Info firma

Statistici firma

  • Postat: 20 noiembrie 2014
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 1 apreciere
  • 1.458 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
95-101 Calea Șerban Vodă București, Municipiul București 040204, RO
0372.42.42.42
callcenter@metropolitanhospital.ro

Metropolitan Hospital, cel mai nou spital privat aduce sub același acoperiș cei mai buni medici, echipamente ultra performante, servicii premium și pasiune pentru viață! 

Toate acestea se regăsesc într-o locație deosebită, cu spații generoase și primitoare ce îmbină siguranță, căldură și eleganță. 

Maternitatea noastră înseamnp Speranță, Viață, Viitor. Aici, întreaga echipa de profesioniști îți va oferi, cu seriozitate și respect, într-un moment unic suprem, căldura și confortul primei întâlniri cu bebelușul tău. 

Emoțiile primelor clipe le vei trăi alături de noi, beneficiind de toată atenția, pornind de la pregătirea pentru sarcină, monitorizarea sarcinii, cursurile de educație prenatală și apoi pe toată perioada creșterii copilului tău. 

Împreună vom decide care este tipul de naștere care ți se potrivește și îți vom răspunde la toate întrebările despre sarcină și naştere. 

Echipa de specialiști Metropolitan va fi alături de micuțul tău încă din primele lui momente de viață asigurându-se permanent că este perfect sănătos. Totodată, poți beneficia de regim de tip "rooming-in" complet.

 Dacă dorești să îți fim alături, te așteptăm să alegi unul dintre pachetele noastre de naștere concepute special pentru tine: Standard Metropolitan,  Premium Metropolitan sau VIP  Metropolitan.

Comentarii

0 comentarii