Bloguri

Jurnal de sarcina

Continuam povestea "cu bebe in burtica" -3-

  • Buna tuturor,

     

    Iata-ne in saptamana 25, nou an, noi aventuri!! Burtica creste, noi suntem bine, sanatosi si ne bucuram inca de momentele de liniste ;))

    De cand nu am mai postat, intre timp am fost la ecografia morfo de trim 2, unde am aflat ca avem un baietel 100%. Ei bine, chiar de la prima eco morfo mi-au spus ca 60% este baietel si sincer si eu aveam un feeling ca va fii baietel. Am fost la privat unde am abonament de la munca astfel am profitat de gratuitate, si impreuna cu taticul ne-am minunat la fetisoara copilului nostru. Cel mai mult m-a impresionat atunci cand il simteam cum da cu piciorusele in burtica si il si vedeam in timp real, asa puteam sa vad cum se misca el inauntru. Intr-adevar, cum mentioneaza si alte mamici, este cam greu cu statul in pat, cu dormitul, noaptea inca reusesc sa dorm oarecum, dar simt ca usor usor se ingroasa gluma. Ei bine, asta e sarcina, incerc sa am grija cat pot si sa nu ma plang.

    Intre timp am facut iar analizele de sange, unde a iesit totul bine, asa ca stau linistita. Cu adeverinta de la medic si cu copia de ecografie morfo am fost sa-mi iau si partea a doua de voucher pe care o s-o pastrez pentru nastere:)

    La munca toate bune, mai am o luna de munca apoi am ceva zile de concediu pastrate de anul trecut si apoi prenatal time. Am profitat sa stau cat  mai mult la munca daca tot ma simt bine pentru a mai mai face miscare, a ma implica in diverse sa nu ma plictisesc, etc. Oricum voi avea in prenatal timpul necesat sa ma odihnesc si in plus beneficiez de reducerea de timp de la 8 la 6 ore asa ca nici nu simt orele zburand.

    Pana data viitoare sa ne auzim cu bine,

    Julie


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...

  • Săptămâna 28

    Săptămâna aceasta am 28 săptămâni și am fost la control. Totul a fost în regulă, doar bebe e cu o săptămână mai mare decât greutatea medie normală pentru săptămână 28. Posibil va avea peste 3,75 kg l...
  • Luna 7

    Astazi ti-am ascultat inimioara din nou, te-am revazut, mai liniștită in urma unor controale si analize suplimentare, pentru a elimina anumite riscuri. Mai este foarte puțin, timpul trece destul de re...
  • Miscarile lui bebe in burtica

    Daca cu primul copil am simtit miscarile foarte tarziu si foarte fine, uite ca bebe 2 mi-a pus capac inca din săptămâna 18. L-am simtit in adevaratul sens al cuvantului. Lovituri, efectiv. Stau acum...
  • Raceala in sarcina

    Greu cu racelile in sarcina! Pe toate prospectele de la toate suplimentele sau spray-urile de nas sau de gat scrie ca nu sunt recomandate pt gravide! Cam de o luna de zile imi curge nasul si acum mai ...
  • Intalnire cu minunea

    Am ajuns acasa, totul este bine si frumos. Tati si fratiorul ne-au asteptat cu camera plina de baloane si cu multe surprize frumoase. Toata familia este bucuroasa de marea intalnire.
  • A mai ramas putin

    La ecografie observam cum bebelina seamana foarte mult cu fratiorul ei si ce trasaturi frumoase are. Avem 37 de saptamani, la 38 suntem programate pentru intalnirea cu bebelina. Emoții mari!
  • Inca puțin

    Avem 30 de saptamani, a mai ramas putin pana o vom cunoaște pe bebelina si ea este narabdatoare sa ne vada se simte din activitatea ei in burtica.
  • Cu cine va semăna!?

    Mi-am dori mult sa mosteneasca trasaturile fizice ale tatalui si temperamentul. Oricum va fi, va fi cea mai frumoasă! 😍
  • In așteptarea bebelinei

    Burtica a crescut destul de mult in ultima perioada, bebelina este energica. Isi arata cate un piciorus, o manuta;mami,tati si fratiorul vorbesc tot rimpul cu ea si o mangaie.
  • Gânduri pentru bebe

    Aș vrea să știi, bebe drag, că mama e aici pentru tine! Aș vrea să știi că sunt profund recunoascătoare că am pornit în călătoria asta împreună, aș vrea să știi că deși ești mic, mic și încă nu te-am ...