Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Copii din 1996 (9)


289 raspunsuri la acest subiect

#281
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 02 aprilie 2007 - 22:59

AOLEEU,mey SANCA dar ce a patzit saracul copil?????
Multa sanatate si sper ca totul e ok!

MIKI,deci la voi se dau in mai si nu asa cum se procedeaza aici!Eu habar nu am daca Andrei a luat sau nu(personal nu cred9dar mi s-a parut tare curios acest mod!

Dana

#282
CriPOD

CriPOD

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.522 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 03:11

[wow] Sanca, ma doare stomacul numai cand ma uit la poze! Vai de mine prin ce-ati putut trece!!! Sper ca e totul ok in final pe termen lung!



Ana, bine ca s-au linistit cumva treburile cu nebuna de invatatoare.



Mihaela, drum bun si sa ne relatezi impresiile. Si eu am precut azi vara cand am plecat din Munchen pe langa Dachau, dar n-am avut curajul sa intru. Eram la limita depresiei deja, chiar fara factori externi.



Chiar vroiam sa va intreb: voi platit ca sa participe copiii la cangur?



Poate maine o fi mai frumoasa vremea si la noi aici peste balta, ca azi vad ca nu e. Sanca, insanatosire grabnica lui Mateias!




m[:)]m & DJ

#283
mikimihaescu

mikimihaescu

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 335 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 10:37

mQQm, noi platim participarea la Cangurul, cam 9 lei noi.



Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)

Baietii mei

#284
Ana68

Ana68

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.714 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 13:03

Ancaaaaa.....Doamne iarta-ma!,[:0]da' cum a reusit copilasul tau,pacatele mele,sa isi faca asa ceva la ochi,mai femeie?![V][:0]Mi s-a facut pielea de gaina uitandu-ma la poza....Of,Doamne,da' stiu ca nazdravani baieti ai,mama draga!Doamne fereste sa nu ramana cu semn la ochisor...[V]

Miki,eu ieri am aflat ca dupa Paste aflam rezultatele la Cangur.

Dana,da....cat de cat s-au mai linistit apele cu doamna sau cel putin asa sper.Cu testul la Cangur,da,si Alex a venit de la concurs.Rezultatele se scriu pe alta foaie,iar revista cu subiectele le-o da acasa.In revista sunt subiectele pentru clasele III-VIII.

Mihaela,nu e cam deprimant la Auschwitz?Sora mea mi-a povestit ca e trist acolo,e cenusiu...Povestea ca ea a fost pe vreme frumoasa,calduroasa si spunea ca atat timp cat a stat acolo sa viziteze i-a fost frig....se infiora toata.Chiar mi-a zis ca ii pare bine ca a vizitat,dar in viata ei nu va mai merge acolo....Zic si eu!Oricum,sa aveti o vacanta frumoasa,drum bun si sa ne povestesti si noua.[^]

Mqqm,si eu sper ca s-au mai calmat treburile...



Hai sa va povestesc noutatile:ieri,inainte sa ajunga Alex acasa de la scoala,am plecat cu Luana,pe jos,cale de vreo 2 km,pana la cel mai apropiat bancomat sa verific daca mi-au intrat niste bani pe card.Drumul este acelasi cu cel pe care vine Alex de la scoala,impreuna cu doamna si alti colegi,pana la un punct unde se despart.Ma gandeam eu ca s-ar putea sa ne intalnim,dar nu-mi puneam mari speranta....si chiar as fi vrut sa nu ne intalnim ca nu aveam nici un chef de discutii...Na bun,evident ca ne-am intersectat,eu pe un trotuar cu Luana,doamna cu Alex si inca 4 colegi pe trotuarul de vis-a-vis.Na,nu puteam sa trec ca gasca prin apa,am strigat,am facut semne cu mana...m-au vazut.I-am zis lui Alex unde merg si a facut semn din mana ca el merge spre casa,nu vine cu noi,doamna mi-a facut cu mana si ea si au dat sa plece.La care eu....neavand ce face si fara sa ma manance in fund am inceput sa ma scarpin...tzip catre doamna si o intreb cand o sa aflam rezultatul la Cangur.Si ea imi tipa de pe trotuarul celalalt ca dupa Paste si apoi imi urla si ea ca tot dupa Paste ar vrea sa stam de vorba.Pai,zic,stiu ca o sa fie sedinta iara....la care ea imi face un semn cu mana si imi zice :"nuuuu...nu la sedinta,asa...doar noi doua".Am dat si eu din mana,am urlat "bine" si am plecat mai departe si ei la fel....Ce-o vrea sa vorbim???Habar n-am...poate uita pana atunci...asa mi-e sila de sfaturi binevenite si discutii gen hai sa taiem firul de par in patru...Vom vedea.

May,ca va intrebam ieri....copiii vostri au tema sa faca niste fishe...asa le spune Alex,pe fashii de hartie...nu stiu cum sa descriu,cica asa se face la clasa aV-a,despre personalitati romanesti????Uite,ieri a facut despre Stefan Luchian(uau,ce aventura ieri pe noi...dimineata da-i si googaleste,fugi rapid acasa cu masina sa duc tema copilului,sa aiba timp sa-si faca fishele astea,ca trebuie conspectat),iar pentru azi are de facut despre Mihail Sadoveanu.Noroc ca aseara l-am convins pe Marius sa reinstaleze programul de internet sa googalim despre Sadoveanu,ca azi iar alergam ca nebuna prin oras si e o aglomeratie.....

Hai ca m-am aberat destul.Va pup si va urez o zi excelenta!



Ana-Maria,mami deAlex&Luana



#285
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 14:27

Sunt pe fuga,dar trebuia sa va salut![:D]

Da si noi am platit pentru Cangur,2 euro!
Eu acum nu intzeleg de ce in Ro s-au platit 9lei(care de fapt inseamna 90000 sau 900000???)desi inclin spre prima tranzactzie,oricum e mai scump decit am platit noi!De ce?

ANA,noua ne-au dat acasa si lucrarile si rezolvarile,eu am luat-o ceva gen,corectatzi-va singuri![:D]Bafta la discutzia cu invatzatoarea![:D]

SANCA,te asteptam cu amanunte si multa,multa sanatate lui Matei!

Salut respectuos toata suflarea participanta la topic si am fugit!

Dana

#286
mikimihaescu

mikimihaescu

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 335 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 16:42

Dana, 9 lei noi=90 000 lei vechi.



Am fost la psiholoaga scolii, ca au dat un test si am fost sa mi-l interpreteze. Nu e nimic iesit din comun, doar la rubrica: ce iti place sa faci cel mai mult, Andreiu a scris: Sa il zgandar pe fratele meu. Asa ca mi-a spus ca o sa aiba o discutie cu el joi sa vedem cum stau treburile. M-a pus pe ganduri. Eu i-am spus de permanenta lui agitatie si lipsa de concentrare si intentia lui tot permanenta de a negocia spre avantajul lui. La punctul asta mi-a spus ca nu e rau ca negociaza, ca e semn ca e istet.

Acum daca sap adanc in emoria mea, tin minte ca tot cam la varsta lui am avut o perioada in care chiar l-am urat pe frate-miu. Mereu ne certam si ne si bateam. Asa ca nu cred ca e vreo problema mare asta. Eu, ca de obicei dramatizez un pic si acum o sa am la ce ma gandi pana joi, o s ama roada tare de tot.



Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)

Baietii mei

#287
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 17:07

Si eu va salut in graba...



Ana-Maria, sigur ca e deprimant la Auschwitz, merg acolo constienta de ce ma asteapta, chiar am emotii pentru ca in sfarsit ajung acolo...am trait adolescenta citind carti despre perioada de exterminare a evreilor, cartea lui Oliver Lustig, romanul care a trecut si supravietuit Auscwitz-ului si inca o carte despre un alt lagar, unul de femei, le-am citit in perioada liceului. Apoi am vazut filme, documentare, stiu ce ma asteapta. Dar tocmai de aceea merg pentru ca n-am fost [:D]. Probabil ca inca o data nu o voi mai face. Iar acum s-a ivit ocazia sa avem cateva zile libere, noi de cativa ani de Paste abia asteptam sa plecam undeva, iar anul acesta dupa luuuungi deliberari am ajuns la aceasta destinatie. Sigur, Auschwitz-ul va fi doar o parte a excursiei, cateva ore, restul va fi Cracovia si muntii Tatra.

Am primit sfaturi si pro si contra, dar cei care au fost acolo, ne-au spus ca trebuie sa mergem sa vedem...e o parte a istoriei noastre.

Diana nu va merge cu noi, merge la tatal ei, va veni mama cu noi si va sta ea cu Silvia, am citit pe net ca nu e recomandat copiilor sub 14 ani sa intre sa viziteze muzeul.



Dana, de ce e mai scump Cangurul la noi? Pentru ca in Ro toate sunt mai scumpe ca in strainatate, nu? Pe mine nu ma mai mira nimic! Poate ca sunt mai pornita acum, mi-am facut rate pentru un aparat foto si cautand pe net, am gasit produsul la 350 de dolari pe cand la noi dau 575 dolari [bang][bang].



Sanca, cum a reusit Matei sa se loveasca asa? Sper ca e ok, ma gandesc ca nu a fost tocmai usor, mai ales ca ai stat pe la ER cu el...sanatate ii dorim!



Miki, interesanta evaluarea psihologica, cred ca ar trebui sa se faca la toate scolile asa ceva...



Acum eu iar sunt in dilema cu scoala pe care s-o urmeze Diana dintr-a V-a. Ieri am fost la scoala sa discut cu d-na invatatoare, sa vad ce mai spune, asteptam sa-mi spuna daca s-a finalizat profesoara de mate si cea de romana, pentru ca erau cu semnul intrebarii, cel de mate iese la pensie iar profa de romana inca nu se stia care din ele va fi. Stia deja, mi-a spus ca e una tanara, nu stie exact cati ani are la catedra dar ca ea a auzit lucruri bune, o stie si pe cea de romana si ea are inceredere ca va scoate lucruri bune cu copiii. Acuma, eu i-am spus ca vreau sa incerce Diana si daca reuseste sa mearga la clasa de gimnaziu de liceu, iar ea m-a descurajat, spunandu-mi ca are o prietena buna profesoara la acel liceu si ca nu-mi recomanda, din povestile ei. Mi-a spus ca nu poate sa-mi spuna amanunte, dar mi-a spus ca Diana e foarte receptiva si bagareata si ca atmosfera din liceu n-ar fi tocmai ceea ce-i trebuie, atitudinea si comportamentul fetelor in pauze nu e tocmai ce ar trebui sa fie...atat mi-a spus. Acuma eu am inteles ce-am vrut, ma gandeam si eu ca ii deschid Dianei cam tare ochii intr-un liceu, ca e prea copila, d-na mi-a zis ca ar trebui sa o las sa copilareasca atat cat trebuie, ca nu vede benefica mutarea ei din acest punct de vedere. Dar ca DA, se face scoala buna acolo. Noa si eu acuma ce sa aleg??? [:0]



Va pup, mai vin!



Mihaela si fetele mele



#288
mirela68

mirela68

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 300 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 17:33

Mihaela,
Exact aceiasi problema o avem si noi. De fapt am avut-o, ca ne-am hotarat. Am inscris-o pe Andrada la liceu dintr-a V-a. Va fi mai greu, mai ales ca ea vine de la step-by-step,vor avea profesori de liceu, dar sa faca scoala!
Clasele mici sunt pe un coridor, separat, in rest ...se va obisnui mai repede cu atmosfera de liceu...

Salutari tuturor si sarbatori fericite!
Mirela

#289
alma

alma

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 334 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 21:52

Greu mi-a fost sa citesc tot, tot![biz] Uff, ce de peripetii!

Anca, dar rau s-a mai lovit Matei la ochi! Recuperare cat mai grabnica si fara urme! Diana, chiar daca e fata, are cicatrici pe picior si in cot, atat de tare s-a lovit. S-a intamplat de fiecare data la scoala, o data in pauza, cand a alergat dupa un coleg si el s-a ferit cand sa-l prinda si a doua oara de curand, la ora de sport, la handbal, a cazut in cot pe asfalt.

Ana, e bine ca s-a mai potolit invatatoarea cu sicanele la adresa lui Alex, mai rabdati si voi un pic si scapati de ea cu atitudinea ei cu tot, care nu mi se pare nici pe departe normala.

Mihaela, felicitari pentru toate rezultatele si distractie placuta in vacanta! Cred ca va fi o excursie de neuitat!

Cu Cangurul nici Diana nu s-a descurcat, mi-a zis ca a fost timpul scurt si problemele dificile, vreo 10 n-a facut, iar din celelalte nu stiu cat a facut corect. N-are rezultatele nici la engleza, care s-a dat acum o luna.
Sambata trecuta a participat la un concurs de romana+matematica (minus-plus poezie se numeste [:D]), a doua faza, ca pe prima a luat-o la limita. Nu voia cu nici un chip sa se trezeasca, era fara chef. I-am spus ca odata ce si-a luat un angajament trebuie sa-l duca pana la capat, sa nu incerce sa se fofileze, ca nu e frumos. Ei, dupa ce a venit de la concurs era foarte incantata ca a facut aproape tot, mai putin 2 subpuncte, ca ieri sa aflam ca a luat locul I la clasele a V-a si va participa la faza nationala, la Resita. Problema e ca nu stiu daca o voi duce, e mult prea departe pentru 2-3 ore de concurs. Ne mai gandim...


#290
Sanca

Sanca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.448 mesaje

Postat 03 aprilie 2007 - 23:20

Fetelor,



multumesc pentru urarile de bine pentru Matei. Ieri cand l-am luat de la scoala, ajunsi acasa, a inceput sa -si deschida ochiul un pic. Cu pleopa inca umflata, si pe jumate ridicata, arata beat copilul meu... Oricum, de pe la 5-6 seara se uita copilul meu cu ambii ochi la mine, si eram asa de fericita ca-mi venea sa plang.

Vineri i-a luat mama de la scoala, si i-a dus acasa la ea. De cand era sa-si rupa Elliot gatul, pe barne de lemn de la constructia casei lor (isi extind casa), nu mai au voie sa iasa in curtea din spate. Pentru mintea lor, acolo e cel mai bun loc de joaca. Eu nu inteleg cum 3 adulti nu au putut sa se impuna, ca era sotul meu acolo, si parintii mei. In urletele lor, Matei si-a pierdut balantza de pe o barna de lemn si s-a dus de la 2m in fatza pe niste trepte de beton.... Mama m-a sunat la servici vineri sa-mi spuna ca si-a spart capul... Cand am ajuns la Emergency Room nici eu nu stiam la ce sa ma astept sa vad. In afara de o crema antibotica de pus in ochi nu i-au mai dat nimik.

Ieri la scoala a trebuit sa explic la toti de ce Matei arata in asa hal. . . Duminica la biserica (1 Aprilie) le spunea la prietenii lui, cand il intrebau ce s-a intamplat cu el, ca el a facut asa de April Fools..... Si cand il intrebau ce are la ochi, el zambind le zicea "care ochi?"....

Oricum, azi la scola au Picture Day.[:D]



Dana
, distractie placuta in parc si sa prinde-ti o vreme super, si cozi mici. La noi Disneyland-ul e la o o ora jumate de casa, dar ne costa cam 3-4 sute o zi in parc. Biletele sant cam 50-60 de dollari pe persoana, dar odata ce intri in parc, nu poti cumpara nimic, nici o apa sub 5 dollari.



Alma
, daca ai intrat in hora, trebuie sa joci, si sa o duci pe Diana la Resitza. Fa ca Ana, "ai fost vreodata la Resita? Pai atunci hai sa mergem... "



Ana, sant si eu bucuroasa ca s-au mai ameliorat lucrurile cu Doamna. Poate a trecut peste criza hormonala...



Mihaela, noi am fost la Dachau, si am vazut lagarul de acolo. Cu toate ca a fost o zi insorita, eu tot in cenusiu o vad, si restul zilei am fost extrem de abatuta si trista. Stiam ce ma asteapta vizitand museul. Faci bine ca-l vizitezi, e o lectie de istorie, pe care toti ar trebui sa o invatam.



MqqM, in ultima vacanta in Ro, cei de la KLM au oversold zborul, si au vrut sa ne puna pe Malev. Le-am zis categoric, ca nu pun piciorul in Malev (intarzieri, bagaje pierdute....), si ne-au gasit locuri pe Air France.

Faza cu Dedi, si raspunsul ei la mistoul vostru a fost super tare.



Eu nu stiu ce sa ma fac cu Elliot. A intrat in faza de nesimtire. Mai nou isi scrie pe picioare. Nu ceva inteligent, doar linii cu pixul. Tot drumul pana la scoala am facut pleodoarie cat de nesimtit poate sa fie.

A si Elliot il incuraja pe Matei in drum spre Emergency Room (astam o stiu de la tacsu). Ii zicea sa nu-i fie teama ca stiu doctorii ce fac, si fac ce e mai bine pentru tine. Cateodata, ei stiu ca e mai bine sa te lase sa mori[:-)))]... La care Matei plangea isterical, la asemenea imbarbatari ca el nu vrea sa moara...





Fetelor, am deschis capitolul 10. Hai sa continuam

aici


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Astăzi, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Astăzi, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Astăzi, 14:42

  • Alegerea numelui

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:20

  • Plimbarica

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 10:10

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -