1/ 2 / 3
un nou capitol...
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)
Deschis de
devylla
, feb 16 2006 08:53
298 raspunsuri la acest subiect
#1
Postat 16 februarie 2006 - 08:53
#2
Postat 16 februarie 2006 - 09:41
[biz]DEVYLLA multumim pt noul capitol
Dolphin o sa scriu reteta mai tarziu dupa ce o voi testa eu [pofta]
restul de bucatarici trag cu chiulul ?
Taki cum se simte sotul tau?
o zi buna si sa auzim numai de bine[flo]
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
Dolphin o sa scriu reteta mai tarziu dupa ce o voi testa eu [pofta]
restul de bucatarici trag cu chiulul ?
Taki cum se simte sotul tau?
o zi buna si sa auzim numai de bine[flo]
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
#3
Postat 16 februarie 2006 - 10:07
buna gospodinelor
azi am sa construiesc un butta tamago donn, o supita misso de daikon cu muuuulta tama neghy, orez si eunu prea am chf de orez si cred ca voi manca niste ramen su natto si kimuchi[pofta]
hanako2004 astept cu nerabdare reteta
mey dar ti se potriveste de minune ceea ce este scris aici
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
cand ai timp frate sa le faci pe toate???, te ajuta cineva cu Emilica???, sa nu-mi spui ca sotul tau vine la ora pranzului sa manance acasa, ca te declar super-bucatareasa
mamica celor doua cucuiete.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
#4
Postat 16 februarie 2006 - 12:13
[biz]buna ionela roxana
-in timp ce gatesc EMILICA e cu mama (MEA)insa uneori emilica se joaca singurica si ne lasa sa facem treburile in bucatarie fara sa ne deranjeze deloc(MAMA gateste pt frate-miu)(mancare romaneasca)
IAR eu sotuli (CATEODATA ne ciondanim de la aragaz)(EU cu mama)
-sotul VINE MEREU ACASA SA MANANCE LA PRANZ ....ii fac bento atunci cand
este super isogashi si nu apuca sa mai vina acasa...dar asta este foarte rar...mai mereu vine acasuta
o vorba zisa de sotul meu mereu(Omae no gohan ichiban oishi)[bis]
pe curand
[pup]o seara buna in continuare
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
-in timp ce gatesc EMILICA e cu mama (MEA)insa uneori emilica se joaca singurica si ne lasa sa facem treburile in bucatarie fara sa ne deranjeze deloc(MAMA gateste pt frate-miu)(mancare romaneasca)
IAR eu sotuli (CATEODATA ne ciondanim de la aragaz)(EU cu mama)
-sotul VINE MEREU ACASA SA MANANCE LA PRANZ ....ii fac bento atunci cand
este super isogashi si nu apuca sa mai vina acasa...dar asta este foarte rar...mai mereu vine acasuta
o vorba zisa de sotul meu mereu(Omae no gohan ichiban oishi)[bis]
pe curand
[pup]o seara buna in continuare
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
#5
Postat 16 februarie 2006 - 15:55
[xx(]tot eu
am sa scriu reteta de pastai cu carne de vita(sau ce doriti)
-cam trei gramezi de pastai verzi 500gr
-300 carne vita
-1 ciapa
-3 rosi (sau bulion)eu am pus rosi si le-am dat pe razatoare
-2 foi de dafin
-2 linguri shoyu
-2 linguri goma abura
-2 linguri katakurio
-2 ardei iuti
-sare si piper
mod de prep:
fierbeti putin pastaile separat
apoi le stoarceti bine si le puneti in tigaie cu putin ulei ,taiati ciapa pestisori ,ardei iuti taiati marunt
-si le puneti totul la un loc dupa ce sau calit putin
puneti si carnea taiata cubulete si 250Gr apa si dati la foc potrivit ,pana carnea se fierbe daca mai este nevoie mai puteti pune putina apa
apoi cand deja carnea este fiarta puneti rosile si mestecati bine apoi shoyu si goma abura si mai lasti sa fiarba putin si puneti sare & piperul si la urma katakuriko si mestecati bine
apoi puneti pese orez [pofta]daca nu mam exprimat bine pe intelesul vostru si aveti nelamuriri va rog sa ma intrebati
eu am facuto in seara asta si a fost tare buna[pofta]am pus si poze
o seara buna
pe ashita ne
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
am sa scriu reteta de pastai cu carne de vita(sau ce doriti)
-cam trei gramezi de pastai verzi 500gr
-300 carne vita
-1 ciapa
-3 rosi (sau bulion)eu am pus rosi si le-am dat pe razatoare
-2 foi de dafin
-2 linguri shoyu
-2 linguri goma abura
-2 linguri katakurio
-2 ardei iuti
-sare si piper
mod de prep:
fierbeti putin pastaile separat
apoi le stoarceti bine si le puneti in tigaie cu putin ulei ,taiati ciapa pestisori ,ardei iuti taiati marunt
-si le puneti totul la un loc dupa ce sau calit putin
puneti si carnea taiata cubulete si 250Gr apa si dati la foc potrivit ,pana carnea se fierbe daca mai este nevoie mai puteti pune putina apa
apoi cand deja carnea este fiarta puneti rosile si mestecati bine apoi shoyu si goma abura si mai lasti sa fiarba putin si puneti sare & piperul si la urma katakuriko si mestecati bine
apoi puneti pese orez [pofta]daca nu mam exprimat bine pe intelesul vostru si aveti nelamuriri va rog sa ma intrebati
eu am facuto in seara asta si a fost tare buna[pofta]am pus si poze
o seara buna
pe ashita ne
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
#6
Postat 17 februarie 2006 - 02:27
salut mina san
fetelor eu azi am yasumi la cratita (pana diseara)....am programare la domnul doctor [audinti]
va pup si va doresc spor la treburi
[dual]
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
fetelor eu azi am yasumi la cratita (pana diseara)....am programare la domnul doctor [audinti]
va pup si va doresc spor la treburi
[dual]
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
#7
Postat 17 februarie 2006 - 05:14
Fetita ta e draguta Hanako
#8
Postat 17 februarie 2006 - 06:55
-tokyotokyo arigatou[asia]
stim ca fata noastra este draguta [^][^]este o frumusete rara
tokyotokyo tu nu ai bebe??
vad ca nu ai poze
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
stim ca fata noastra este draguta [^][^]este o frumusete rara
tokyotokyo tu nu ai bebe??
vad ca nu ai poze
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
#9
Postat 18 februarie 2006 - 05:42
fetele, vreau si o reteta de cornulete si pateuri cu brinza, va rog din suflet...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
#10
Postat 18 februarie 2006 - 10:39
Fetelor m-am intors . Sotul este bine, saptamana viitoare l-a chemat la un control de rutina, dar doctorul a spus ca tokubetsu nanimo shimpai nai.
Am vazut aici retete noi, de luni le pun in practica, dar inainte de toate, sa va spun ceva...am facut azi covrigei( primii mei covrivei ), am facut 13-14 pe langa cuptor de emotii, dar mi-au iesit buni. Am pus poze si daca e pun si reteta la cerere.
Mi-a fost dor de voi!
Pupici dulci!
http://community.web...er/Takahashi122