Fetelor, e de bine
Am facut de data asta un test digital (Clearblue), ca sa nu ma mai incurc in liniute si nuante de rosu-roz etc. care mai mult ma derutau.
Pe display scrie
schwanger (insarcinata).
Inainte de a-mi face primul test (alaltaieri), m-am recules putin si m-am rugat la ingerul meu pazitor, care a avut intotdeauna grija de mine: "Dragul meu inger pazitor, intotdeauna in viata mea cand am avut nevoie de noroc, mi-ai adus acel noroc, intotdeauna cand in viata mea s-a inchis o usa, ai avut grija sa se deschida alta usa spre un drum mai bun si mai frumos... Daca e sa fie si sa se implineasca visul meu de a avea un copil, de a intemeia o familie si de a ma concentra in viitor pe adevaratele valori si de a face ceva cu adevarat semnificativ cu viata mea, atunci sa stii ca ...
acum e momentul,
acum am nevoie de ajutorul tau!".
Si ingerul meu pazitor a raspuns chemarii.
Iar despre servici, deocamdata office managera nu a dat nici un semn de viata, probabil asteapta sa revina seful meu din concediu saptamana viitoare si s-o abordeze direct. Oricum ar fi, acum s-au schimbat prioritatile. Deja demult nu ma mai defineam eu prin rezultatele de la servici, acum chiar ca ma concentrez pe ceea ce este cu adevarat important.
![[pup]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/pupic1.gif)
pe toata lumea care mi-a tinut pumnii si s-a gandit pozitiv la mine. Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!S-o ajutam pe Sonia