Bloguri

Primavara muzicala

 • Bucurati-va de frumusetea primaverii alaturi de Clubul de Muzica.ro! In atmosfera calda si prietenoasa va invitam sa descoperiti unicitatea unui instrument muzical.

  Clubul de Muzica este o institutie educativa si recreativa, care functioneaza in regim de Scoala de Muzica si are ca principal obiectiv promovarea valorilor umane prin intermediul artei. Dascalii nostri cauta frumusetea launtrica si talentul fiecarui cursant in parte, transformand aceasta abordare intr-o regula de aur.

  Clubul de Muzica se adreseaza persoanelor care doresc sa cunoasca tainele muzicii intr-un mediu cald, prietenos, indiferent de varsta sau de nivel. Fiecare persoana are posibilitatea sa isi cultive gustul pentru arta si sa aprofundeze notiunile deja existente, prin cursuri interactive care starnesc repede interes.

  Echipa Clubul de Muzica reuneste profesori de specialtate, tineri, entuziasti si dedicati, absolventi de studii universitare, care au ales sa isi daruiasca timpul, energia si viata, lucrului cu copiii, indrumandu-i spre frumos si in acelasi timp ajutandu-i sa se formeze ca oameni, asa cum au facut-o mentorii pentru ei.

  Detalii si inscrieri: 0736 577 110
  Locatie: Str. Diligentei nr 7, sector 3, Bucuresti (in apropiere de Bld. Decebal, Rond Piata Alba Iulia)
  Site web: www.clubuldemuzica.ro


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...