Bloguri

Jurnal de sarcina

Am primit geanta bebelusului

  • Buna mamici si viitoare mamici,

    Dau si eu zvon in tara ca am primit de la aceasta minunata platforma un cadou frumos cu mult mai multe decat ma asteptam. Cand am inceput sa tin acest jurnal de sarcina, am pornit cu gandul ca voi continua si dupa ce voi naste si ca voi incerca sa tin evidenta amintirilor frumoase si speciale aici, pe aceasta platforma/comunitate. Gandul ca as putea inspira si alte mamici si la randul meu ma las inspirata de alte articole, imi ofera o stare de bine si cunostiinte mai vaste.

    Regulamentul pe care orice mamica il are de indeplinit pentru a beneficia de acest cadou, personal, nu mi se pare un regulament. Este mai degraba un indemn si o indrumare la ceva frumos, care este benefic, nu doar din punctul de vedere al produselor vaste primite, cat si ca scrisul frumos si cu entuziasm ne aduce stari frumoase si entuziasm, emotii.

    Am primit geanta bebelusului chiar inainte cu o zi sa nasc. Chiar daca nu am inteles inca de la inceput rostul tuturor produselor, fiind mamica prima data, mi-am luat ce am considerat necesar cu mine in bagajul de maternitate, iar alte produse am ajuns sa le descoper si folosesc pe parcursul cresterii bebeluselor. Totul de mare ajutor.

    Recomand cu mare entuziasm sa tineti un jurnal/blog de suflet pe aceasta platforma si sa primiti geanta bebelusului.

    PS: Revin cu un blog despre nastere si prima luna cu bebelusele acasa.

    Xoxo


Comentarii

1 comentariu
  • redactor
    redactor Multumim frumos pentru mesaj - conteaza foarte mult pentru noi si pentru viitoare mamici. L-am postat si aici https://www.instagram.com/p/CcUyhbgOnov/
    14 aprilie 2022

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...