Retete pentru tine

9 greseli de frumusete pe care trebuie sa le eviti la interviu

  • Trimis de ZoitaR
  • 23 octombrie 2013, 16:08:03 EEST
  • 3.040 vizualizari
Trimite Denunta

Pe langa un CV foarte bine pus la punct trimis in prealabil angajatorului, si o tinuta impecabila in care sa te prezinti la interviu, foarte importanta este si prima impresie pe care o lasi celor de la resurse umane. Cateva sfaturi de care sa tii cont inainte de a te prezenta la interviu:1. Ai grija ca unghiile sa fie frumos date cu lac (lacul sa nu fie sarit), pentru ca cei de la resurse umane se pare, interpreteaza unghiile neingrijite ca un semn de nervozitate sau ca nu esti bine pregatita pentru interviu.

 

2. O coafura cu un par sanatos lasa o impresie buna. Candidatele care se prezinta la interviu cu punctele de la par uscate si despicate sunt catalogate ca fiind lenese.

 

3. Inainte sa intri in interviu este bine sa controlezi daca rimelul nu este intins pe fata. Recruiterii asocieaza rimelul intins cu cineva care-si pierde noptile prin cluburi.

 

4. Fii atenta si nu exagera cu bronzul fals, sau sa stai prea mult la ultraviolete, astfel dai impresia ca te gandesti numai la vacante. Cu un bronz natural vei fi mai mult luata in serios!

 

5. Cu toate ca rujul strident este foarte la moda in acest sezon, evita sa-l folosesti cand mergi la interviu. Cei de la resurse umane se vor gandi ca esti ahtiata dupa putere.

 

6. Din fericire sprancenele groase sunt in mare voga, altfel cele cu sprancenele subtiri sau desenate dau impresia ca sunt arogante, sau ca au prea multa incredere in propria persoana.

 

7. Foloseste parfum! Pentru ca se pare, parfumul te face sa fii mai sigura pe tine, dar atentie, nu prea mult, altfel vei fi banuita ca esti inebunita dupa atentie.

 

8. Ai grija ca dintii sa nu fie atinsi de ruj! Lasi impresia ca esti neingrijita!

 

9. Este bine sa te machiezi pentru interviu, dar fii atenta sa nu fie un machiaj perfect! Managerii de la resurse umane vor crede ca vrei sa iei locul directorului.

 

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele

7 Masti revitalizante home-made

Experimentarea si prepararea propriile masti revitalizante nu este doar distractiva, dar si o modalitate foarte buna de a economisi... sa nu mai vorbim ca vei avea intotdeauna liniste stiind … ... citeste mai departe