Eeeeeeee,seara buna,dragii mei!
Ieri avuram zi de pauza si taaaare rau a fost,daca n-am intrat de 'j de mii de ori sa vaz daca mere forumu',parca eram un leu in cusca.
In fine,bine ca si-a revenit......
Gabi,cred ca nu vei ajunge la o intelegere cu iepuroiul,asa ca las-o moarta si mergi pe calea legii,e dreptul tau si nu tre sa cedezi.
Marce,nu stiu,parca am impresia cind citesc ce scrii despre el,ca pur si simplu sint insirate acolo obligatiile unei parti dintr-un contract,pare ca iti promite toate astea din obligatie,nu-mi place cum suna.Sper sa fie totul din inima si poate sa ia o intorsatura frumoasa totul,insa nu-mi place ca tu suferi,si bebelina odata cu tine.Fii tare,alternativa nu exista!
Cati,intra tare in asistenta,nu-i corect ce se intimpla.Copiii care au afectiuni nu au voie sub nici o forma in gradinita.
Cit despre accesele de furie,toti copiii le au,nush de ce trebuia sa faca atita caz.Ia-te de ele dom'le si pune-le la punct!Sa nu se ia de Pitzi!
Alex,am uitat sa te intreb:cu ce te ocupi? Daca vrei sa ne spui,evident....
Alma,am impresia ca ne urmaresti din umbra,asa-i? Dar ce ar fi sa mai scrii cite un rind pe aici?
Eliza,sa-ti traiasca puiul,sa-l vezi mare,sanatos!La multi ani!
Sintei doi frumusei.Poza aia cu nisipul in vint,m-a dat gata!
Mi s-a parut mie,sau si-a aratat si
danim nasucul pe aici?
Pup pe toata lumea si vorbim maine!
Noapte buna,copii!
P.S.Cineva mi-a soptit ca
Alyssa si-a inchis contul,asa este?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI