Retete pentru tine

11 lucruri despre ingeri

  • Trimis de redactor
  • 4 noiembrie 2013, 12:15:27 EET
  • 3.860 vizualizari
Trimite Denunta

Ingerii sunt printre noi, si ne privesc zi si noapte, incercand sa ne protejeze si sufland asupra noastra, unde de energie si curaj. Iata 11 lucruri pe care nu le stiai despre ingeri. Vassula Ryden, o scriitoare de mare succes, fosta jucatoare profesionista de tenis si model de suces care sustine ca ar comunica cu ingerii spune in cartea sa, bestsellerul Raiul exista dar exista si Iadul: ingerii sunt parti ale sufletului nostru...din alte vieti.

11 lucruri despre ingeri

1. Ingerii se roaga in numele nostru la Dumnezeu insa cea mai mare putere pe care o au oamenii este ritualul de rugaciune. Prin rugaciunea directa catre Dumnezeu, atingem inima sa.

2. Ingerii sunt totdeauna langa noi insa in acelasi timp sunt in jurul lui Dumnezeu pentru ca au puterea de a fi in mai multe locuri odata. Oriunde ai merge, ingerii sunt cu tine... tine minte.

3. O mare batalie se da chiar acum, in zilele in care traim  - intre Ingerii lui Dumnezeu si Ingerii Intunerulcului. Cu totii participam, fara sa stim, la aceasta batalie.

4. Ingerul Mihail - Arhanghelul, a scos din Armata lui Dumnezeu pe Lucifer pentru ca acesta si alti - fosti ingeri buni- au complotat impotriva copiilor lui Dumnezeu si au vrut sa distruga planeta noastra.

5. Ingerii iti pot influenta sufletul. Prin puterea magica pe care o au, ingerii pot influenta sufletul si deciziile care tin de dragoste.

6. Ingerii inteleg durerea. Ingerii ne inteleg durerea si plansul iar atunci falfaie din aripi.

7. In Biblie, ingerii sunt denumiti:  Copiii lui Dumnezeu, Gazdele Raiului, Cei sfinti, Cei care te urmaresc ...

8.Ingerii au o ierarhie care se imparte in 3 sfere. Cel mai inalt grad de inger din prima sfera este Serafimul. Ingerul Serafim se roaga mereu in jurul lui Dumnezeu. Serafimul are 6 ariip - cu 2 isi acopera fata, cu 2 isi acopera picioarele si cu 2 aripi zboara. 

9. Arhanghelii sunt ingeri cu putere mare din sfera a 3-a si au puterea si misiunea de a apara tarile si popoarele. Cei 7 arhangheli sunt: Gabriel, Michael, Raphael, Uriel, Selaphiel, Jegudiel, si Raguel.

10. Ingerii pazitori sunt acei ingeri care au menirea si misiunea de a proteja o persoana anume sau un grup anume. Ei primesc misiunea de la Dumnezeu direct.

Un inger pe umarul tau

/Images/inger-pe-umar-mi.gif   Ingerii  exista si sunt printre noi. Dar ai si tu unul pe umar? Afla aici.

 

11. Fiecare luna din an are un inger special

Afla care este ingerul lunii in care te-ai nascut

Ianuarie: Gabriel sau Ingerul Mesager Februarie: Barchiel  sau Ingerul Compasiunii Martie: Machidiel sau Ingerul Curajului Aprilie: Asmodel sau Ingerul Rabdarii Mai: Ambriel sau Ingerul Cuvintelor Iunie: Muriel sau Ingerul Emotiilor Iulie: Vechiel sau Ingerul Afectiunii August: Hamaliel sau Ingerul Ratiunii Septembrie: Uriel sau Ingerul Inspiratiei Octombrie: Barbiel sau Ingerul Sinceritatii Noiembrie: Adnachiel  sau Ingerul Libertatii Decembrie: Anael sau Ingerul Dragostei

Despre ingeri cititi si

66 zile de sarcina si despre ingeri

Despre Craciun cu un inger

Credeti ca exista ingeri?

 

 

 Forumuri specializate de discutii:

 

 

  SUFLETUL CREDINTEI: Rugaciuni care fac mult bine. Biserica, templu, moschee - casa tututor religiilor.