crisH, imi place mult de tot caruciorul, se gaseste in niro?
meems sanatate multa riannei
despre papa sunt de acord cu e au spus fetele.
ionikka, ma bucur ca ne dai vesti bune despre aron, de doua zile ma tin sa intreb de el, dar vai batranetile mele
.Cum a fost inaugurarea? Si asteptam poze.
ina, efectiv mi-ai luat vorba din gura despre miruna si orlando.Am vrut sa scriu aseara dar eram prea obosita.Ce sa mai sunt predestinati unul altuia
despre miere eu stiu ca este k dupa un an, la culcatul pe perna insa din cat cunosc eu nu au voie pana la 3 ani( si sincer nici nevoie).
alina, am vazut pozele cu amely,
multi frumoasei tale.
anda,
"Ei sunt printre primii la superficialitate, in schimb. Geamanul stie cate putin din orice domeniu si expune asta destul de abil intr-o conversatie, astfel incat da impresie de cunostiinte deosebite, dar el de fapt, nu stie complet din niciun domaniu. nu stiu dk se intlege ce vreau sa spun..."
generalizezi nu-i asa? nu sunt de acord cu ce spui, eu sunt in acest semn si nu ma regasesc in descrierea ta.Sunt de acord cu ce ai spus inanite de asta si anume ca nu exista zodii mai bune sau mai putin bune.
Un aspect foarte important il are ascendentul, am auzit ca dupa 30 de ani acesta primeaza, asa e? Eu nu am reusit nici pana in ziua de azi sa imi aflu ascendentul.
bianca, felicitari pentru micutul plimbaret.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac