Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Cum poate fi stimulata fertilitatea

  • Trimis de redactor
  • 29 ianuarie 2014, 18:04:21 EET
  • 2.354 vizualizari
Trimite Denunta

Daca doriti sa va stimulati fertilitatea, e bine de stiut ca niste schimbari simple ale stilului de viata – precum renuntarea la alcool si cafea – va pot imbunatati sansele de conceptie, ajutandu-va si sa nasteti un copil mai sanatos. Daca si dumneavoastra vi se indreapta gandurile spre ideea de a deveni mama, urmati planul nostru pentru stimularea sanatatii si a fertilitatii si de a va imbunatati sansele de succes. Iata niste sfaturi concrete pentru stimularea fertilitatii unui cuplu.

Cum stimulam fertilitatea

 

Nimic nu este mai puternic pe lume decat dorinta de a avea un copil si   nimic mai sfasietor decat faptul ca nu reusiti sa ramaneti insarcinata.  Si  atunci, ce puteti face pentru a va stimula fertilitatea? Foarte  multe, conform  parerii expertilor, care cred ca niste schimbari simple  ale stilului de viata –  precum renuntarea la alcool si cafea – va pot  imbunatati sansele de conceptie,  ajutandu-va si sa nasteti un copil mai  sanatos. Daca si dumneavoastra vi se  indreapta gandurile spre ideea de  a deveni mama, urmati planul nostru pentru stimularea sanatatii si a fertilitatii  si de a va imbunatati sansele de succes.

 

Specialistii sunt de parere ca niste schimbari simple  ale stilului de viata – precum renuntarea la alcool si cafea – va pot imbunatati  sansele de conceptie, ajutandu-va si sa nasteti un copil mai sanatos.

Medicii nutritionisti experti in ferrtilitate sunt de parere ca sunt  multe lucruri pe care le puteti face pentru a va imbunatati sansele de a ramane  insarcinata!

Stimularea fertilitilitatii cu ajutorul alimentatiei

Mici schimbari nutritionale si ale  stilului dumneavoastra de viata pot reprezenta o schimbare semnificativa a  fertilitatii si, in cazul in care nu aveti alte probleme medicale, pot duce la  obtinerea unei sarcini in sase luni.
Acest punct de vedere  este sustinut de un studiu recent efectuat la Universitatea  Surrey, Marea    Britanie, care arata o rata de succes de 80% la  cuplurile cu probleme anterioare de infertilitate.

Si  Sophie Wessex si actrita Kate Winslet considera ca schimbarile  de dieta le-au ajutat sa conceapa copii, in timp ce actrita  Nicole Kidman, care este deja insarcinata, a inceput o noua dieta care evita dulciurile si alcoolul.

Stimularea fertilitatii prin evitarea stresului de a deveni insarcinata

Andreea  Marin Banica a ramas insarcinata exact in momentul in care a  reusit sa nu mai fie stresata si citeste mai departe aici.

 

SUPORT: Suntem o comunitate puternica si  unita, haideti alaturi de noi!

Dorinta de a avea un copil si amanarea momentului in care vestea buna vine  ... este adesea obositoare si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea  inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si  veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe  parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. 

 

Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura.  Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana:  Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si  prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor  aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra  !

Forum si  comunitate de suport pentru femeile care apeleaza la FIV: Forumul FIV  (Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.  )

Tot despre fertilitate - cititi:  

 
 
 

 

Planificarea unui  copil

 

Forumuri recomandate -  FORUMURILE ASPIRANTELOR

 Forumul  FIV Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese,  dileme.

 Asteptand un ingeras in viata noastra  ! Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV,  sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem  speranta!

 


Autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate 2013