Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 18 voturi

PRAJITURI - VERONICA


287 raspunsuri la acest subiect

#41
Hildegard

Hildegard

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 745 mesaje

Postat 31 octombrie 2006 - 15:38

Nicole, m-ai facut sa[:I]

multe[flo] si multi[pup] de la mine

tu cum stai cu capitolul "Bucatarie"?

de-ale gurii[pofta]

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05


#42
Talida_s

Talida_s
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 31 octombrie 2006 - 17:38

Veronica - multumesc din suflet. Trebuie sa o fac cat de curand.

#43
nicolle6792

nicolle6792

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 56 mesaje

Postat 31 octombrie 2006 - 18:13

buna, imi place sa gatesc, daca vrei iti trimit o reteta super de praji care nu necesita multa munca si este delicioasa, interesanta, ascunzand un mare mister, adica un secret al celei care o prepara.

#44
Hildegard

Hildegard

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 745 mesaje

Postat 31 octombrie 2006 - 21:41

Nicole, haida, haide.....da reteta!

[biz]Sunt pregatita!

de-ale gurii[pofta]

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05


#45
nicolle6792

nicolle6792

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 56 mesaje

Postat 31 octombrie 2006 - 22:08

se numeste salam de castane, dar secretul este ca nu contine castane, insa are gust asemanator cu castanele. 300 g cartofi fierti in coaja si apoi macinati, 150 g nuca macinata, 250 g zahar tos, 200 g biscuiti macinati, 2 esente de rom, margarina cat o nuca, adica cat sa lege putin compozitia, iar in jumate din cantitate se pune cacao pudra, cat sa inchida bine, caci si partea fara cacao devine un maro destul de inchis. deci se amesteca toate ingredientele inafara de cacaua si se imparte compozitia in doua, prima parte o intinzi pe o coala de celofan sau nailon umezin putin cu apa, sa ocupe atat loc cat o coala ministeriala iar deasupra se aseaza partea a doua dupa ce ai adaugat cacaua, se ruleaza cu ajutorul nailonului insa nu se lasa acolo, ci se pune pe un platou, apoi se acopera cu glazura si se da la frigider, dupa doua ore se taie felii de cate un centimetru latime, se poate folosi si in loc de tort, este super super la gust. Vei surprinde invitatii cu gustul de castane iar praji nici nu le contine, o stiu de la o tipa din germania, si a avut mare succes pe la mine. Te sarut si sper sa iti placa.

#46
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 01 noiembrie 2006 - 00:48

Nicole, mi-am notat reteta, m-a intrigat si pe mine. Multumesc ca ai impartasit-o cu noi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#47
silvana_salajan

silvana_salajan

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.908 mesaje

Postat 01 noiembrie 2006 - 09:16

Nicolle, ce fel de glazura? Orice glazura?

#48
nicolle6792

nicolle6792

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 56 mesaje

Postat 01 noiembrie 2006 - 09:22

de ciocolata sau de accao este glazura. Astept sa faceti sa vedeti ce buna e.

#49
silvana_salajan

silvana_salajan

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.908 mesaje

Postat 01 noiembrie 2006 - 10:25

Cred ca o fac sapt asta. Ca prea bine suna! [pofta]

#50
Hildegard

Hildegard

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 745 mesaje

Postat 01 noiembrie 2006 - 11:15


CHEC CU BRAZA DE VACI-luata de pe culinar

Avem nevoie de:

200 g unt moale
2 pahare cu zahar (400 g)
5 oua
500 g branza de vaci
650 g faina
1 pachetel praf de copt
100 ml lapte
esenta de vanilie
coaja rasa de lamaie sau portocala
100 g ciocolata amara
50 ml lapte
sau nutella,sirop de ciocolata
Cum se procedeaza:
-Se bate untul cu zaharul la mixer,viteza mare timp de 5 minute
-Apoi se pune cate un ou si se bate tot la viteza mare
-punem branza si mai batem pana se omogenizeaza
-punem laptele,esenta,coaja de lamaie
-separat,amestecam faina cu praful de copt
-punem peste amestecul cu branza si amestecam cu o lingura
-Luam din compozitie 5 linguri pe care le maetecam fie cu ciocolata topita in lapte,fie cu nutella sau sirop de cioco
Ungem si tapetam o tava de chec(mai mare),turnam compozitia de branza si in mijloc facem un sant in care punem compozitia cu ciocolata.
Compozitia are o consistenta crescuta si nu care curge ca la un chec
Lasam la cuptorul preincalzit,1 ora la 180 grade,incercam cu scobitoarea
-pudram cu zahar
poza aici


nota: imi pare rau ca n-am poze la multe retete dar daca n-am avut APARAT FOTO DIGITAL
dar promit ca le fac si fac poza neaparat si o anexez la reteta.
[asia][flo]


de-ale gurii[pofta]

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -