gata am modificat ce mi-ati zis, astept si alte modificari, si sugestii cu lista, ca poate vreti sa trecem toate sarcinile ce le-ati pierdut? sau eu stiu! astept sugestii.(cum ar fi zilele de nastere, zodia, etc)
michell, draga poate e doar o dereglare, si eu cind eram in examene sau aveam necazuri mai intirzia, nu te stresa, si va veni, o data mi-a intriziat 2 saptamini. cu placere ptr modificari, si acuma daca-mi permiti sa glumesc, nu de alta, da sa-ti mai descretesc fruntea, vorba laurei cine stie de unde a luat sotul tau prezervativele alea. si cu chestia de cite ori....uite ca la mine dupa 2 ori am rezultatul in burtick!
laura, aha, deci asa dubla sarbatoare la tine, in 7 sf Ion(Ioana) si in 8 e ziua ta! aha, soacra mea e in 06.lasa c-o sa bem impreuna pe forum!
mariana, cu trei copilasi si gasesti timp sa te bagi sa ne scrii noua, te admir, sincer! tu in sfirsitul lui februarie trebuie sa nasti nu?
chantal ce bine ca scrii, imi pare tare rau ca nu ai fost bine! si eu as zice sa lasi antidepresivele, ca te ajuta doar pe moment, nu si la termen lung, si in plus daca nu te protejezi si ramii gravi nu e bine deloc. ai grija de tine, te rog eu mult!
mirelush, gata am modificat, merci de pont, e prima data ca fac asta, pai cum sa nu stiu eu in ce saptamina esti? mai mai!si mie mi-a fost tare somn la fiecare sarcina, la multi ani sotului ptr miine!
cristina, iubito, si eu am avut atacuri de panica, si eu am invatat sa le controlez, imi pare tare rau ca nu ai avut parte de sarbatori prea bune! sa stii ca nici eu nu ma simt pregatita, imi zic ca poate trebuia sa mai astept, daca e prea repede, etc, si mie mi-e frica, dar cum vine un gind negru ma fortez sa-i dau un sut in
![[indecent]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/indecent.gif)
sa ma lase in pace, fa si tu la fel, ca altfel iti faci rau, nu-mi ziceai tu mie la fel? hai nu te mai gindi, trebuie sa gindim pozitiv, va iesi bine de data asta, doar tre sa avem albumul ce l-am visat eu nu?merci de pontul cu vopsesele, desi eu nu ma vopsesc deloc inca, dar vad ca firele albe s-au inmultit in ultimul an....
vivela, va fi bine ai sa vezi, iti tin pumnii la medic, imi pare rau ca ai si tu greturi, eu, inca si acuma mai am citeodata, dar au scazut muuuult din saptamina 12.super linkul ce l-ai pus.
mari, iubito ce mai faci? cum ai petrecut?
nana, andreea, nici o veste?
ralu, la multi ani la micutul tau ptr cei 6 anisori, si ma bucur tare mult ca ii e mai bine sotului, si ca va e mai bine acolo! e bine ca ati inceput cu dreptul anul!
irda, super ca din doua luni te-ai ales cu una, am inteles bine? te pun pe lista imediat!
de mine va zic fetelor ca ma simt f bine, de fapt citeodata ma gindesc prea bine, nu mai am dureri decit tare rar, greturi fff rar, parca nici burta nu am, si nu ma simt deloc grasa.....abia astept sa merg la medic in 10, poate il vad din nou pe bebe, si ne zice ce e, daca nu in 25 la eco! iar in 11 merg cu al meu pui la testele de alergie, sper sa fie vesti bune. in rest mai am dureri de cap, dar cred ca sint in perioada de miere a sarcinii, de aia sint atit de bine!
va pup pe toate!
Flavia
![[gravi]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/gravida.gif)
+17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.web...er/pepsidominic