Bloguri

Jurnal de sarcina

Jurnalul lui ursulica ep2

  • 2. Cand ai inceput sa te gandesti ca vrei sa ai acest copil?

    Te apropii de 30 de ani si stii ca ceasul biologic ticaie. Sau crezi ca ar trebui sa ticaie, dar nu prea il auzi? Orice femeie stie ca, din punct de vedere medical, e bine sa faci copii inainte de 30 de ani sau, oricum, sa nu depasesti cu mult aceasta varsta. Iar tu, chiar daca ai ajuns la 30 de ani, nu stii daca sau cand esti pregatita pentru un copil.

    Un copil nu e ca o pisica, nici ca un caine pe care il scoti afara de cateva ori pe zi. Un copil iti mananca noptile, la inceput, iti strica programul de iesit cu fetele in oras, iti impune un program al lui de alaptat, mancare, somn, joaca, iesit afara. Pe scurt, un copil iti da viata de pana acum peste cap. Complet!

    Asta nu trebuie sa te sperie, mai ales daca iti plac copiii si iti doresti sa iti imbogatesti viata cu un prichindel care sa zburde si sa faca galagie prin casa.

    In primul rand, ca sa faci un copil ar fi bine sa ai o relatie stabila. Fara certuri zilnice, fara scandal, fara presiune, fara lucruri nerezolvate intre voi, viitorii parinti. Stiu una sau doua femei care au decis si si-au asumat singure cresterea unui copil. Dar nu e o situatie de dorit. Asadar, cand esti pregatita pentru un copil se presupune sa ai o relatie de cuplu solida si frumoasa,eu la 34 de ani am parte de aceasta relatie.


Comentarii

1 comentariu
  • redactor
    redactor frumos - te citim cu placere. :)
    7 ianuarie 2016

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...