buna gradinarese frumoase! am fost la mare si va spun sincer in dobrogea stiu sa ingrijeasca florile, peste tot pana si in strada la marginea drumurilor numai flori!
flamingo ce flori superbe ai! acum m-am uitat si eu, si lalele sunt superbe, preferatele mele, laleaua neagra si cea papagal, din pacate nu le place sa creasca in balcon in jardiniera ca mi-as pune si eu cateva, glioxinia este superba, am vazut odata si imi aduc aminte ca daca iti afunzi nasul in trompetica miroase a piper, multumesc de detaliile referitor la cactus, i-am pus pamant special de cactus cand l-am pus in vasul albastru si de atunci a crescut peste noapte, extraordinar ce mult conteaza pamantul, ai dreptate, de inflorit nu imi fac sperante ca la mine nu prea infloresc cactusii, nu stiu de ce ca sunt spre sud, dafinul este luat de aici acum doi ani, de la sera aia din capatul saftica-i de pe dn1, este intradevar superb, e cam greu de tinut in balcon, dar este superb, tot asa am creat un leandru cu tulpina, si mai este si japonezul galben tot cu tulpina de copacel, timp sa am ca toata ziua as sta cu mainile pa ele, japonez alb nu am vazut cel putin in romania nu egzista, mimosa are si floricele frumoase, asa cu firisoare aeriene roz, cred ca se inmulteste prin samanta, eu le-am luat de la gradina botanica din cluj, le-am chinuit in masina pana la bucuresti de credeam ca le cad toate frunzulitele
![[:D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)
dar uite ca au rezistat, si ar trebui sa le pun in ghivece ca lumea, dar nu ma indur ca tot timpul au dat flori si au facut si pastaile alea cu seminte, ma gandesc ce trauma o sa fie pe bietele plantute ca nu suporta sa le atingi, nu numai ca se strang frunzulitele dar cade in jos toata ramificatia, cred ca azi ar trebui sa-mi fac curaj sa fac operatia, ca este racoare si umezeala afara
pis ce culori deosebite de flori, leandru galben nu am vazut niciodata, uimitor! nu uita ca ii place apa multa mai ales pe canicula, totusi sa nu balteasca in farfuriuta