Montignac : ce am mancat azi (83)
Deschis de
acusor
, feb 04 2007 18:37
294 raspunsuri la acest subiect
#1
Postat 04 februarie 2007 - 18:37
Opis:Montignac: ce am mancat azi?(82),(81),(80),(79),(78),(77),(76),(75),(74),(73),(72),(71),(70),(69),(68),(67),(66),(65),(64),(63),(62)Aici este linkul cu prima carte a lui MontignacMontignac pe scurtRetete Montignac (2),(1) (pe forumul La bucatarie)Retetele Montignac… de la Otilia (pe forumul La bucatarie)Carti, informatii si retete gasiti pe adresa m_montignac@yahoo.com, parola: slabire Creatiile culinare ale membrilor clubului Monti - in imagini [foto]Retete monti cu imagini si explicatii pas cu pas[foto]Alte diete care respecta (in mare) regulile Montignac:Regimul Scarsdale cu cele 5 variante ale sale:Regimul de bazaRegimul economicRegimul economicRegimul vegetarianRegimul internationalRegimul pentru cunoscatorii artei culinarePupici [pup]Andreea si Teo (26.08.2005) Cat de mari suntem
#2
Postat 04 februarie 2007 - 18:38
#3
Postat 04 februarie 2007 - 19:03
Fatima, uite aici.
quote:Uite si link-ul sa vezi cum arata tortul. http://www.culinar.r...topic=12831Cred ca-l fac si eu ca arata f. bine.Pupici [pup]Andreea si Teo (26.08.2005) Cat de mari suntem
Originally posted by rall
Reteta de tort copiata de pe culinar.ro (autor: 2heng)"BLATUL 4 oua 120 gr. fructoza40 gr. cacaoputina aroma de migdale (daca va place, mie nu-mi place)Nu mai adaugati faina nici un gram, e destul numai cu cacao.Galbenusurile se amesteca cu fructoza, apoi se adauga cacao, si la sfarsit albusurile batute separat.Se rastoarna ( este destul de lichid) in tava pe hartie de copt unsa si tapetata cu faina.Se tine in cuptor f.f. putin cca 10 minute. Mare atentie !Tava mea este 27cm. x 28cm.EDIT : Daca aveti tava ceva mai mare , mai adaugati un ou.Nu mai scriu ce trebuie facut, pt.ca Livia a pregatit "pas cu pas" si nu are rost sa reiau. Mi s-a parut important timpul in care sta tava in cuptor.CREMA :250 gr. branza Philadelfia (2 cutiute)80 gr. fructoza (eu pun 2-3 lg.rase de fructoza)300 gr. frisca (batuta din smantana dulce Dorna)Crema, o fac in 2 variante :1. Adaug coaja si zeama dela 1 si 1/2 lamaie ( gustati pana va place cat e de acra) si iese o crema de lamaie foarte buna ; sau2. Adaug 2 fiole de esenta de vanilie dr. Oetker si iese o crema de vanilie."As da linkul direct, dar nu prea cred ca e corect... asa ca, daca vreti sa vedeti originalul, duceti-va pe www.google.ro si dati search dupa "TORT PUFOS SI CREMOS". Al doilea rezultat o sa va duca la Retete Montignac - Tort pufos si cremos).E usor de facut si buuun . Va astept cu dovezi [pofta]
#4
Postat 04 februarie 2007 - 22:29
multumesc mult, abia astept sa-l fac..[pofta][pofta]
fatima [mamica]de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
fatima [mamica]de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
#5
Postat 05 februarie 2007 - 02:44
Si pe mine de ce nu m-ai trecut in tabel?
Eu am inceput pe 29 februarie si am slabit 1 kg
am54, aveam 55 si vreau sa ajung la 45.
Vreau si eu acolo in tabel!
Meniul meu de azi:
dim: prajitura monti, reteta de pe culinar
pranz: cascaval, sunca, ardei, rosii
seara: un mar, o portocala,un grepf
Multa apa si ceai
#6
Postat 05 februarie 2007 - 10:10
neata buna
fetelor, scrisei si eu cu cateva postari in urma o reteta de papica..si nu mi-a dat nimeni in cap....sa inteleg ca e corect sa mancam carne de porc ? ce stiti despre chimen ? avem voie?sau boia iute? ca nu stiu ce sa fac..sa mai pregatesc asa ceva? sau sa renunt?
va rog mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri...
#7
Postat 05 februarie 2007 - 10:13
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - trei crenvursti (fara amidon sau zahar),castraveti murati
G(ora 12): - un mar
P (ora13): - doua sarmale facute fara orez
S (ora18): - doua mere,doua grapefruit
Gabita (24.06.04) si mamica lui
#8
Postat 05 februarie 2007 - 10:41
Buna fetele!
Revin si eu dupa cateva zile de bolit in care am mancat numai haotic. Cu toate astea am slabit. Astazi m-am cantarit dupa ce mancasem micul dejun si aveam 60.9 kg. Sunt foarte fericita!
Meniul de azi:
D: un castron de cerele integrale cu lapte 0.1%
P: un pastrav pregatit in folie de ieri si s-ar putea o ciorbica de vitel
C: cascaval cu rosii.
Astazi daca ma simt in stare o sa pregatesc si faimosul tortulet cremos si pufos. Pe care o sa-l mananc, evident.
Va
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
Revin si eu dupa cateva zile de bolit in care am mancat numai haotic. Cu toate astea am slabit. Astazi m-am cantarit dupa ce mancasem micul dejun si aveam 60.9 kg. Sunt foarte fericita!
Meniul de azi:
D: un castron de cerele integrale cu lapte 0.1%
P: un pastrav pregatit in folie de ieri si s-ar putea o ciorbica de vitel
C: cascaval cu rosii.
Astazi daca ma simt in stare o sa pregatesc si faimosul tortulet cremos si pufos. Pe care o sa-l mananc, evident.
Va
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
#9
Postat 05 februarie 2007 - 10:48
Inuta ai voie carne de porc, bineinteles sa nu fie prea grasa. Condimente de asemenea cred ca ai voie, eu cel putin le-am folosit din greu.
In legatura cu reteta ta, e ok, cu conditia ca bulionul sa fie fara zahar. Eu m-am gandit ca ai mancat-o deja, tinand cont ca ai zis ca ai facut-o.
Te
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
In legatura cu reteta ta, e ok, cu conditia ca bulionul sa fie fara zahar. Eu m-am gandit ca ai mancat-o deja, tinand cont ca ai zis ca ai facut-o.
Te
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
#10
Postat 05 februarie 2007 - 13:16
Pai am mancat=o Cat....dar m=am urcat pe cantar si nu-mi dau seama de ce arata cu cateva grame mai mult decat mai putin.
bulionul era fara zahar..cel putin asa zice maica-mea..
naiba stie, poate am retinut apa..
intrebam pentru ca vreau sa mai fac..de data asta cu carne de porc...si nu stiam sigura daca e voie cimbru,boia iute..ca nu am vazut din astea printr-o lista cu permise sau nepermise...si nu stiam ce sa cred.
multumesc frumos.