Statistici firma

  • Postat: 31 iulie 2015
  • Actualizare: 31 iulie 2015
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 1.754 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
4 Strada Negru-Vod? Pite?ti, Jude?ul Arge?, RO
0348.434.436
office@policlinicavictoria.ro

Website: www.policlinicavictoria.ro

Policlinica Victoria este un sistem complet si complex care nu cuprinde doar varful de gama al tehnologiei din domeniul stomatologic, ci si cei mai buni profesionisti din domeniu.

Avem personal dedicat si profesionist în toate domeniile, de la receptie, asistente, tehnicieni dentari, pana la medici radiologi si medici stomatologi experimentati si profesionisti.

Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in Policlinica Victoria completeaza progresul tehnologic care si-a gasit loc între peretii ei. Personalul medical al Policlinicii Victoria a fost ales dintre cei mai buni din domeniu si bene?ciaza de formare profesionala si specializare continua. In stadiile incipiente ale proiectului, primul pas a fost de a forma cea mai buna echipa medicala pentru a satisface cerintele ridicate de sloganul “Diagnostic corect, tratament optim”. O data medicii selectati, acestia s-au dedicat in intregime in dezvoltarea proiectului.

 

Revolutia tehnologica se rasfrange si asupra stomatologiei si asta este evident. De la an la an tehnicile si tehnologiile se modifica in sensul usurarii si optimizarii diagnosticului, tratamentului, timpului atat pentru medicii dentisti, cat si pentru pacienti.

 

Atunci cand vorbim despre stomatologia moderna ar trebui, pe langa revolutiile tehnologice, sa vorbim despre sisteme stomatologice complete.

Un sistem stomatologic complet este acel loc unde ai totul integrat:

 

- radiologie stomatologica (intraorala, computer tomograf)

*** Radiografie panoramica gratuita(numai pentru pacientii clinicii);

*** Consultatie Online gratuita pe Chat.

*** Programare Online pe baza formularului existent pe site.

* Coroana Zirconiu la 550 RON;

* Cabinete stomatologice specializate pe fiecare ramura a stomatologiei: Ortodontie, Parodontie, Parodontologie, Ordontoterapie, Pedodontie, Estetica dentara, Proteica, scanare intraorala 3shape;

* Sala de mic? chirurgie dentara;

* Laborator de tehnica dentara;

* Magazin de produse pentru igiena orala;

* Consiliere si materiale pentru preventie si informare, acestea fiind interconectate;

 

In acest sens POLICLINICA VICTORIA inseamna un sistem complet si complex care contine, pe langa cele enumerate vis-*a-*vis de stomatologia moderna, tehnologie de ultima ora in domeniu si un nou concept social.

 

Stomatologia moderna, este accesibila oricarui pacient care are puterea sa inteleaga ca un sistem este mai eficient, mai performant, mai putin costisitor decat fiecare componenta in parte.

 

POLICLINICA VICTORIA se adreseaza oamenilor care in?eleg acest sistem si oamenilor care isi doresc o experienta stomatologica placuta si nu una urmata de fobii.

 

Pentru a sustine cele spuse si sloganul nostru intareste acest aspect:

 

BENE DIAGNOSCITUR, BENE CURATUR – DIAGNOSTIC CORECT, TRATAMENT OPTIM

Video de prezentare: Click aici

 

Te asteptam sa iti redam zambetul!!!