Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Prajituri foarte rapide si ieftine!


67 raspunsuri la acest subiect

#11
AbraMack

AbraMack

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 13 februarie 2006 - 17:16

Pentru Hanako2004, imi cer scuze ca raspund cu intarziere dar Jasmine avea dreptate. Cu scobitoarea sau cu varful cutzitului se incearca si daca scotzi varfurile acestora uscate inseamna ca e bine coapta inauntru. Am omis intentzionat partea cu cuptorul fiindca nu ma prea pricep. In Romania aveam aragaz pe gaz, aici e electric, cu grade si placa.... Nu prea stiu cum merg, intelegi, de aceea am lasat la aprecierea voastra perioada si temperatura de coacere. Ma bucur ca vi-a placut. Poate o sa mai gasesc cate ceva... Va pup! AbraMack

#12
nushulica

nushulica

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.139 mesaje

Postat 13 februarie 2006 - 17:40

eu tot asa am probat cu scobitoarea dar a stat cam 35-45min la cuptor ...eu tot electric am si am tinut-o la 150grade [flo][flo][flo]

#13
AbraMack

AbraMack

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 14 februarie 2006 - 01:14

Buna seara fetelor! Revin in fortza! [:D] Sotzul meu,bucatar sehf si frantzuz pe deasupra, gelos pe succesul avut de prajitura mea, a venit in seara asta cu urmatoarea oferta de retzeta. Atentzie! Eu nu am incercat-o dar, daca zice el ca e buna, ieftina si rapida, trebuie sa il credem pe cuvant, nu? Asadar, ingrediente de care avetzi nevoie pentru a va iesi o prajitura numita AMANDINE: - un pachet de foi de strudel - o conserva cu pere intregi, sau bucatzi mai mari (eu cred ca e bun si compotul de pere pus de Bunica, dar ce stie el? :)) - 100g zahar - 100g unt - 100g pudra de migdale - 2 oua - 1 cl rom - 20g faina Mod de preparare: Intai, amestecatzi bine zaharul cu untul dupa care punetzi cele doua oua, adaugatzi migdalele macinate si omogenizatzi totul. Vine randul romului si al fainei dupa care iarasi amestecatzi pana va vine rau, pentru omogenizare. Ok, pasta asta cica-i gata... Intr-o tava, pe care ori o tapetatzi cu ulei+faina, ori cu foaie pergament, punetzi foaia aceea de strudel pe care asezatzi pasta omogena pe care atzi obtzinut-o cu atata sudoare mai sus. Peste pasta, aranjatzi frumos bucatzile de pere si bagatzi la cuptor pentru 40 de minute la temperatura de 170 grade. Barbatul meu recomanda sa se manance foarte calda... Sper ca atzi inteles ceva iar curajoaselor (care vor incerca aceasta oferta)spor la treaba si POFTA BUNA! AbraMack

#14
dia_codat

dia_codat

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 150 mesaje

Postat 15 februarie 2006 - 00:30

Am facut si eu seara asta prima reteta a lui AbraMack. A iesit tare buna. Eu am pus stafide in ea, aia am avut la indemina. Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

#15
raalucutza

raalucutza

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 38 mesaje

Postat 15 februarie 2006 - 09:23

reteta de amandine asa facute am sa incerc si eu!ca eu tocmai am facut niste amandine de cofetarie care sunt total diferite de reteta de mai sus!si mai mult de munca!dar gustoaseeeeeeeeeee.................... RAALUCUTZA[gravi]26+cu[fetita]CELESTINA http://community.web...user/raalucutza

#16
mihaela amalia

mihaela amalia

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 550 mesaje

Postat 15 februarie 2006 - 17:48

La noi in Romania se gasesc astfel de foi de strudel(pentru amandine ma refer)????
Se poate inlocui cu un aluat facut in casa?????





[cit]O poveste minunata...

[olala]Site Amalia[olala]




#17
assa

assa

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 70 mesaje

Postat 15 februarie 2006 - 22:55

Raalucutza pai nu ne spui si noua reteta de amandine? Merci[flo] Assa

#18
AbraMack

AbraMack

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 16 februarie 2006 - 15:45

Doamnei Mihaela Amalia Da, se gasesc si in Romania in comertz. E drept ca nu sunt atat de "pufoase" ca cele de aici dar ma gandesc ca or exista si de "import". Daca vretzi sa incercatzi sa facetzi dvs. aluatul e un pic mai complicat, din cate stiu eu, caci trebuie aluat de "haios" (daca stitzi cum e), care se face cu untura mare, se impacheteaza, se lasa la rece...etc... Eu va recomand totusi sa va uitatzi prin magazine... :) Va scuteste un pic de efort. Cu respect! AbraMack

#19
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 17 februarie 2006 - 12:22

dragele mele, reteta de amandine pomenita mai sus cred ca isi ia numele de la "amande" - migdale (avand in vedere nationalitatea bucatarului) si nu au nimic in comun cu amandinele noastre de cofetarie, in mod clar. si aluatul mentionat aici este cel de foetaj, asa pare a functiona (ptr ca celelalte foi de strudel - de placinta adica) sunt prea uscate si vad ca nu trebuie unse. Roxana

#20
mihaela amalia

mihaela amalia

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 550 mesaje

Postat 17 februarie 2006 - 18:50

quote:
Originally posted by AbraMack
Doamnei Mihaela AmaliaDa, se gasesc si in Romania in comertz. E drept ca nu sunt atat de "pufoase" ca cele de aici dar ma gandesc ca or exista si de "import". Daca vretzi sa incercatzi sa facetzi dvs. aluatul e un pic mai complicat, din cate stiu eu, caci trebuie aluat de "haios" (daca stitzi cum e), care se face cu untura mare, se impacheteaza, se lasa la rece...etc... Eu va recomand totusi sa va uitatzi prin magazine... :) Va scuteste un pic de efort. Cu respect!AbraMack
Multumesc de raspuns [pup]
[cit]O poveste minunata... [olala]Site Amalia[olala]


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - Ieri, 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - Ieri, 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Prima morfologie

    MamaRadului
    - Ieri, 23:19

  • Album de sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:21

  • MărÈ›iÈ™or

    Ioanachea
    - Ieri, 21:14

  • Raceala...

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 19:51

  • Saptamana 25

    lili.95
    - Ieri, 13:44

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -