Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Deschis de
ana maria
, iun 13 2006 14:56
303 raspunsuri la acest subiect
Postat 13 iunie 2006 - 14:56
de-aici am intrat in copilarie Continuare de la Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1),(2),(3),(4),(5),(6),(7),(8),(9),(10),(11),(12),(13),(14),15,16,17,1819Noiembrie23 nov. Alexandru (Bellamia)Decembrie15 Victor Stefan (Ana Maria) 10,8 kg/83 cm21 Bianca Maria (Ingerasu)22 Rayan (Crinuta) 11 kg/84 cm 27 Dragos Mihai (Lali) 11 kg/78 cmIanuarie 2 Vlad Ionut (Bubu05) 11 kg/84 cm 3 Sebastian (Adana) 3 Sergiu Denis (Coraly) 11 kg/80 cm 3 Mara Theodora (Megg) 8,8 kg 3 Alexandra Beatrice (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm 5 Nectarie Ioan (Adita) 11 kg/78 cm 6 Stefan (aurelrusu) 6 Rares Daniel (o prietena) 10,6 kg/76 cm 7 Andreea Oana (Leta) 8 Andrei Stefan (Amary) 9 Tudor (Tomasa) 10 Sebastien Stefan (Oana Cretu) 10,1/78 cm,10 Maria Theodora (Cocolino) 10 Ruxandra Maria (V. Erica) 9,5 kg/73 cm10 Ioana Maria (Anuc)11 Cosmin David, 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)13 Mihai (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze13 Mihai Cristian (Bdana) 17 Viktor (Monique)17 [8**]Natalia (Lavinia345)17 Simona Andreea (Andrutza) 10kg/ 79 cm17 Mandy Stephanie (Alina Maria)17 Amanda Maria (Cory35) 10,2 kg/ 79 cm 18 [copil]Irina Ioana (Witchie) 25 Maria (Danielai)25 Alexia (Miha T)26 Bianca Maria (Kris)10 kg/80 cm 26 Albert-Adrian (Rachel Owen)31 Alexandra Maria (Ubi)Februarie 4 Andrei Razvan (Tigabita) 4 Iustin Gabriel (Gabi.i) 4 Gabriel (Catiflo) 10,6 kg/ 76 cm 5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu) 8,400kg /76 cm 5 Horia-Ioan (danonica) 6 Alexandra (Jone) 7 Elena Stefania (Gabry) 8 David Ran (Sara) 12.750kg. 9 Tudor Constantin (Bestutza)10 Andrei (Kita)11 Nicodim (Bagoiu)11 Stefana (Alipiticot)18 [copil]Cristina Mihaela (Ixxi) 76cm/8.900kg18 Radu Andrei Alexandru (Amaya) 81 cm/10.350 kg20 Sebastian (Clara03) 81cm/11,4 kg21 Matei (Lbelciug) 10,2 kg/ 75cm la 1 an21 Codrin Stefan (Shobo) 10,8kg /80cm22 Hana (Magga) 23 Lucian (Crinia)27 Vladut (Sirimie) 8,75 kg/74 cm Poze Martie7 Clara Sophie (Viktoria) Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! .Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)Succes si s-auzim numai de bine!!!
Postat 13 iunie 2006 - 15:34
scuze,
mai postez o data mesajul meu pt Beatrice, ca Ana Maria a deschis simultan cap 20 si mi-a inchis o tzara usa-n nas !
Buna, tuturor fetelor !
imi cer scuze ca dau buzna in sub vostru, caci eu nu sunt o mamica de 2005, dar am vazut ca Beatrice scrie mai multe aici despre problema ei, probabil se simte mai legata de voi, e normal
Beatrice, imi pare rau de ceea ce ti se-ntimpla, dar dupa cum gindesti cred ca o sa reusesti sa treci cu bine de incercarea asta si o sa va impacati !
dar trebuie sa incerci sa actionezi "logic" si nu sub impulsul unor reactii de moment (mai ales ca spui ca el e impulsiv);
ai incredere in tine si fii mai desteapta decit el !
PS de fapt, sotul tau ce vrea ?
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
Postat 13 iunie 2006 - 15:52
Teo, capitolul asta trebuia sa se incheie de pe la pag. 10... Dar tu stii ca n-a fost cu intentie ca esti fata desteapta.
Ma bucur c-ai trecut pe la noi si ca o sustii pe Ixxi a noastra.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Postat 13 iunie 2006 - 15:58
Erica . Eu deschisesem pagina noua dinainte de a scrie Teo. Martor e chiar mesajul de mai sus de mesajul ei, in care dadeam linkul catre pagina nou.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Postat 13 iunie 2006 - 16:05
hai, mai, fetelor, ca nu e nici o suparare, de-aia am si reluat mesajul, ca ma gindeam c-a fost vreo "suprapunere"
da', Beatrice, sa stii ca noi mai scriem pt tine si la 1/2, mai vino si pe-acolo
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
Postat 13 iunie 2006 - 16:50
Shobo, totusi noi nu vrem sa mergem asa departe cu masina. Ca si Ana Maria, vom ramane la litoralul romanesc sau in cel mai bun caz bulgaresc.[bang]Asta e! Mai nasol e ca nu am inca confirmarea de la servici ca pot pleca in perioada dorita, asa ca nu pot face rezervari!
Intrebare-sondaj: Mai e vreo mama care n-a facut analize de sange la copil pana la varsta asta?
Daniela
Postat 13 iunie 2006 - 17:10
Shobo, felicitari pt. masinutza. S-o stapaniti sanatosi!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Postat 13 iunie 2006 - 17:41
Chiar, Shobo, sa va bucurati de masina! Dar ce marca e?
DanielaI, nici noi nu am facut niciodata analize la sange... Nu a fost nevoie.
Fetita mea , cand mergem la tara , ii place sa papa pamant. Se zice ca ar avea lipsa de Ca. E posibil? sa simta nevoia sa papa pamant din aceasta cauza?
Am si eu o ?: La inceputul perioadei de independenta , au fost zile in care puiutii vostri au refuzat sa mearga? Poate noi, ca suntem un pic bolnavioare ,nu avem chef nici de mers. Nici de mancat nu prea mananca. O pun deocamdata pe seama oboselii acumulate de la tara.
AM O RUGAMINTE LA VOI: PUTETI SA-MI RECOMANDATI INCA O DATA UN MEDIC PEDIATRU BUN, un medic care sa o si consulte in general , sa aibe un pic timp si de noi... Va rog din suflet, ca de dimineata incerc sa dau de Dr. Stanciu, si nu reusesc, si daca il prind, e grabit...samd. Dr. fetei de familie nu prea e buna, o chem degeaba acasa... arunc banii pe fereastra si mai si pierd vremea asteptand-o, la cat de punctuala e...
POATE CHIAR IMI DA-TI SI O RECOMANDARE!
VA ROG DIN SUFLET , NU MA OCOLITI. VA MULTUMESC ANTICIPAT!
[pup]
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
DanielaI, nici noi nu am facut niciodata analize la sange... Nu a fost nevoie.
Fetita mea , cand mergem la tara , ii place sa papa pamant. Se zice ca ar avea lipsa de Ca. E posibil? sa simta nevoia sa papa pamant din aceasta cauza?
Am si eu o ?: La inceputul perioadei de independenta , au fost zile in care puiutii vostri au refuzat sa mearga? Poate noi, ca suntem un pic bolnavioare ,nu avem chef nici de mers. Nici de mancat nu prea mananca. O pun deocamdata pe seama oboselii acumulate de la tara.
AM O RUGAMINTE LA VOI: PUTETI SA-MI RECOMANDATI INCA O DATA UN MEDIC PEDIATRU BUN, un medic care sa o si consulte in general , sa aibe un pic timp si de noi... Va rog din suflet, ca de dimineata incerc sa dau de Dr. Stanciu, si nu reusesc, si daca il prind, e grabit...samd. Dr. fetei de familie nu prea e buna, o chem degeaba acasa... arunc banii pe fereastra si mai si pierd vremea asteptand-o, la cat de punctuala e...
POATE CHIAR IMI DA-TI SI O RECOMANDARE!
VA ROG DIN SUFLET , NU MA OCOLITI. VA MULTUMESC ANTICIPAT!
[pup]
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Postat 13 iunie 2006 - 17:50
Si eu vreau intilnire, cit mai repede, inainte de concedii. Ce ziceti de WE-ul urmator, (eu nu pot decit in WE)?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yah...rimie/my_photos
Poze de la Mot
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yah...rimie/my_photos
Poze de la Mot
Postat 13 iunie 2006 - 17:57
Kris, nu cred ca pamintul are leg cu calciul. ei ar baga orice in gura acum, mai ales daca la tzara o lasi sa se lafaie prin pamint/gradina si in parc nu. zic si io...altele au leg cu calciu, varul de ex..dar astea nu stiu daca nu sint babisme.
Rebe cind a avut febra mare nu a mers deloc, era moale tare...
eu nu am medic pediatru care vine acasa, mergem la clinica Medicover la consultatii permanente, avem acolo o d-na Dr f draguta, atenta (Calapod), in caz de retete sau consult rapid mergem la dr de cartier (care e in spatele blocului), si o singura data cind a fost urgenta/urgenta am chemat salvarea puls acasa.
Daniela, eu i-am facut analize fara nici un motiv, asa mi-a recomdata dr pentru a vedea daca toate sint ok, avind in vedere ca e si mai slabuta si palida de felul ei. De atunci ma chinui simbata acasa sa ii prind kk si pipi, si, parca e un facut, tocmai atunci face dupa prinz, cind e prea tirziu sa ii duc. In timpul saptaminii mi-e greu, sotul singur nu se descurca si sa ii recolteze, si sa i-l duca..dar si astea sint tot pt linistea mea.
Patricia si Rebecca (05.02.05)