Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

Copilasi din 2002 (31)


291 raspunsuri la acest subiect

#21
Cristina_C

Cristina_C

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 13:05

Nina, multumesc de intrebare, Robert e bine - ii mai curge nasul un pic - si azi a fost foarte entuziasmat c-am mers pe jos la gradinita pe ninsoare.

La gradinita au discutat despre meserii si el a zis ca vrea sa se faca pompier, si-a si desenat cum stinge focul cu stingatorul de incendiu.

Aici, pe la jumatatea lunii februarie va fi un carnaval (Fasching) cand ies oamenii in strada costumati care mai de care si e distractie mare, si i-am cumparat si eu lui Robert un costum de tigru si de-abia asteapta.

Tot din februarie o sa mearga o data pe saptamana dupa amiaza, la gradinita, la un curs de olarit unde o sa lucreze cu argila[:D]. Cursul este de la 4 ani in sus. O sa-i mai caut la primavara cateva activitati extra-gradinita, acm nu prea sunt oferte.



Robert a mai facut la ORL un test de auz, cica mai bun decat data trecuta - acum 3 saptamani. Asta din cauza otitei de la sfarsitul lui decembrie.

In realitate el aude foarte bine, daca ar fi ceva in neregula, in mod sigur as observa. Aude normal, in conditiile in care vorbesc cu el destul de incet afara, unde e zgomot de masini si are caciula pe urechi si gluga deasupra.

















Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

#22
Gabi_K

Gabi_K

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.350 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 13:25

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si eu as vrea o fetita...pana si tati vrea...dar...hm...imi e teama...nu m-as apuca de bunavoie....[alcool]Gabi, de ce vin agitati? Cat stau cu tatal lor? Dorm peste noapte la el acasa?Noi ne pregatim de petrecerea de 4 ani...David e foarte incantat si spune la toata lumea ca el deja are 4 ani si ca e foarte mare...hihi...Vrea sa isi invite toti copiii de la gradi...dar nu am pregatit asa mare petrecere...poate la anul!!!! Acum invitam doar cativa....

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] :
varsta, poze, D-ale lui David
Sanzi, curaj pt bb2! Numai sa nu patesti ca si mine, dupa un baietel cuminte m-am ales cu o fetita dracoaica[help] Si acum am doi copii batausi, care se cearta toata ziua pt oice:) Noroc ca se iubesc si mai am si clipe de liniste cand se joaca impreuna, si atunci sunt tare draguti. Spor la pregatiri pt petrecere!Cat despre ex, am scris detalii in blog... mai ales pe Robert il afecteaza foarte mult tot circul. Dar si Lili e destul de agitata.Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

#23
light

light

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.465 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 13:53

M-ati inebunit cu fetitele.[:D] Adevarul e ca eu as vrea tot baiat (am eu ideea aia fixa gresita sau nu ca barbatilor le e mai usor in viata), dar daca e sa fie nu conteaza, conteaza sanatatea. Si vorba lui Sinzi, daca inainte eram mai curajoasa, acum mi-e asa teama si parca nu m-as apuca de buna voie de bb2.

Liviu ce sa faca... deseneaza, picteaza, jucam painile, jucam carti, citim povesti, ne uitam la greu la desene animate si la literele de la calculator, iesim afara la plimbare si intre timp am si racit amandoi.
Mie ieri imi curgea nasul la greu iar lui i-a curs doar un pic aseara insa dimineata s-a trezit tare indispus cu nasul infundat, si cu temeperatura 37.5, si am inceput evident sa il doftoricesc cu frica in san sa nu se agraveze si sa nu apara iar tusea aia pacatoasa. E inca prima zi, sper ca maine sa ne trezim mai bine.
Intre timp imi tot fac singura curaj, cu dusul copilului la gradinita. Dupa o luuuuuuunga analiza a situatiei ne-am gandit sa facem o manevra si sa il ducem in primavara la gradinita prietenului sau cel mai bun.
Stiti ca nu l-am mai dus la gradi de cand cu astmul si am stat mereu cu frica in san, acum daca am vazut ca s-a mai intarit un pic, m-am gandit ca macar daca il duc in primavara sa eliminam stresul cu plansetele si disconfortul mersului la gradi (pentru ca atunci cand l-am dus in 2005 a fost cosmar pentru el, nu s-a adaptat deloc) si sa il ducem cu prietenul lui unde e si el de acord sa mearga. Si in felul asta daca sta mai bine cu psihicul, poate nici bolile nu s-or mai prinde e el. Eh asta e, am devenit o mamica paranoica plina de frici.
Si o sa fie doar problema ca e cam departe gradinita de noi dar il va duce tati dimineata cu masina iar eu il voi lua la pranz.
CRed si sper sa fie cea mai buna solutie dar mai e pana in primavara, acum sa ne rezolvam viroza asta.
Sanatate la toata lumea!

#24
sinzi_ana

sinzi_ana

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.198 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 15:35

Nicoleta aici statul nu te sustine cu nimic daca ai copiii...hihi...si mai mult de 3 luni de concediu platit nu ai!!!! Apoi fie te intorci la munca, fie pierzi jobul!!!Nici nu stiu daca o sa primesc ceva bani inapoi din taxe pt ca ii platesc gradinita lui David (acum trebuie sa ne apucam si noi de taxe si vom vedea)...Aici nu ai unde sa dai copilul de 3 ani sau mai mic de 3 ani la "stat" pe gratis...toate sunt private si platesti...De fapt scoala publica de care apartinem noi primeste copiii de la 5 ani in sus, deci pana la 5 ani tot la privat mergem!!!!Cristina, unde i-a facut lui Robert testul de auz?? Ca si pe mine m-ar interesa!!! David de multe ori spune ca nu aude...si ma gandesc sa nu fie ceva de la apa...toata ziua la inot, si nu il sterg mereu in urechi, ca nu iau betisoare cu mine...Gabi, nu ma apuc de bebe2...as vrea...dar nu am curaj...hihi...dar daca se intampla...nu zic nu!!! (cum s-a intamplat cu David)...David are un prieten de 2 ani si e foarte "sef" cu el...saracul...mereu ii spune ce sa faca, cu ce sa se joace, sa vina inapoi (si trage de el sa vina inapoi daca alearga aiurea)...uneori e chiar enervant ca il dirijeaza peste tot!!!!Lucia, succes cu ideea de gradinita!!!! Noi am dus-o bine anul asta...inafara de muci, si o otita pe anul trecut nu am avut nimic altceva!!!!! Dar de la un timp David mananca foarte multe fructe (capsuni, kiwi, mere si afine), ii dau si vit C cand vad ca incep mucii si vad ca nu avem pb!!! Ah...si asta toamna i-am dat o tura de Imunobaby!!!!Noi ne-am trezit cu noaptea in cap...l-am culcat aseara pe David la 7 seara, nu mai doarme la pranz, am fost si la inot, a fost si entuziasmat ca tati era acasa si a picat lat!!!! Acum la 6 dimineata e in picioare!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] :
varsta, poze, D-ale lui David

#25
Nicoleta

Nicoleta

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.073 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 16:45

Sinzi, cumva sistemul asta se contrazice... daca faci copil, nu decat sa platesti sa-ti fie crescut sau stai acasa sa il cresti tu si dupa aia vezi tu daca gasesti serviciu... Hm! Asta este, daca va fi sa fie, faceti voi cumva, cum sa iti dai copilul de 3 luni la cresa?
Stefan face pe seful cu noi, intotdeauna el este personajul cel mai puternic si mai mare din poveste, ca mai avem jocuri cu rol pe care le initiaza el... [il]
Lucia, succes cu proiectul "Gradinita". Va fi bine. Sunt sigura.
Si eu stau cu inima la gat si cum tuseste putin il pandesc parca sunt apucata! Duminica i-am mai facut ceva aerosoli, ca dupa patinoar incepuse sa tuseasca. Nu a mai tusit deloc dupa aceea.
Multa sanatate.
Nicoleta

#26
light

light

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.465 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 17:18

Multumesc Sinzi si Nicoleta.
Acum a adormit de vreo ora, si nu mai am stare, mai mai ca imi vine sa ma duc sa ii pun mana pe frunte sa nu ii fi crescut temperatura si evident imi e frica sa ma gandesc sa nu se trezeasca cu tuse sau febra mare.

#27
Cristina_C

Cristina_C

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 17:19

Pentru Sinziana: la un cabinet ORL



Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

#28
katty

katty

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.321 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 17:21

Buna mamici, pupici si de la mine!

Vad pe aici numai fete optimiste si nu pot decat sa ma bucur! parca toate problemele incep sa se duca, mai ales cele de sanatate.

la noi totul e aproape calm si linistit. Vrem sa pornim o afacere proprie cu niste prieteni si suntem in perioada formalitatilor. Sper sa fie totul OK. Mai ales ca lucrurile au inceput sa se lege.

Noi nu suntem asa sportivi, Andrei prefera sa ne zapaceasca pe noi cu jocul lui de Piticot, pe care i l-am luat de vre-o saptamana, si cu niste carti de joc cu Winnie Pooh si prietenii pe ele, care il pun sa invete mici socoteli! Normal ca trebuie sa ne jucam cu el, ca alfel n-are cum saracul!













Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)

varsta lui Andrei[bicla]

#29
HelleneC

HelleneC

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 798 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 17:52

Salutari mamici, copiluti si ma bucur sa vad ca problemele de sanatate incep sa mai dispara!

Noi avem noroc, si cu toata epidemia asta de pneumonii si viroze am scapat, desi eu stau zilnic printre bolnavi (ma protejeaza bebe din burtica)!

George e bine, nerabdator sa o vada pe bebelusha lui, asa ca tot ce discutam in casa, tot ce facem are legatura cu "surioara". Mai nou, cand ne mai certam noi... din cand in cand, ma ameninta ca, dupa ce o scot din burtica, nu o sa mi-o dea sa o pup, sa o spal... Ma amuza teribil modul asta al lui de a privi problema si imi dau seama ca intelege multe, desi eu tot il vad mic.

Are o prietena buna, mai nou se joaca de-a mama si tata, spala "copilul", adica papusa lui pe care toata ziua o leagana, o hraneste... si in tot jocul lor eu raman muta de cat de mult ne copie pe noi parintii.

Dintre toate jocurile, tot pe cele de construit le prefera, toata ziua construieste masini, blocuri si alte minunatii, sau inventeaza dialoguri cu jucariile, povesti... este tare haios.

Cea mai mare pedeapsa pe care pot sa i-o aplic daca nu e cuminte, e sa nu il las sa ma dea cu crema pe burta, sa ii faca masaj la bebelusha[:D]! Asa ca problema neintelegerilor dintre noi am cam rezolvat-o cu ocazia asta.

M-am lungit cu povestile, am reusit sa va citesc din urma, si ma bucur ca sunt "insotita" si de alte mamici cu bebe2.

Va doresc sanatate maxima la toti si zile cat mai bune si linistite!

Elena




Mami [gravi]26+ si "George" (6.09.2002)



#30
Anina_n

Anina_n

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.842 mesaje

Postat 23 ianuarie 2007 - 18:35

Buna, dragi mamici ! [:)]

Caprioara, felicitari pt. hotarare ! [:)] Poate reusiti sa-i faceti un fratior sau o surioara, cadoui lui Matei, de ziua lui. [:D]

Nicoleta, ce fain de voi cu patinoarul langa voi ! [cool]

Nu inteleg de ce nu se face un patinoar si in aer liber, la noi, ca tot suntem intr-o zona rece, iar cel acoperit este aglomerat tot timpul. Sunt convinsa ca ar avea multi patinatori.

Cand eram copil, exista si tare fain era, mai ales ca era si aproape de casa.

Sinzi, mi-l si inchipui pe David [hagi] alergand cu mingea, nu sutand la altii. [:)]

David nu-ti cere un fratior, partener de joaca ?

Si unde ii veti tine ziua, acasa ? Ce tort va avea ?

Nicoleta, Stefan, ce tort va avea ? Mai are rabdare pana la petrecere ? Nu te bate la cap, cat mai este pana la ziua lui ?

Cristina_C, ninsoare ? WOW, poate trimiteti si la noi un pic....un pic mai multa, totusi. [;)]

Curs de olarit, ce fain ! Sa ne poevstesti cum este. Mi-ar place si mie sa am o roata de olarit. [:)]

Pompier, sa stinga focul....frumos dar periculos. [;)]

Candva si Cristina vroia sa se faca pompier, dupa ce ii vazuse in actiune cu furtunurile de apa.

Acum, cand spune ca se va face doctorita, cand vanzatoare, cand ospatar sau barman. [;)]

Ce de teste se fac la copii in strainatate, iar la noi....ioc. [V]

La gradinita la Cristina se organizeaza carnaval, tot in februarie. Cred ca este cu aceeasi ocazie.

Anul trecut, Cristina a fost Scufita Rosie, iar anul asta vrea sa fie Belle(din Frumoasa si Bestia) si vrea o rochita exact ca si a lui Belle, cu umerii goi. [olala]

Lucia, cum se joaca painile ? [ups]

Sigur veti avea succes cu operatiunea "gradinita", la primavara ! Va avea aproape 5 ani, Liviu, si asta conteaza. Va fi pregatit pentru ea.

Insanatosire grabnica la amandoi, chiar daca este doar o usoara raceala ! [:)]

Si inca ceva....si eu, tot fetitza mi-as dori, daca ar fi sa mai fie inca un bb. [:D]

Gabi_K, Robert fiind mai mare, altfel priveste situatia.

Bine ca nu plange Lili dupa tati si sa nu stii cum s-o impaci.

Ca in toate, trebuie timp pt. acomodarea cu noua situatie.

katty, bafta cu afacerea proprie ! Sa iasa totul asa cum va doriti ! [:)]

Vei renunta la serviciu ?

Si pe noi ne atrage Cristina in diverse jocuri, ba chiar si cu papusile. Tare ma amuza sa-l vad pe tati cum se joaca, cu ea si papusile. [:D]

Elena, ce ma bucur ca mai dai un semn de viata si ca sunteti bine, sanatosi cu totii ! [:)] [pup]

George se pare ca va fi un fratior mai mare foarte bun. [:)]

Tu cum te mai simti ? Prajiturile iti mai fac (,) cu ochiul ? [;)]

Iti doresc sanatate si sarcina usoara in continuare !

Nicole, voi ce faceti, sunteti bine ?



Imbratisari si pupici, tuturor si o seara cat mai faina, in familie ! [:)]

[pup][grup]















Nina, mami de [zana] Nina-Cristina (10.01.2002)

Diabet zaharat la copii
, Copii din 2002, Copii capricorn



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -