Retete pentru tine

Calitatea Organica HiPP - Pentru ce este mai pretios in viata

  • Trimis de Anda08
  • 24 mai 2016, 15:08:19 EEST
  • 4.399 vizualizari
Trimite Denunta

Sugarii au nevoie de hrana sanatoasa care are gust bun si nu contine nici un ingredient nedorit.

 

HiPP a ajuns la aceasta concluzie cu mai bine de 60 de ani in urma si, inca de atunci, produce cea mai buna hrana de calitate organica pentru sugari si copii mici.

 

Solul este atent selectat, semintele sunt netratate, fructele si legumele se coc in ritmul lor natural si isi dezvolta aroma. Carnea de calitate organica din Meniurile HiPP este obtinuta cu aceeasi grija.

260 de teste pentru liniștea dumneavoastră

Conținutul fiecărui borcan este suspus unui total de 260 de teste (de asemenea, și de către institute de control independente) pentru a garanta acest nivel de securitate.

 

HiPP depășește chiar și cerințele internaționale privind agricultura ecologică.

 

Acest lucru este valabil pentru toate materiile prime, fie că este vorba despre cereale, fructe, legume sau lapte.

 

Experții HiPP lucrează în strânsă legătură cu fermierii care produc ecologic, încă de la alegerea solului și a semințelor, dar și în timpul plantării și în perioada recoltării. Doar atunci când testele de laborator arată că produsele sunt fără cusur, materiile prime sunt acceptate pentru procesare.

 

Rezultatul acestor eforturi îl reprezintă hrana de calitate organică înaltă pentru copii, strict testată pentru reziduuri.

 

Garantez personal acest lucru”, Claus Hipp vă asigură prin intermediul siglei HiPP Organic - sistemul nostru strict de testare însemnă că părinții pot avea încredere necondiționată în această promisiune.