Info firma

Statistici firma

  • Postat: 10 august 2015
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 1.950 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
Constanța, Constanța County, RO
0241.611.433/
0723.177.897
office@babysittingct.ro

AGENTIA DE BABYSITTING/MENAJ/ INGRIJIRE VARSTNICI CONSTANTA!
Agentia Casanda Baby a luat nastere in anul 2006, cand pe piata constanteana se simtea nevoia de astfel de servicii. Asadar, Casanda Baby a fost creata pentru a veni in intampinarea mamicilor si taticilor din Constanta care cauta pentru copilasul lor cel mai potrivit ajutor. Nu se mai putea sa te multumesti doar cu recomandarile date de cine stie cine .......... pentru ca este vorba de ce avem mai de pret!

Asa a inceput totul.... a trecut de atunci……………., timp in care am oferit servicii de calitate familiilor din Constanta. Stim cat este de greu sa gasesti persoana care sa-ti impartaseasca convingerile, care sa te inlocuiasca, care sa aiba grija de copilul tau ca si cum ai face-o tu, pentru ca stim cat este de important sa stai linistit si sa ai siguranta ca il poti lasa pe cel mic pe maini bune. Copilul e bunul cel mai de pret din viata fiecarui parinte. De aceea, noi ne-am orientat sa asiguram personal calificat, asistenta si consiliere psihologica in vederea celei mai bune alegeri, pe scurt, profesionalism si calitate. Totodata am reusit sa acoperim cu succes si aria serviciilor privind menajul de intretinere al locuintelor dar si ingrijirea varstnicilor. .Clientii nostrii au inteles ca ,,Alaturi de noi au siguranta”nu doar cand au nevoie de o bona ci si atunci cand cauta persoana potrivita pentru ingrijirea parintilor sau a bunicilor precum si atunci cand isi doresc o menajera cu experienta,demna de incredere de a lasa casa pe mana ei.

De-a lungul acestei perioade am creat o baza de date cat mai larga, cu persoane din diferite categorii, care sa satisfaca nevoile si cerintele chiar si celei mai pretentioase familii. Persoanele pe care le selectam noi, NU sunt crezute „pe cuvant” ci sunt testate, verificate din punct de vedere medical, judiciar, psihologic. Candidatelor li se cer referinte de la locurile anterioare de munca. In cadrul agentiei se realizeaza un prim interviu, cu filtru de selectie pentru a determina daca persoana este eligibila pentru serviciul propus, testarea psihologica si un training aptitudinal, cu punere in situatii.

Personalul Agentiei va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa realizati profilul candidatului ideal si va selecta din baza de date cateva persoane care corespund cu cerintele si dorintele dumneavoastra. Persoanele din baza de date sunt testate , verificate din punct de vedere medical, judiciar si psihologic. Testarea psihologica se face in functie de postul asigurat. Fiecare persoana plasata are la dosar avizul psihologic semnat si stampilat de catre psihologul autorizat.

Orice parere aveti , orice sugestie venita din partea dumneavoastra, va fi bine primita si tratata cu seriozitate. Pentru ca suntem si noi parinti, pentru ca suntem o echipa tanara si entuziasta, pentru ca suntem ambitiosi si profesionisti, .....pentru ca tu si familia ta sa fiti multumiti si in siguranta. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

 

Pachete (oferte)

CASANDA BABY
Tarife si comisioane pentru clienti, familii sau alti beneficiari
Garantie* - din momentul in care persoana aleasa incepe activitatea stabilita de comun acord in contractul de consultanta conform pachetului ales. In cadrul comisionului platit, clientul/beneficiarul/familia are dreptul la un numar nelimitat de selectii, unde isi poate alege o persoana (pentru acelasi post si in aceleasi conditii specificate in formularul de comanda completat si semnat anterior), in cazul in care persoana aleasa se dovedeste a fi nepotrivita sau din motive personale nu isi mai poate indeplini atributiunile si inceteaza colaborarea atat cu beneficiarul cat si cu agentia).
BABYSITTING, MENAJ SI INGRIJIRE VARSTNICI

    Pachetul classic: Program Full-Time (8 ore /5-6 zile pe saptamana)
    GARANTIE 3 LUNI : 50% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    GARANTIE 6 LUNI : 100% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    GARANTIE 12 LUNI : 150% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    Pachetul I: Program Prelungit (10 - 12 ore /5-7 zile pe saptamana)
    GARANTIA 3 LUNI : 60% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    GARANTIA 6 LUNI : 110% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    GARANTIE 12 LUNI : 160% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    Pachetul parte-time:(pentru program 2 - 5 ore/5 zile pe saptamana sau 1-4 zile/saptamana)
    GARANTIA 3 LUNI : 70% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    Pachetul intern: (pentru program intern cu cazare + masa)
    GARANTIA 1 LUNA : 75% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate.
    GARANTIA 3 LUNI : 100% din salariul net pe prima luna platit persoanei angajate

NOTA: Pentru garantii mai mari decat cele specificate mai sus, comisionul (taxa) agentiei se discuta si se stabileste cu managerul agentiei.

BABYSITTING OCAZIONAL
Agentia Casanda Baby va pune la dispozitie o bona de încredere si cu experienta.

    pentru babysitting ocazional -20 RON/ora

MENAJ OCAZIONAL
Agentia Casanda Baby va pune la dispozitie o menajera de încredere si cu experienta.

    pentru menaj ocazional -15 RON/ora
    pentru întretinere(de 2-3 ori / saptamana) - 50 RON/zi

INGRIJIRE VARSTNICI OCAZIONAL
Agentia Casanda Baby va pune la dispozitie o infirmiera cu experienta, responsabila si de incredere.

    pentru igiena corporala (schimbat Pampers) -10 RON/ora(2 - 3ore/ zi)


ALTE TAXE
În momentul completarii formularului de comanda, clientul va plati 50 RON pentru începerea selectiei, adica a procedurilor de organizare a vizionarii (1 - 3 persoane), reprezentand taxa de vizionare. In cazul in care clientul NU se prezinta la vizionare la data si ora stabilita de comun acord cu reprezentantul agentiei, va pierde cei 50 RON.
În cazul în care clientul solicita mai multe vizionari, va achita 50 RON pentru fiecare vizionare. Pentru orice serviciu care nu se va desfasura la sediul agentiei, clientul va achita suma de 20 RON care reprezinta contravaloarea deplasarii, plus taxa de vizionare de 50 RON.
Comisionul parintilor-angajatorilor se achita in momentul in care v-ati hotarat asupra persoanei alese si se semneaza contractul de consultanta. Comisionul agentiei nu este returnabil