quote:Wow, roberta, maine fac chiftele dupa reteta ta...cu branza si bicarbonat, pana la astea 2 chestii asa le fac si eu, da zic ca merita incercate asa [pofta]
Originally posted by roberta04 Reteta mea este- carne, paine muiata, o ceapa, doi catei usturoi, marar, cimbru, un pic de oregano, un ou, branza, o lingura faina grau, sare, piper, vegeta, bicarbonat. La prajit le dau prin faina si le stropesc mereu cu ulei incins din tigaie (de la bicarbonat, se umfla ca gogosile). Apoi le pun pe o farfurie in care pun prosoape de hartie, sa se scurga uleiul si apoi intr-o oala de inox cu capac, sa se moaie.
Cum faceti chiftele dellicioase?
Deschis de
hristina
, ian 10 2006 17:33
33 raspunsuri la acest subiect
#31
Postat 10 ianuarie 2007 - 22:59
#32
Postat 11 ianuarie 2007 - 01:15
uf, tocmai acum citesc de "micile trucuri" in ale chiftelelor...acum dupa ce le-am terminat de facut
eu sunt toata numai o chiftea asa ca ma duc la[dus]daca citeam inainte varianta "la cuptor" nu mai miroseam asa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)
#33
Postat 14 ianuarie 2007 - 19:37
Am incercat si eu reteta de chiftele in cuptor si sunt incantata de rezltat, au iesit foarte bune si fara niciun pic de miros in camera. Mi-au iesit 50 de chiftele intr-o tava, daca le prajeam in tigaie, faceam un miros!!!!!
AS vrea sa incerc sa fac si snitelele tot asa in tava, ati incercat? Cum or iesi oare?
#34
Postat 14 ianuarie 2007 - 20:32
Cris eu am facut, dar cu parmezan in loc de pesmet.. Mi-au iesit un pic uscate, dar tare bune
Poate daca le pulverizezi cu ulei, nu ies uscate :)