Oana_B
vesnica aspiranta
![[greutati]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/greutati.gif)
I love
![[il]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/inlove.gif)
Postat 07 decembrie 2007 - 02:34
Postat 12 decembrie 2007 - 00:17
Postat 28 decembrie 2007 - 14:16
Postat 08 ianuarie 2008 - 19:17
Postat 11 ianuarie 2008 - 14:06
quote:
Originally posted by Mada_Ele07
Nu cred ca pozitia are de-a face cu o viitoare sarcina. Eu sunt o viitoare mamica, noua pe forum si va pot spune cum am ramas eu gravida. [:D]Am facut polidine, in primele 5 zile de ciclu, cate 2 in seringa, in total 10. si imediat dupa ele am ramas. incercam deja de cateva luni si in decembrie, dupa polidine am ramas. nu am facut nimic deosebit. dimpotriva nu am tinut cont de zilele fertile, fiind sarbatorile voiam sa uit de asta si sa o iau de la capat in ianuarie. va sfatuiesc sa faceti si voi, am si alte prietene care au ramas dupa o cura de 3 luni de polidine. eu am fost norocoasa, am ramas din prima luna
Postat 01 februarie 2008 - 13:38
Postat 01 februarie 2008 - 13:54
quote:
Originally posted by miki-miki
Fara nici o suparare dar cred ca ac subiect a stat prea mult timp pe prima pagina. Sunt sub mult mai importante care ar tb sa ocupe ac loc. Mi se pare o prostie chestia asta cu pozitia in conditiile in care cele mai multe din noi nu pot sa ramana insarcinate nici macar prin IA sau FIV+ICSI. Sotul meu are azoospermie, cu ce ma ajuta pozitia pe mine? Pe fetele fara trompe sau cu endometrioza le ajuta pozitia sexuala? Cand am vazut subiectul prima data mi s-a facut rau, am tacut, dar chiar are o importanta asa mare sa fie tinut pe prima pagina un an de zile?
Postat 01 februarie 2008 - 14:54
quote:
Fara nici o suparare dar cred ca ac subiect a stat prea mult timp pe prima pagina. Sunt sub mult mai importante care ar tb sa ocupe ac loc. Mi se pare o prostie chestia asta cu pozitia in conditiile in care cele mai multe din noi nu pot sa ramana insarcinate nici macar prin IA sau FIV+ICSI. Sotul meu are azoospermie, cu ce ma ajuta pozitia pe mine? Pe fetele fara trompe sau cu endometrioza le ajuta pozitia sexuala? Cand am vazut subiectul prima data mi s-a facut rau, am tacut, dar chiar are o importanta asa mare sa fie tinut pe prima pagina un an de zile?
Postat 01 februarie 2008 - 22:28
quote:
Postat 02 februarie 2008 - 13:00