Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Dating tips pentru mame singure

  • Trimis de ZoitaR
  • 3 octombrie 2013, 12:17:48 EEST
  • 2.767 vizualizari
Trimite Denunta

Asadar, ti-ai pus ordine in viata si esti pregatita sa cunosti un alt barbat. Un moment important, incarcat de putina emotie si pe care l-ai tot amanat din diverse motive.

Daca esti nesigura de cum trebuie sa decurga o intalnire, iata cateva sfaturi care sa te ajute in acest sens:

 


Tu hotarasti felul in care sa decurga intalnirile

Fara doar si poate ai primit sfaturi din partea cunoscutilor despre cum si cu cine ar trebui sa iesi din nou la intalnire, insa chiar daca intentiile sunt dintre cele mai bune, uita de “sfatuitori”.

 

Tu hotarasti daca iesi doar la o cafea cu barbatul pe care tocmai l-ai cunoscut, la un club unde sa dansezi toata noaptea, sau sa aterizezi direct in pat cu el.

 

Este exclusiv alegerea ta si esti libera sa faci ce vrei!

 

Daca tot iesi la un date, nu “lua” si copiii cu tine

Mamele in general, se stie, cu greu se pot desparti de copii. Din acest motiv incearca sa nu faci din copiii tai subiectul discutiilor, si limiteaza-te la maxim 5 minute. Altfel s-ar putea sa nu te mai caute a doua oara, sau sa nu apuci sa-l cunosti.

 

Nu introdu noul partener prea repede copiilor

Chiar nu este nevoie sa prezinti copiilor potentialii parteneri cu care ai iesit o data sau de doua ori la o cafea. Asteapta pana esti sigura de relatie.

 

Nu te astepta ca noul partener sa se ocupe imediat de cresterea copiilor tai

Nu te grabi sa faci din el inca de la bun inceput un “tata” pentru copii. Asteapta pana ce copiii, dar si noul partener sunt pregatiti pentru acest lucru.

 

Nu minti

Nu ascunde faptul ca esti o mama singura cu copil/ii si fii sincera despre trecutul tau. Doar asa poti incepe o relatie noua, plus ca va sti si el in ce se implica.

 

Nu te lasa condusa de hormoni

Chiar daca esti o mama singura cu multe responsabilitati si foarte putin timp, dragostea te poate orbi si pe tine, asa ca ai grija cum iti imparti timpul intre noua iubire si copii.

 

Asteapta-te la proteste din partea copiilor

Poate ca ai cunoscut un barbat exact asa cum iti doresti, insa copiii nu vor sa-l accepte. Este foarte normala reactia lor, copiii au nevoie de ceva timp ca sa se obisnuiasca cu ideea ca mama nu mai este numai a lor. Discuta cu ei si spune-le ca le intelegi sentimentele, dar ca ai si tu nevoie de o viata a ta.

 

Bucura-te de date!

Daca esti la prima intalnire dupa o lunga perioada de timp in care te-ai dedicat doar copiilor, incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de ceea ce ti se intampla, pentru ca meriti asemenea momente!

 

Cum introduci noul partener copiilor?

 

In functie de varsta copiilor, poti sa alegi o activitate sau o iesire la care sa participe si noul tau prieten. Lasa-ti copiii sa se obisnuiasca cu prezenta lui si nu forta lucrurile.

 

Foarte important este sa comunici cu copiii. Incearca sa afli ce sentimente au fata de noua situatie si care este parerea lor despre noul prieten. Accepta ca la inceput vor fi impotiva relatiei si lasa sa treaca timp pana se vor obisnui cu ideea.

 

Explica copiilor ca noul tau prieten nu-l va inlocui pe tatal lor. Petrece mult timp impreuna cu ei si fa-i sa simta ca orice s-ar intampla, ei vor fi mereu pe primul loc, si ca nimeni si nimic nu va poate desparti.

 

Despre relatia de cuplu mai cititi si urmatoarele:

 

 

 Forum de suport unde discutam despre divort

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!  

 

  Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.