Bloguri

Jurnal de sarcina

Cel mai frumos moment din viata mea

  • Sunt foarte fericita sa împartasesc cu voi noua etapa din viata mea: sarcina. Prima mea sarcina, primul meu copil, înca nu îmi vine sa cred. 

    Ma aflu în al doilea trimestru de sarcina, am scapat de greturile insuportabile, ametelile si durerile de cap. Sunt fericita.
    Înca nu îmi vine sa cred ca voi deveni mama.
    Cum am aflat?
    În sufletul meu, cumva, am stiut ca sunt însarcinata. Dar nu voiam sa dau nimanui o speranta falsa, am asteptat cât mai mult, ca rezultatul testului de sarcina sa fie cât mai sigur.
    Planuisem sa fac un test de sarcina în apropierea zilei în care aniversam 2 ani si 1 luna de când suntem împreuna, si daca este pozitiv, sa îi fac o surpriza sotului meu. Dar starile de rau au prin glas si au vorbit în locul meu.
    Dupa o saptamâna în care am vomitat non-stop, toata familia avea acelasi gând, si acelasi zâmbet în coltul gurii, urmat de un „Poate...”. Sotul meu era cel mai fericit sa auda alte persoane cum confirmau sarcina, ajunsese sa caute simptomele sarcinii... si bineînteles ca le aveam pe toate. Nu am sa uit niciodata fericirea din ochii lui, când vedea ca toate simptomele se potrivesc. Eu continuam sa ma tin de plan si sa neg orice afirmatie.
    Am mers la farmacie, spunând ca voi cumpara niste vitamina C, si am luat un test de sarcina.
    Ma asteptam sa dureze ceva timp pâna la rezultat, si numai gândul ma facea agitata. Am facut testul... si instant s-au facut doua liniute. Eram atât de entuziasmata încât, cu tot raul din lume pe care îl simteam, parca nu mai conta nimic pe lume decât fericirea mea.
    Am împachetat un body cu textul „I love you, daddy” si i l-am daruit sotului meu. A fost atât de fericit încât nu a mai putut mânca nimic în ziua aceea. Era numai un zâmbet.
    Am cumparat un biberon si un body, le-am împachetat si le-am daruit parintilor nostri, ca simbol pentru noua etapa din viata lor: vor fi bunici.
    Am fost la spital sa mi se confirme sarcina... si atunci am aflat ca bebelusul nostru are 2 luni. Si atunci a urmat cel mai frumos moment. Cel mai frumos sunet auzit vreodata. Bataile inimii bebelusului.
    Ma anuntau ca viata mea, nu va mai fi niciodata la fel ca pâna acum. Va fi din ce în ce mai frumoasa.

     

    Sursa foto: https://stock.adobe.com/ro/images/happy-time-for-a-positive-pregnancy-in-test-device/85941830


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...