Info firma

Statistici firma

  • Postat: 25 septembrie 2013
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 2.581 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
Strada Victor Babeș Cluj-Napoca, Cluj County, RO
0372769192
0730077448
azaleea@consultantahr.ro

Azaleea - Ajutor Acasă îşi propune să ofere familiilor clujene servicii de consultanţă în selectarea bonei / babysitter - ului, asistentului pentru vârstinici sau persoane cu nevoi speciale sau a menajerei potrivite pentru angajare, prompt şi profesionist. Astfel zâna Azaleea găseşte soluţia "cât aţi pocni din degete" la una dintre cele mai mari probleme casnice, încredinţarea membrilor familiei şi a căminului dumneavoastra, pe mâini sigure.

 

Azaleea îşi propune să susţină femeile active, preocupate în egală măsură de familie şi de carieră, mândre să-şi asume rolul de "suflet al familiei" şi dornice să le facă pe toate bine. In acelaşi timp felicităm şi admirăm bărbaţii care şi-au asumat aceste roluri, de a avea grijă de familie sub aspectul problemelor ei cotidiene, de a avea grijă de copii, de vârstnici... şi nu in ultimul rând, poate cei mai admirabili, nepoţii, verişorii, finii care fac pentru o rudă mai îndepărtată toate aceste căutări, pentru a-i ajuta şi a le fi alături. Azaleea işi va pune în valoare empatia speciliştilor săi, deopotrivă părinţi şi oameni de cariera de succes, precum şi expertiza acestora în domeniul recrutării, selecţiei, evaluării şi trainingului de resurse umane.

Azaleea realizează aceste lucruri pentru dumneavoastră prin echipa sa de specialişti în resurse umane, cu o experienţa de mii de interviuri la diverse niveluri ale unor companii naţionale şi internaţionale şi multe familii mulţumite, în ţară. Aflaţi mai multe despre ei la ECHIPA AZALEEA