Bloguri

Jurnal de sarcina

Cel mai frumos moment din viața mea

 • Sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi noua etapă din viața mea: sarcina. Prima mea sarcină, primul meu copil, încă nu îmi vine să cred. 

  Mă aflu în al doilea trimestru de sarcină, am scăpat de grețurile insuportabile, amețelile și durerile de cap. Sunt fericită.
  Încă nu îmi vine să cred că voi deveni mamă.
  Cum am aflat?
  În sufletul meu, cumva, am știut că sunt însărcinată. Dar nu voiam să dau nimănui o speranță falsă, am așteptat cât mai mult, ca rezultatul testului de sarcină să fie cât mai sigur.
  Plănuisem să fac un test de sarcină în apropierea zilei în care aniversam 2 ani și 1 lună de când suntem împreună, și dacă este pozitiv, să îi fac o surpriză soțului meu. Dar stările de rău au prin glas și au vorbit în locul meu.
  După o săptămână în care am vomitat non-stop, toată familia avea același gând, și același zâmbet în colțul gurii, urmat de un „Poate...”. Soțul meu era cel mai fericit să audă alte persoane cum confirmau sarcina, ajunsese să caute simptomele sarcinii... și bineînțeles că le aveam pe toate. Nu am să uit niciodată fericirea din ochii lui, când vedea că toate simptomele se potrivesc. Eu continuam să mă țin de plan și să neg orice afirmație.
  Am mers la farmacie, spunând că voi cumpăra niște vitamina C, și am luat un test de sarcină.
  Mă așteptam să dureze ceva timp până la rezultat, și numai gândul mă făcea agitată. Am făcut testul... și instant s-au făcut două liniuțe. Eram atât de entuziasmată încât, cu tot răul din lume pe care îl simțeam, parcă nu mai conta nimic pe lume decât fericirea mea.
  Am împachetat un body cu textul „I love you, daddy” și i l-am dăruit soțului meu. A fost atât de fericit încât nu a mai putut mânca nimic în ziua aceea. Era numai un zâmbet.
  Am cumpărat un biberon și un body, le-am împachetat și le-am dăruit părinților noștri, ca simbol pentru noua etapă din viața lor: vor fi bunici.
  Am fost la spital să mi se confirme sarcina... și atunci am aflat că bebelușul nostru are 2 luni. Și atunci a urmat cel mai frumos moment. Cel mai frumos sunet auzit vreodată. Bătăile inimii bebelușului.
  Mă anunțau că viața mea, nu va mai fi niciodată la fel ca până acum. Va fi din ce în ce mai frumoasă.

   

  Sursa foto: https://stock.adobe.com/ro/images/happy-time-for-a-positive-pregnancy-in-test-device/85941830


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...