Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

De ce barbatii maturi prefera fetele tinere


267 raspunsuri la acest subiect

#11
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 10:14

quote:
Originally posted by denisabia
Rufus multumesc pentru mesaj intr-adevar nu pusesem problema corect.Vrei sa spui ca intre un barbat cult sau mai putin ,bogat ,sarac etc ar exista vreo diferenta , numai uni le-ar putea dori?
De dorit toti si-ar dori o puicuta tanara, ce naiba...diferenta este ce faci dupa. Din fericire (sau poate nu?) la oameni se pune pret pe ratiune; ca unii si-o pierd, treaba lor. In rest, vorba lui Elise, nu stiu ce mi-ar putea oferi in plus. Pe termen lung, fireste.Nu cred ca trebuie sa-ti faci atatea probleme de acum. Doar daca nu ai deja o problema.poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto]Vara lui 2006[foto]"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

#12
daniela_b

daniela_b

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.655 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 11:14

quote:
Originally posted by Ramona J

Mortala explicatia lui ymcar... Nu cred ca as supravietui in jungla!

The best thing you can do for your children is to love your wife.



Mortala si...perfect reala ca punct de plecare. Sint placut surprinsa sa aflu ca exista oameni care inteleg si-n acest fel o "problema" veche de cind e lumea.

Doar ca eu nu o consider o problema. Mi se pare fireasca atractia fizica (asa cum spunea si Rufus) a unui barbat matur catre o femeie tinara care semnalizeaza cu toate "farurile" : sint sanatoasa, fertila si am gene puternice.

Desigur, pe parcurs si in anumite contexte, s-a pierdut ideea de fond.

Din cauza (sau datorita, luati-o cum vreti) multor concepte aparute in ultimii ani ( mii de ani[:D]), barbatul nu prea a mai avut "voie" sa pacatuiasca si sa procreeze cu cine-i semnaliza lui cu "farurile". Nu pot spune ca e bine sau e rau, inca n-am studiat suficient problema.

Dar fiindca am impresia ca nu acest gen de explicatii sint cele asteptate la subiect, nu pot sa-mi dau cu parerea despre acest "ultim strigat" al modei ( da' oare chiar o fi ultimu'?[hot]) vis-a-vis de atractia barbatilor maturi ( potenti financiar si nu numai...ca pe restul de ce s-ar "bate" fetele tinere?[;)], decit discutind despre un anume caz, eu una nu le pot pune pe toate in aceeasi oala, discutia ar fi prea vasta.



Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

#13
Elise

Elise

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.721 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 12:35

daniela,

teoretic si mie mi se pare valabila explicatia lui ymcar, dar doar teoretic: sintem atit de "procesatzi" de moda, tendintze, cure de slabire, fitness si silicoane incit numai genele mu se mai deduc din aspectul nostru.

In plus, acum se poarta masura 0, aia e de cel mai mare succes. Si numai "sint sanatoasa, fertila si am gene puternice" nu semnaleaza.
Cel putin, nu sanatoasa, nu fertila.

Gene puternice poate, ca supravietuieste in conditzii tragice daca ajunge la 30 de kg shi nu moare.

Elise

#14
daniela_b

daniela_b

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.655 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 13:18

quote:
Originally posted by Elise

daniela,

teoretic si mie mi se pare valabila explicatia lui ymcar, dar doar teoretic: sintem atit de "procesatzi" de moda, tendintze, cure de slabire, fitness si silicoane incit numai genele mu se mai deduc din aspectul nostru.

In plus, acum se poarta masura 0, aia e de cel mai mare succes. Si numai "sint sanatoasa, fertila si am gene puternice" nu semnaleaza.
Cel putin, nu sanatoasa, nu fertila.

Gene puternice poate, ca supravietuieste in conditzii tragice daca ajunge la 30 de kg shi nu moare.
Elise



[:D] Corect!

Ai dreptate ca e vorba de o teorie, am si spus ca o consider reala "ca punct de plecare" si am mai scris si ca
"pe parcurs si in anumite contexte, s-a pierdut ideea de fond."

Drept pentru care ne-am trezit in situatia ca sintem (asa cum vii tu si bine spui) :"procesatzi" de moda, tendintze, cure de slabire, fitness si silicoane incit numai genele nu se mai deduc din aspectul nostru..

Eu nu cred ca barbatii care au relatii cu "fotmodele", strict pentru aspectul lor, fac o investitie buna, pe termen lung decit daca sint constienti si hotariti sa le trateze (si intretina) ca pe niste accesorii. Insa nu stiu cite femei tinere si destepte ar accepta sa fie si sa ramina niste "bunuri de consum", fie ele si extrem de scumpe, in viata unor barbati.[:D]

As mai spune una-alta la subiect da' nu stiu ce-am azi ca nu-mi pot ordona ideile. Revin, daca-mi revin[alcool]










Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

#15
tzitziri

tzitziri

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.911 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 13:42

Si eu sunt de parere ca cei care prefera 'tinerelele' desi ei sunt trecuti cu mult de varsta a doua o fac pentru ca sunt mai credule si poate pentru ca asa isi 'retraiesc' ei, prin ele, varsta la care li se parea ca pot face orice.

Lasand la o parte aspectul strict material care poate sa existe sau nu, cred ca si anumitor tinerele le plac barbatii maturi si experimentati (si de ce nu, in varsta) pentru ca simt nevoia de protectia (pe ideea de dragoste 'de tata')...sau simt nevoia de un barbat care sa li se para ca le intelege mai mult decat baietii de varsta ei, care isi pierd noptile jucand joculete in retea...



#16
ymcar

ymcar

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 337 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 15:04

Nu sunt pe deplin de acord cu ideile cu moda. Moda este o tendinta artificiala impusa in scopul de a face bani. Ea se adreseaza si este luata in considerare de snobi (pentru care imginea celei cu care se afiseaza conteaza in primul rand), prin filtrul ratiunii si nu al instinctelor.
Poate altii sunt mai influentabili, dar mie tendintele modei imi spun ceva numai in masura in care subliniaza o trasatura naturala deja atractiva:
- imi place un toc inalt, da iluzia unui picior si mai lung. Daca este exagerat si respectiva merge artificial deja imi provoaca repulsie, imi da imaginea unei schiloade.
- niste cercei alesi cu gust pot scoate in evidenta un chip dragut, un lantisor si un medalion evidentiaza un decolteu, un MIC tatuaj bine plasat atrage privirea intr-un loc deja interesant. La fel accesorii artificiale, dispreoportionate, prea abundente imi dau senzatia unei paiatze si imi provoaca scarba.
- cupele de marimea zero mi se par o inventie stupida si ma alunga. Intrebati si voi in jurul vostru si o sa vedeti ca 99 de barbati din 100 prefera sanii mari si ii doare undeva de mode aberante.
- hainele.... well, aici problema este mai complicata, dar oricum ideea este aceeasi: le apreciez pe cele care mai mult arata decat acopera, care subliniaza anumite caracteristici. Faptul ca rochia sau costumul X sunt la moda ma lasa COMPLET rece, si, mai ales daca nu vin bine (in sensul precizat mai sus) ma fac sa cataloghez respectiva persoana drept snoaba. Si pana la urma exact genurile de imbracaminte care subliniaza caracteristicile primare ale frumusetii au avut cel mai mare succes de-a lungul timpului. Nu stiu cate decenii (poate secole?) a supravietuit crinolina cu corset. Era evident o exagerare, dar ce sugera? Solduri FOARTE mari, talia subtire amplificand si mai mult senzatia.
- parul la fel... tunsori ciudate, creste etc. Le-or place adolescentilor teribilisti. prefer un par lung, lucios, usor carliontzat...
s.a.m.d.

Faptul ca anumite caracteristici sunt obtinute prin implanturi, cure de slabire, operatii estetice ne spun la nivel constient ca ce avem in fata nu e adevarat. Mie personal imi provoaca repulsie, ma simt mintit. Dar primul impuls, cel pur instinctiv, admira formele ce ne par perfecte inainte de a vea timp sa ne gandim cum au fost acele forme obtinute.

Este o mare diferenta intre ceea ce ne place in mod inconstient, instinctiv (si asta nu se schimba decat in sute sau mii de generatii, e scris in genele noastre) si ceea ce am fost invatati, educati sa ne placa, sau apreciem din motive rationale (de imagine, din considerente practice etc). Evident, gusturile pot fi "educate". In acest caz artificializate. Dar depinde de fiecare cat este de influentabil si educabil. Pentru ca gusturile dupa care apreciem celalalt sex sunt intiparite de natura intr-o forma primara. Nu sunt ca gustul pentru muzica, inegistent genetic si care poate fi cultivat la fel de bine pantru muzica simfonica sau rapp (presupunand ca rapp-ul poate fi numit muzica).

Edit, ca uitai fix ce era mai important: ceea ce eu numesc "cioara vopsita". Un machiaj discret si de bun gust subliniaza ochii mari, genele lungi, obrazul roz, proaspat, buzele rosii, sanatoase, unghiile la fel, dau contrast placut cu pielea mainii. Cand vad o tona de vopseluri, ochi vinetzi, unghii negre si alte asemenea aberatii simt efectiv ca am in fata o mortaciune in stare de putrefactie. Fug mancand pamantul. Si oricum am senzatia ca persoana respectiva incearca sa ma insele. Cand machiajul este evident, tipator deja este caracteristica unui clovn sau a unui sarlatan care ascunde si nu evidentiaza realitatea. Am si eu o intrebare pentru cele care se macheaza astfel: ce ati zice daca toti barbatii ar purta permanent masti si costume de fotbal american care fac bicepsii cat trunchiul de stejar? V-ar conveni?


My life stinks

#17
Elise

Elise

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.721 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 15:41

Oricum, dupa parerea mea, urmatoarele generatzii chiar n-o sa mai aiba nevoie de picioare lungi sa alerge si dantura puternica sa manince.

Eventual o sa le trebuiasca un cap mare, ca sa proceseze informatiile rapid, si niste degete lungi, sa tasteze repede diverse comenzi.
Cam asta va insemna un exemplar reushit si adaptat.

Elise

#18
Elle_seb

Elle_seb

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.464 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 15:41

quote:
Am si eu o intrebare pentru cele care se macheaza astfel: ce ati zice daca toti barbatii ar purta permanent masti si costume de fotbal american care fac bicepsii cat trunchiul de stejar? V-ar conveni?


[:-)))][:-)))]

Sau daca barbatul matur cu care iese domnisorica de 20 de ani piteste prin buzunare pastilele de Viagra?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yah...tlife/my_photos


#19
denisabia

denisabia

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 342 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 16:18

Daca tot a deranjat faptul ca am spus despre tendinte , prefer sa inlatur afirmatia ,vad ca a creat polemici[blabla].Poate daca ati fi pentru zi in pielea ei ,v-ati mai reorienta parerile.Sigur ca flateaza ca esti admirata pentru ca esti frumoasa , dar dupa cum s-a spus nu toate agreeaza cei trecuti de o varsta.Multe promisiuni fara fond ,de multe ori doar in interesul lui.Nu erati mai influentabili ,pana sa acumulati mai multa experienta?Se zice ca anturajul joaca un rol important , eu zic ca e indeajuns un om , dar sa nu deviez.
Rufus n-am o problema sunt fericita cu ceea ce am.Pot spune ca da depaseste cu destui ani varsta mea , insa am invatat langa el ca varsta nu conteaza.Doar rautatea lumii care judeca si de aceea prefer sa-mi tin relatia departe de ochii lumii.Nu cred ca intereseaza ceea ce spun eu , insa daca doriti pot sa va spun ce a/m gasit.Cand iubesti problema se pune atfel.
Am vazut ca s-a ajuns la subiectul moda.Ne deranjeaza sau nu modelul femeii s-a impus , iar aspectul fizic conteaza foarte mult azi.Asa ca ne adaptam din mers silicoane pentru ca deh barbatului asa ii plac ,ymcar te contrazic multi agreeaza un san potrivit , provocator , care nu-i lasat.Sigur ca privirile ti se indreapta cand vezi un bust generos ,nu mereu iti doresti asta pe termen lung.Cure de slabire interminabile ,cunosc destule care se infometeaza pentru a intra in blugii cu 2 marimi mai mici.Operatii , tratamente...Asa ca nu stiu daca mai putem vorbi de sanatate la tineret.Nu stiu cat maie vorba de acel simt instinctiv , atata timp cat ne invadeaza artificialul.



http://community.web.../user/denisabia

#20
ymcar

ymcar

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 337 mesaje

Postat 08 ianuarie 2007 - 16:44

san potrivit si provocator, nu lasat. Perfect de acord! Dar de aici pana la marimea zero.....

My life stinks


Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -