continui aici ce am inceput la celalat subiect, postasem inainte ca daca sa faca capitol nou
musette, e clar ca voi face o poza special ptr voi cu oceanul, numa sa apuc sa ajung....da odata tot ajung eu
liana, bafta la examene
andreea, te astept cu vestile bune de la medic. pai cu cola si pepsi e ca si cafeaua, e ok, dar in limita, eu, am baut si gravida o cafea pe zi, da atunci nu mai bei pepsi...
. asa e, multumesc mult de incurajari, mi-a prins tare bine discutia de ieri seara
ai mare dreptate nu ma las eu asa, merci ca esti alaturi de mine
ninia, eu, am ramas dupa 2 cicluri, am o prietena care a ramas in prima luna, si are o fetita superba!eu zic cum o vrea soarta asa sa fie nu te mai impacienta, si nu lua pastila aia, ca daca corpul nu e pregatit nu e!
michelle, multumesc din suflet ptr mailuri, si ca te gindesti la mine, conteaza f mult ptr mine acuma.....prietenii la nevoie se cunosc, multumesc
lety, imi pare tare rau ca si tu ai trecut prin asa o greutate, curaj mult. sa stii ca si eu ma simt o ciudata chiar daca am doi copilasi minunati! de ce? ptr ca eu voi suferi toata viata pierderea chiar daca am doi copilasi, si lumea nu intelege de ce?si deci sint o ciudata.....unii nici nu suporta sa ma mai auda vorbind de ce a fost. asa ca sa stii ca nu vom fi niciodata ca inainte
mirelush, e semn mama ai sa vezi, un cadou in intirziere de ziua ta!
lau, pai micutii mei mai ales cel mai mic, ma simte ca nu sint bine, si nici el nu e bine, a inceput sa se scoale noaptea de 2-3 ori, e miriit, eu sint ca un butoi cu pulbere gata sa explodez din orice, cine stie poate mi se apropie si venirea ciclului?cert e ca trebuie sa fac ceva, asa ca m-am pus pe gatit(3 feluri si azi)plimbat, citit carti, ma voi duce si la piscina cu david la exercitii ptr mamici(tre sa si slabesc ca e si asta parte din deprima....)sa bat in lemn si merci lui DD copilasii sint sanatosi, ce sa vreau mai mult?!tu, cum mai esti?azi nu mi-a mers mesengerul decit tirziu, da tu ai simtit ca sint linga tine da?merci ca nu ma lasi sa cad
mav, la fel am fost si eu dupa ultimul chiuretaj, eram de nerecunoscut, sotul intreba ce ti-au facut aia?parca nici sa ma atinga nu mai vroiam....noroc ca vroiam alt copil si incet cu rabdare am trecut peste. nici acuma lucrurile nu sint f roz dupa nastere, dar sint convinsa ca incet cu rabdare si dupa ceva odihna.....la fel va fi si la voi, e o trauma mare, lasati-va timp!sanatate la piticut
alyx, ma bucur ca mai scri
raluca, felicitari ptr sarcina, si sa-ti traiasca fetita
consi, am o prietena cu rh negativ si e drept ca a pierdut o sarcina la 5 luni dar acuma are doi copilasi minunati, deci se poate, este un vaccin care se da aici ptr mamele cu rh -, sigur este si in ro
irene, merci de urari, le vom rezolva sper in bine, ca nu avem de ales, trebuie sa mergem mai departe, incet incep sa ma mobilizez, multumesc de gindurile bune
jojo, cine stie daca au vazut bine la eco, nu se mai poate zice exact la virsta inaintata. nu e prea devreme s-o scoata nu!? vai ce ma bucur ptr tine mamico, abia astept ! deci galeria incepeeeeeeeeeeeeee, sa imi zici exact si eu sint pregatita de tipat! push push
teo, nu mi-ai trimis pozele noi! da, ce frumos nume ati ales, felicitari
myri, astept vesti de la medic
ma bucur ca vorbesc din nou cu voi fetele mele dragi, o saptamina buna sa aveti si liniste sufleteasca. va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie