 buc.
Usturoi - 10 catei
Ulei de masline - 4 linguri
Foi dafin - 2 buc.
Marar - 1 leg.
Sare / piper - dupa gust
Porumb la conserva - 50g (optional)
Tocam ceapa si o calim in uleiul incins impreuna cu ciupercile, adaugam 600 ml apa si mazarea, orezul, sarea,piperul. Se fierbe la foc potrivit timp de 20 minute dupa care adaugam usturoiul tocat marunt, foile de dafin si (optional porumbul). Fierbem inca 15 minute, daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce s-a fiert si orezul, oprim focul si adaugam mararul tocat marunt.
http://www.retetefarasecrete.ro
tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)
Mazare congelata - 500g
Ciuperci la conserva - 200g
Orez - o ceasca
Ceapa - 2 buc.
Usturoi - 10 catei
Ulei de masline - 4 linguri
Foi dafin - 2 buc.
Marar - 1 leg.
Sare / piper - dupa gust
Porumb la conserva - 50g (optional)
Tocam ceapa si o calim in uleiul incins impreuna cu ciupercile, adaugam 600 ml apa si mazarea, orezul, sarea,piperul. Se fierbe la foc potrivit timp de 20 minute dupa care adaugam usturoiul tocat marunt, foile de dafin si (optional porumbul). Fierbem inca 15 minute, daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce s-a fiert si orezul, oprim focul si adaugam mararul tocat marunt.
http://www.retetefarasecrete.ro
tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)
#187
Postat 08 octombrie 2011 - 17:59
Citat: |
citat din mesajul lui Dory232002 Cartofi la cuptor -cartofi -ceapa -orez -condimente -putin ulei -bulion -verdeata -2-3 graunti de usturoi Cartofi se taie ca si la mancarea de cartofi,ceapa se taie solzisori,se aseara intr-o tava mai inalta,si ceapa, si cartofii si orezul, se pune putin ulei deasupra si condimente dupa gustul fiecaruia (eu pun secretul gustului si cimbru),se umple tava cu apa cat sa acopere cartofii si se baga la cuptor.Cand sunt tiate fierte bine, se pune bulionul se mai lasa aproximativ 5 min.,si se opreste focul.Deasupra se presara verdeata si usturoilu taiat marunt. Spor la gatit si pofta buna !!! DORY & ALEXANDRA DENISA http://photos.yahoo.com/dory232002 FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002 |
Am facut reteta. Foarte bun!
Fotograf Profesionist
#188
Postat 08 octombrie 2011 - 18:01
Foarte gustoase toate retele. Am incercat majoritatea retetelor.
Fotograf Profesionist
Fotograf Profesionist
#189
Postat 21 noiembrie 2012 - 04:02