ACADEMIA DE ALAPTARE » Evaluari

comunicatul de presa al ADA, post evenimentul de lansare

 • de alinuk
 • 17 mai 2013
 • 1 comentariu
 • 0 aprecieri
 • 9.671 vizualizari
Asociatia Totul pentru Tine si Copilul Tau (ATTCT) a lansat Academia de Alaptare la data de 10 mai 2013. Academia de Alaptare promoveaza, protejeaza si sustine valorile alaptarii prin sprijin efectiv, informatii bazate pe dovezi si educatie. In opinia echipei Academiei de Alaptare Laptele Matern este cea mai complexa hrana pentru pruncii nou nascuti.
Evenimentul de inaugurare le-a avut ca gazde pe doamnele Georgeta Musat (Presedinta ATTCT si prima moasa din Romania certificata expert international in consultanta de lactatie) si Oana Constantinescu (consultant comunicare si resurse umane si mama a unei fetite de aproape un an si jumatate).
Avand in spate o experienta indelungata in rezolvarea diverselor dificultati intampinate de mame in alaptarea si ingrijirea bebelusilor nou-nascuti, dna Georgeta Musat a cooptat o echipa de specialisti cu experienta clinica practica pe mai multe arii si avand in portofoliu foarte multe cazuri rezolvate, lucrand intru intampinarea viziunii “O societate in care suportul educational, social si medical pentru tinerele cupluri si nou nascuti este pe primul plan”. Demersul este abia la inceput dar planurile Academiei de Alaptare nu se opresc aici, urmand o serie de proiecte care sa ofere cat mai mult sprijin cuplurilor de parinti, inclusiv celor cu oportunitati reduse, totul desfasurandu-se sub acronimul incarcat de simboluri al Academiei de Alaptare – ADA (a da, a darui).

Asociatia “Totul pentru Tine si Copilul Tau” este primul ONG de profesionisti in Alaptare din Romania, recunoscut de Asociatia Internationala si Alianta Europeana a Consultantilor de Lactatie (ILCA si ELACTA).

A fost aceasta evaluare de ajutor?

Ultima evaluare actualizata:
 • detalii contacte 27 mai 2013
  ACADEMIA DE ALAPTARE (ADA /a da/ a darui / to GIVE) promoveaza, protejeaza si sustine valorile Alaptarii prin sprijin efectiv, informatii bazate pe dovezi si educatie. Mobil: 07ALAPTATI [0725 278 284] Email: info@academiadealaptare.ro Web page: http... arata evaluare »

Comentarii

1 comentariu
 • alinuk
  alinuk Informatii disponibile si pe pagina Facebook
  https://www.facebook.com/AcademiaDeAlaptare si
  site-ul Asociatiei: www.attct.ro
  Persoana de contact: ...  mai mult
  17 mai 2013