Info firma

Statistici firma

  • Postat: 10 august 2015
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 2.414 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
15 Calea Plevnei Bucure?ti, Municipiul Bucure?ti, RO
031.4072.771 / 021.313.5959 / 07
office@cleaning-babysitting.ro

Echipa Cleaning & Babysitting RO are experienta din anul 2004 in domeniul serviciilor de curatenie si de recrutare personal casnic! Suntem printre primele firme din Romania care a dezvoltat serviciul de leasing de: menajere si bone pentru zonele Bucuresti si Ilfov, in special Pipera-Tunari.

Suntem o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru mediere forta de munca, cat si pentru informare si consiliere profesionala.

Este mult mai convenabil pentru dvs. sa aveti in casa sau la firma o persoana angajata cu forme legale de catre firma noastra (cu analizele medicale la zi, testarea psihologica si recomandarile verificate) in aceeasi bani pe care i-ati da direct persoanei.
Serviciile de babysitting si cleaning pentru Bucuresti si Ilfov are la baza un program de 8-10 h/zi , 1 -2 zile/ saptamana sau intern (cu cazare asigurata). Avem in baza de date personal activ de toate varstele.  Agentia noastra a satisfacut cele mai exigente pretentii ale clientilor (a se vedea recomandarile).

Recrutam inteligent, onest, realist si gasim solutii viabile oricarei cereri de bone. Bonele sunt de acord si cu un menaj usor, calcat sau gatit.  Guvernantele cunosc o limba straina, au studii superioare si se ocupa strict de educatia copilului dumneavoastra. In acest caz puteti opta separat pentru unul dintre abonamentele noastre de curatenie si gatit.

Pe langa menajere si bone firma noastra mai recruteaza si majordomi/ valeti, soferi, bucatari, gradinari, paznici, personal hotelier de la entry level pana la middle level.

In plus, colaboram cu psihologi si psihoterapeuti remarcabili care va pot oferi sustinere si sfaturi intregii familii in situatii diverse: fie ca nu ati intalnit-o pe Super Nanny, exista probleme de comunicare in cuplu; sau nu stiti cum sa depasiti momentul in care unul dintre parinti este grav bolnav.

 
Ce ne deosebeste de celelalte companii?

    Personal dinamic si de maxima incredere format pe parcursul celor 10 ani de experienta in domeniu;
    Supervizori prompti care urmaresc intreaga activitate;
    Trainingul si instructajul personalului care se desfasoara in cadrul firmei, lunar;
    Pe langa recrutare, oferim si consiliere si reorientare profesionala pentru ca ne intereseaza sa colaboram cu personal care sa se implice emotional in job-ul sau, sa invete rapid ce are de facut, sa fie atent la detalii, discret si care sa inteleaga ca fiecare client este unic.