Sari la conținut

Sari la conținut

* * * * * 5 voturi

FIV in Ungaria 4

289 raspunsuri la acest subiect

andicu

andicu

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.875 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 16:19

Informatii utile :Site-ul clinicii Kaali SzegedHarta clinica SzegedLista analize SzegedLista noua preturi SzegedPensiune SzegedSite clinica DebrecenAdresa email clinica Debrecen:kaalideb@jaguar.unideb.hu Adresa email clinica Budapesta:kaali@axelero.huDetalii clinica BudapestaLista preturi Budapesta1 eur = 272,5 fts (septembrie 2006)Ce sa faci dupa ETInstructiuni de folosire pt GonalF si OvidrelleDictionar maghiar-romanOdiseea Szeged Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Cap.10Kaali-Budapesta Cap.1FIV in Ungaria Cap.1, Cap.2, Cap.3
Dumnezeu sa ne ajute pe toate! Sper ca acest capitol sa va poarte noroc! trag piciorul ca sa va agatati toate de el si sa mergem impreuna la Odisee! [pup][pup][pup]Imi vine si mie randul... [il]/Pozele mele[flo]Ajutati-l pe Andrei![copil]

daniela76

daniela76

Membru incepator

• Membri
  • PunctPunct
  • 173 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 17:05

FELICITARI, ANDICU,bravo, de o mie de ori bravo pentru bb.plang de emotii. felicitari!!!! danielal

Avalon

Avalon

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.596 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 18:00

Andicule[flo][flo][flo], iata ca ti-a venit randul si eram sigura ca-ti va veni, inca o data te felicit pentru sarcina, meriti din plin aceasta fericire! Sa ai grija de tine si de burtica.[pup]

andicu

andicu

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.875 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 20:27

Daniela si Avalon, [pup][pup]!

Imi vine si mie randul... [il]/Pozele mele
[flo]Ajutati-l pe Andrei![copil]

crinuta71

crinuta71

Nou venit

• Membri
  • Punct
  • 85 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 21:31

Andicu ne bucurma mult pentru voi, atat eu, cat si sotul meu. Sper ca la anul sa te urmez si eu. Ti-am trimis un e-mail.[pup]
Auburn sper sa fie asa. Multumesc ca te gandesti al mine.[pup]

[pup][pup] pentru toate

poze

andicu

andicu

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.875 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 22:09

Multumim Crinuta! sper si eu din toata inima sa reusiti la urmatoarea incercare!

Eu sunt cam disperata ca nu gasesc Progesteron injectabil si-mi trebuie luni.[ups] O sa-l intreb pe doctor daca exista inlocuitor...macar daca stiam, luam mai multe fiole de la Szeged din prima.[:(]

pussi

pussi

Membru senior

• Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.716 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 22:13

Salutare!!! sper ca acest capitol sa-mi poarte noroc[aerob][aerob] si deschiderea lui sa fie intr-un ceas bun!!! Sa ne ajute DD pe toate[ruga][ruga][ruga][ruga]!!! Azi ne-am intalnit in Mall: Auburn, ZORi si eu[colegi][grup] Andicucum e [gravi]? Crinuta[pup][pup] Eu iau AC, sa nu raman cumva [gravi][:D][:D][:-)))][:-)))][:-)))] si sunt cam suparata ca am 2 saptamani decand m-am lasat fumat si m-am ingrasat 2 kg[grasa][:D]....... O seara placuta !!!! PUSSI

andicu

andicu

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.875 mesaje

Postat 04 noiembrie 2006 - 22:50

Vreau si eu la intalnire cu vooooiii [q]! mi-e dor de voi si de povestile noastre la o ciocolata sau un ceai! [cool][olala]

Pussi, e normal sa pui pe tine dupa ce te lasi de fumat! dar nu te mai gandi la asta acum, ca o sa fii [gravi] si ai timp sa slabesti dupa! sunt convinsa ca o sa fie cu noroc capitolul asta pt tine![pup]
Ileana, mi-e dor de tine![pup]

ZoRi,Auburn,Mi-Ka,Crinuta,Liana,Irina,Magda,Mirabela ai restul "unguroaicelor", va [pup] pe toate!

Pis

Pis

Nou venit

• Membri
  • Punct
  • 26 mesaje

Postat 05 noiembrie 2006 - 01:43

Chiar daca scriu foarte rar pe forum ...o asa veste buna trebuie sarbatorita ...deci FELICITARI ANDICU...sa ai grija de tine si de puiuti ( eu cred ca sunt [copil][copil])...sa va bucurati de ei ... Vestea asta mi-a mai alungat oboseala de la drum si de la intalnirea cu...dr.Zadori de la Szeged...sunt si eu oficial ...unguroaica... Ii multumesc inca o data Crinutei pentru programarea facuta...si bineinteles pentru instructajul de pe parcurs... Instructajul Crinutei si toate informatiile pe care le-am citit aici mi-au fost de un real folos...Totul a fost bine (chiar daca am asteptat vreo 2 ore peste programare) si de la urmatorul CM incep procedura ...problema este ca mie nu mi-a dat AC ( am ramas surprinsa l-am intrebat...si mi-a spus ca la 39 de ani si cu analize hormonale foarte bune nu se inhiba ovarele) si va trebui sa stau cu "bagajul" facut pentru ca in Z2 sa fiu Szeged... Deci ...sunt oficial Szeged-ista si sa nu va suparati daca am sa va mai pun si eu intrebari... Pis [pis]

steliana04

steliana04

Nou venit

• Membri
  • Punct
  • 67 mesaje

Postat 05 noiembrie 2006 - 11:09

Adicu, TE FELICIT si ma bucur din inima pentru reusita ta. Iti doresc sarcina usoara si un bebic sanatos si norocos. Esti o fata deosebita, intotdeauna ai avut un cuvant de spus pentru fiecare dintre noi. Crinuta, cred ca iti dai seama ca urmam noi, suntem la a 3/a incercare si sper ca va fi si ultima. Sa imi spui si mie ce analize vei mai face si ce ti-a mai spus doctorul tau. Eu noutati nu am, miercuri ma internez la Cj pt. laparoscopie si histeroscopie si sper sa mearga bine, sunt un pic stresata ca voi fi internata in alt oras. Pussi, Zori si tutoror fetelor de la FIV, va doresc sa vi se implineasca visul, sa fiti cat mai repede mamici.[pup]

Panic Questions

• Durere in partea pelvisului, usturime de abdomen

ARST
    - Astăzi, 10:46

• Geanta Bebelusului

irinan
    - sep 08 2024 17:31

• Sarcina

magdaandr
    - aug 31 2024 17:49

• Stafilococul auriu

Roxana2024