Bloguri

Jurnal de sarcina

Am inceput cumparaturile

  • Am inceput deja de ceva vreme sa cautam pe net ce are bebe nevoie. Noi am cumparat pana acum patutul, am ales unul pliabil, usor, cu roti pentru a fi usor de mutat, cu masuta de infasat si laterala culisanta pentru a-l atasa de patul nostru. Am ales acest patut si nu unul de lemn pentru ca este posibil, asa cum am auzit in muulte cazuri, ca bebe e posibil sa nu se obisnuiasca in patul lui si va dormi cu noi. Cu siguranta nu de la inceput, pentru a-l proteja, insa dupa ceva vreme vom vedea daca sta in patutul lui sau a fost o idee buna ca nu am investit foarte mult. Oricum, vom lua si o saltea suplimentara, pentru un confort mai mare, pentru ca salteaua patutului este probabil pentru utilizare ocazionala, nu zilnica. Am mai luat pampersi cu marimile 1 si 2. Si inca un lucru care mi-a placut la patut este ca are fermoar in partea de jos, pe unde bebe va putea intra singur si il vom transforma in tarc de joaca mai tarziu. Am luat si sterilizatorul pentru biberoane si un set de 4 biberoane. Sper ca vor fi bune si cred ca alte biberoane nu voi mai lua pana nu vine bebe, sa vedem daca am luat ce trebuie.

    Caruciorul mi se pare o alegere foarte grea, inca nu ne-am hotatrat daca sa luam 3 in 1 sau 2 in 1 cu parte sport,  landou si separat scoica pentru masina, cu scor ADAC mai bun. Sunt multe modele, review-uri putine, imi doresc sa nu fie foarte greu, sa il pot cara si singrua cand nu este sotul cu mine. Majoritatea carucioarelor multifunctionale am vazut ca au in jur de 9-10 kg si mi se par cam grele, dar va trebui sa ne hotaram la unul la un moment dat.

    Mai avem nevoie de muulte lucruri, dar astept sa vina luna noiembrie cu black Friday si poate gasesc ceva oferte bune la ce mai am de cumparat. Pana acum am studiat piata si in urmatoarele 2 luni trebuie sa iau tot pentru ca vin sarbatorile de iarna si pe 1 ianuarie 2022 voi avea 35 de saptamani, asa ca mi-am propus ca pana atunci sa bifez tot de pe lista.

    Recunosc ca m-am inspirat si de pe blogul desprecopii de la alte mamici care sunt mai aproape de intalnirea cu bebe si au lista mai completa si o sa ma tot uit la liste pana o completez si pe a mea. :)


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

  • Am inceput cumparaturile

    Am inceput deja de ceva vreme sa cautam pe net ce are bebe nevoie. Noi am cumparat pana acum patutul, am ales unul pliabil, usor, cu roti pentru a fi usor de mutat, cu masuta de infasat si laterala cu...

Din aceeasi categorie...