Bloguri

Jurnal de sarcina

Alte frustrări legte de cumpărăturile pentru bebe

 • Alte frustrări legte de cumpărăturile pentru bebe

   

  După cum vă spuneam în articolul despre anxietățile legate de cumpărăturile pentru bebe, o parte din produsele de pe listele de esențiale fie că nu se găsesc, fie că se găsesc la prețuri mult mai mari decât produse similare de pe site-urile românești, așa că am văzut ca o soluție comandarea acestor produse de pe amazon.com. 

  După câteva sesiuni de ales și comparat produse și prețuri și review-uri și comentarii pentru a mă aigura că nu mă păcălesc, fiindcă sunt tare multe capcane când vine vorba de cumpărăturile online, cum ar fi:

  • produse neconforme cu descrierea
  • calitatea proastă a produselor
  • prețuri umflate 
  • produse capcană gen set două păturici cu dimensiuni diferite când tu te aștepți ca ambele să aibă aceași dimensiune, etc

  Până la urmă am terminat de comparat și analizat și am finalizat lista finală de produse din coș. Toate bune și frmoase, dau să trec la următorul pas, și la următorul pas și la următorul pas, pâna la ultimul pas, cel de finalizare/ confirmare a comenzii.

  Acolo am avut un șoc. Produsele mele totalizau undeva în jurul sumei de 260 de euro și mă așteptam la adăugarea unui cost de transport de 80 de euro. După matematica mea asta e undeva la până în 350 și văd total 400+. Mă scutur și mă uit cu atenție și vroiau să mai adauge și vreo 80 de euro taxe vamale. Când am văzut asta m-am supărat tare / frustrat, am apăsat pe butonul de back și m-am dus înapoi la coșul de cumpărături să îl păstrez ca lista. 

  Am închis calculatorul și două zile am stat în pat și am croșetat așa ca să îmi reculeg energia pentru a putea reăncepe căutările care păreau că nu se mai termină. După acest răgaz am intrat pe amazon.co.uk și am testat pe câteva produse să văd dacă de aici mi se pun taxe vamale au ba. Când am văzut că ba am început iar căutările și câteva sesiuni mai târziu am finalizat în sfârșit comanda cu produse similare, dar diferite și prețuri similare, dar ceva mai mari, în final ajungând să plătesc în plus față de produsele alese până în 30 de lire (cam 170 de lei) cost de transport și atât. 

  Și am găsit și niște măști de protecție la un preț foarte bun (3 lire pe 50 de bucăti cu transport gratis), ceea ce e mult mai ieftin decât în oirce magazin online de la noi.  

  Acum aștept să ajungă toate. Și dacă cineva se întrebă salopetele de care vorbeam în celălalt articol au ajuns si au un material super bun, de calitate. 


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...