Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 8 voturi

"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)


305 raspunsuri la acest subiect

#1
arboria

arboria

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.067 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 04:56



(1); (2); (3)



liris, ai un baietel minunat [pup]



lila, ce-i cu bagajul ala de mana? daca ai pasaportul si biletul, e de ajuns, ca doar e zbor de 2 ore (sau nu?)



ma duc s-o citesc pe q



Daca esti Pârâcios


#2
Rayuela

Rayuela

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.311 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 17:13

[hot]
IO nu prea am nimic de zis,dar stau cuminte pe banca in poiana,si astept sa mai treaca unu altu.
Ma bucur ca a venit Ana Maria[pup]
Si mai cetesc pe forum ,nu postez din lene,batrinete,nici nu stiu ce o fi.Chiar ma gindeam ca pe forumul asta treci prin niste virste virtuale.Primul an,de-a busilea,mai o iei in freza de la moderatori,mai te pupi cu lumea,mai te bagi in seama...anul 2,deja incepi sa "mergi",intri adinc in discutii,te mai certi,ba chiar iti faci si "dusul" de inaugurare la Zona Zoster(aici mint,io am inceput din anul 1:)).Dupa care vine maturitatea,incepi sa selectezi unde te bagi cu comentariile,devii mai tolerant si mai intelept.Acu io am intrat in faza de imbatrinire,adica nu mai pot maica sa ma misc de din poiana ,neam:))
Dar ca sa vedeti ca am totusi opinii,va zic voua un rezumat,adica ce as fi scris daca eram inca tinara forumista:))
Io il iubesc pe Rege.
Intoarcerea in Romania:ma intristeaza sa vad iar impartirea in doua tabere,noi si ei,noi care o ducem bine [cusca],si ei,care stau in "mizeria" aia de Romania:((
Zona Zoster:slabut,slabut de tot,nici o cearta entelectualmente provocatoare:)
In rest,numa pupicutzuri si floricici,nu mai pot maica...asa ceva....[alcool]

#3
doruletz

doruletz

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.979 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 18:02

nziua,

hai ca io termenai explicatiile si disecaile de ficati de rata dinamizata la 200K (apropos de subecte aprinse pe forum) si ma intorc in poenita.

Eram gata sa scriu si la subiectu cu regele, da'acu daca vazui ce zisa Rayu poate ma mai gandesc si-l las in pace de data asta [:)]. Insa citii cu atentie mesajele de acolo, doar doar oi gasi si io ceva de apreciat la personajul respectiv. nimic, fratilor, acest om nu-mi inspira nimic (rayu, tu nu citi mai departe: imi inspira totusi un pic de greata de cand il vazui pupandu-se cu nastase). Vorbeste frumos de romania, dete bani la batrani, crescu gaini...Banalitati. Nu tu o carte scrisa, un articol, o inventie, o descoperire, o expeditie umanitara in africa, nici macar un castig la loz in plic. Cel mai mult imi placu sa-mi imaginez cum aduna el saracu ou cu ou din cuibarele clotzelor ca sa supravietuiasca [:-)))] Mai fratilor, si ce daca a muncit ca sa se intretina, asta e chiar culmea. (desi io una nu cred ca s-a spetit prea tare) Pai toata lumea munceste, e adevarat ca nu toti pasc curcile, deh, fiecare face ce-l duce mintea, da' totusi nu e un motiv de proslaveala.



gata, hai ca-l las in pace (deocamdata), nu vreau s-o supar pe mama rayu ca de abia s-a intors [pup]

Apropos rayu, stii ceva de adela? daca vorbesti cu ea, spune-i bre ca ne e dor si o asteptam acilea. sper ca e bine ca n-o mai vazuram demultisor. (si mai vino si tu pe messenger)



Subectu cu intorsu in Ro nu mai avusei timp sa-l termin, ramasesem cam pe unde ploua cu meteoriti, boli si cutremure in orice alta parte a globului in afara de America, "of course". S-a mai intamplat/zis ceva inedit de atunci? Sau ramasera la paf paf din pistoale doi murira trei scapara si porumbul tot necules?



arboria, lilutz e deja la Londra acu, ne face cu mana de pe Big Ben. Poate chiar ajunsa Chez Hari, unde cica ti se propun spalari pe cap cu... sperma de taur (astia sunt si mai indrazneti decat aia cu ficatii de rata)



Salutari la noii (vechi) veniti [pup]



Mai viu









#4
Sabina

Sabina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.695 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 19:22

si eu repede sa semnez condica.

bine-ai revenit Ana Maria!!!



eu sunt regalista, dar din motive care nu tin de politic , ci mai degraba...de estetic.Asa mi se pare mie frumos, sa existe rege, pt mine are legatura si cu ideea de sacru, samd.



mi-ar placea sa existe rege care sa guverneze asupra frumosului si binelui :)



Daca ma gandesc dpdv politic nu-mi place niciun sistem, fiecare cu tarele lui, asa ca....



Dorulez, normal ca nu e nimica iesit din comun sa muncesti ca sa te intretii, e vorba aici doar de oameni care isi dau masura cand sunt pusi in situatii imposibile, exista f multi fara sange albastru care se pierd, se ofilesc si pier...cum au fost in romanai comunista...si varianta cealalta cu suflecat manecile si trecut la treaba cand n-ai ce pune pe masa, cum au facut de exemplu printesele Mavrocordat cand li s-a luat tot.Au lucrat pe santier si gata!

tine de caracter, nu de sange. Insa pt cei obisnuiti sa aiba totul la picioare e mult mai greu sa puna osu la treaba decat pt cei care au facut asta de cand s-au nascut. Nu e scuza, e adevar. Asa ca mie mi se pare meritoriu sa te poti adapta cand neam de neamu tau a fost "peste vremi". Nu zic ca e ceva extraordinar sau iesit din comun, da e nota buna [:)]



cat despre noi si restu lumii.....nu mai zic nimica. Pai ce, poti sa comanzi sufletului? ce conteaza civilizatia cand esti sfasaiat de dor? si ce legatura are dorul cu realizarea???

sunt unii f "nerealizati" carora nu e le nici un fel de dor de tara, asa ca......

ma rog. Stau deoparte de corul detractorilor din ambele tabere exgeratoare [:D]



In rest, mi-e greata combinata cu foame, da nonstop! La sofia nu era chiar asa.Si nici macar nu pot sa dau la boboci.e o greata metafizica aproape [:-)))]






Sabina si [hippi] Sofia Galagia





Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.



#5
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 21:48

Huh, se vorbeste mult pe langa subiecte, rayu ce zz mai vrei? :))



Despre rege: il apreciez din suflet pentru felul in care ii place sa vorbeasca despre Romania si despre romani. Am vazut cateva emisiuni la tv, facute de redactori de calitate, nepartinitori, am ramas impresionata si cu lacrimi in ochi cand regele povestea despre viata lui si cat de greu i-a fost. Asa e dorulets, intr-o masura ai dreptate, nu e nimic spectaculos ca a muncit, numai ca pentru el a fost foarte greu, nu era invatat sa faca asta, viata si nevoia l-a invatat. Nu sunt de acord cand spui ca nu e impresionant nimic in ceea ce-l priveste, eu cred ca ccc chiar el e impresionant...ca nu s-a remarcat prin nimic extraordinar...nu cred ca trebuie sa faci asta ca sa fii OM. Stiu, sunt multi altii ca el, dar el e un rege, chiar daca fara regat, dar a fost crescut si educat sa fie rege. Pentru mine va ramane un OM de valoare.



despre Romania, acolo se abereaza "la greu", ce parere sa mai exprimi? Fiecare cum simte, nu poti da sfaturi in atare situatii...daca sa te intorci sau nu...ma rog, eu nici n-am ce spune...insa fiecare isi stie sentimentele, nu poti sa le comanzi.



Sabina, asa a fost si la mine, dar ambele sarcini...pana in luna a 4-a. Trebuia sa am mereu ceva de rontait la mine.



Mihaela si fetele mele



#6
liris

liris

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.081 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 22:27

Io-l iubesc pe Mihai. Poate asa un pic ca Sabina... unele motive sunt mai putin cunatificabile. asa simt. asa-mi spune inima. apoi cele cuantificabile converg catre acealeasi sentimente. in plus, ce urasc comunistii, eu iubesc. [il] monarhia romaneasca a fost poate una dintre cele mai meseriase monarhii europene, ptr ca, spre deosebire de cele europene, a noastra a fost una importata, tirziu in sec 19, si a fost o monarhie absolut moderna care nu a avut nimic de-a face cu cretinismele faptuite de regii europei de-a lungl vremii, si mai ales in feudalism.



intoarcerea in Romania este o decizie foarte personala. depinde mult de profesie, de oportunitatile tale in profesia respectiva (in Ro sau in afara ei), de firea ta, de ceea ce ai lasat acasa (si ce ai in afara Ro), de noroc. nu in ordinea insiruita de mine, ci rankingul este foarte personal si subiectiv ca atare. pe mine, de cind am terminat doctoratul ma bate asa un gind sa ne intoarcem in Ro, dar barbate-miu nu ar avea ce sa faca in microelectronica in Ro (si ptr asta a facut doctorat in semiconductori, sa proiecteze chip-uri nu sa le vinda pe cele facute de altii, la Flamingo). fabrica de Microelectronica, de la Baneasa, s-a desfiintat. toti cei care lucreau acolo sunt in valea siliconului.

parerea mea este ca in 2007, dc esti inzestrat insa cu talente de entrepeneur ... si nu esti doar un soricel de biblioteca, sau laborator ... asta e timpul sa te intorci. sunt multi bani europeni care incep sa curga in Ro. unii se dau pe bune ptr proiecte valabile. in sfirsit, trebuie sa stii bine ce poti si ce vrei sa faci. cam asta e. discutiile la subiectu respectiv sunt un pic cam aride. fiecare povesteste experienta lui, fara sa constientizeze ca nu exista reteta universal valabila. unii reusesc in afara Ro, altii in interior. unii sunt fericiti departe de Ro, altii in Ro. pe la subiectu' ala fiecare parte judeca foarte aspru cealalta parte... da'...si eu sunt mai putin combativa, mai putin pornita.



in ceea ce priveste calitatea ... imaginati-va ca femeile de la mamici de sept-oct 2006 s-au scindat (o parte s-au mutat pe forumul evei, cealalta a ramas aici) ca n-au cazut de acord la diversificare, la cum trebuie sa pazesti plodu sa nu cada-n cap si alte motive ptr care, serios, numai femeile se pot lua de par.[bicla]



poate ma lamuriti si pe mine cum e cu diversificarea, ca-s cam in ceata. pot sa va intreb?



edit: ptr voi

cine are virsta mea ... o sa dea in plins la a doua ... cam pe atunci facea furori tanti asta frumoasa

hai ca va-mpumpez

#7
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 22:35

Liris, ce vrei sa stii? intreaba, eu iti voi raspunde atat cat mai stiu :))

Hai ca scriu pe scurt: incepi cu sucuri-de morcovi, mar sau portocala. In prima zi ii dai 1/2 de linguritza, apoi cresti zilnic cu cat i-ai dat in ziua precedenta pana ajungi la 100-150 ml, de fapt sa inlocuiesti o parte dintr-o masa. Ii dai numai un fel de suc pana a ajuns la cantitatea maxima, apoi incepi cu al 2-lea si abia apoi cu al 3-lea, apoi poti sa le si combini. Dupa asta incepi cu supa, cea de legume initial, fara carne. Tot asa progresezi ca si cu sucul, apoi incepi sa-i pasezi si din legume, putin cate putin. Ii dai cu lingurita sau cu biveronul, depinde cata rabdare ai :)). Poti trece la piureuri de mar, la fel progresiv, apoi dupa 6 luni introduci si biscuitele in el. Daca vrei sa-i dai seara cereale, cele care sunt pentru bb de peste 4 luni, procedezi la fel, progresiv. Asaaa, am ramas la supa...dupa 5 luni sau 6, nu mai stiu, poti introduce si carnea(pui, vita). La inceput doar in zeama, apoi si pasata. Vei trece asa progresiv la piureuri, dar numai dupa 6-7 luni cand il poti pune in scaun sa manance. Si asa incet-incet ajungi sa inlocuiesti mesele de lapte cu mese lichide si apoi solide. La inceput, completezi cu lapte mesele, in perioada de obisnuinta, cand il inveti cu alimentele noi. S anu te sperii, se va stramba, va scuipa, dar pana la urma o sa-i placa :)).

Sper ca am fost coerenta, sunt grabita si am spus pe scurt, cum mi-a venit :)).



Mihaela si fetele mele



#8
Sabina

Sabina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.695 mesaje

Postat 03 februarie 2007 - 23:43

Liris, e perfect ce ti-a zis Miha, eventual poti schimba cu supa , exista si teoria cu legumele mai intai , ca sa nu se obisnuiasca cu dulcele si sa accepte restul mai usor.

Nu stiu insa prea bine cum e cu varsta diversificarii, ca eu am inceput la 6 luni fix cu Sofia, probabil ca la bebelusii care beau lapte praf e pe la 5 luni, dar nu mai devreme, in nici un caz.

mai serios vb, ca s-au certat pe diversificare?

God.



Bine ca mi-ai zis, sa stiu la ce ma astept.Cand era Sofia mica nu erau grupuri de mamici, asa ca am crescut-o linistita [:D]










Sabina si [hippi] Sofia Galagia





Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.



#9
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 04 februarie 2007 - 00:09

Eu am inceput diversificarea repede cu Diana, parca la 3 luni, de la 2 luni jumate n-o mai alaptam, n-am avut lapte :(((. Asa era teoria atunci, sa incepi cat de repede...si abia asteptam sa faca 4 luni sa-i dau si cereale...

Cu Silvia am inceput mai tarziu, am alaptat-o pana la 5 luni, dar nu excluziv, de cand s-a nascut a avut nevoie de completare, asa ca la ea a fost lapte praf+lapte de mama de la nastere. La ea am inceput pe la 4 luni, 4 luni jumate parca.

Acum stiu ca teoriile sustin si mai tarziu. Am vazut ca ai cartea lui Spock, citeste si pe-acolo, mie mi-a placut. Nu mai stiu teoria lui, parca dupa 6 luni...



Mihaela si fetele mele



#10
liris

liris

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.081 mesaje

Postat 04 februarie 2007 - 00:43

am intrebari concrete.
deci Simburica are 4 luni si 4 zile. si fetele de la "mamici" diversifica cupiii de pe la 3.5 luni.

sa zicem ca incep cu morcovul. il fierb bine. fara sare sau altceva din ce-am cetit. si apoi cu ce scula sa-l fac suc (scula de bucatarie) vreau sa zic? blender? razatoare clasica? mixer d'ala de piure? vecina mea de peste strada, care-i tot romanca, imi zicea ca ea dadea copiilor apa in care fiersese morcovul spre exemplu ...
americanii zic ca schema de diversificare este: cereale, legume, fructe. asa cum ziceti, sa se invete cu gustul cel mai nasol si in timp sa vina si cel bun, de fructe.
deci sunt in ceata. eu ce sa fac?
eu am luat azi, singurele cereale care se gasesc pe piata olandeza, ptr copii de la 4 luni incolo. faina de orez ii zice. oare nu o sa-l constipe? sa incep cu faina asta de orez in lapte? sa incep cu morcov?
voi la ce masa ati inceput sa introduceti "altceva"? la cea de dimineata?

stati ca mai am niste nedumeriri, dar nu mi le aduc aminte acum. revin si mii de multumiri, Mihaela si Sabina!





Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -