Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Porneste in aventuri de neuitat cu noile produse LEGO® DUPLO®

  • Trimis de Anda08
  • 3 septembrie 2013, 12:28:07 EEST
  • 4.662 vizualizari
Trimite Denunta

Ia-ti copilul intr-o calatorie pe calea ferata pentru infinite posibilitati creative de joc sau vezi cine zboara mai repede in jurul balizelor,Chupacabra sau Ripslinger?

 

 

LEGO® DUPLO® iti prezinta noile seturi de trenuri si avioane - creeaza si porneste impreuna cu copilul tau intr-o aventura unica!

 

 

Creează şi condu Primul meu set de trenuri cu un model de tren cu aburi cu efecte sonore reale, şine şi cărămizi LEGO® DUPLO®! Primul meu set de trenuri (10507)

 

Ajută-l pe Dusty Crophopper să se antreneze pentru marea cursă LEGO® Disney Planes™ cu prietenul lui cel mai bun Chug la stația de alimentare, cu unelte şi multe altele! Dusty si Chug (10509)

 

Setul de tren Deluxe LEGO® DUPLO® prezintă un tren modern, cu efecte de sunet, 2 vagoane, un camion, macara funcțională, gară, pompă de alimentare şi multe altele! Set de trenuri Deluxe (10508)


 

Întrece-te până la finiş cu Ripslinger şi El Chu în setul Disney Planes™ de la LEGO® DUPLO® incluzând un cort de cursă, steag, trofeu şi multe altele! Cursa aeriana a lui Ripslinger (10510)

 

Învață-l pe Dusty să zboare la şcoala de pilotaj a lui Skipper cu acest set Disney Planes™ de la LEGO® DUPLO® având un hangar şi cărămizi decorate DUPLO! Scoala de pilotaj a lui Skipper (10511)

 

Amplifică distracția cu trenuri a copilului tău cu Setul de accesorii de tren LEGO® DUPLO® cu şine curbate şi drepte, cu macazuri, o încrucişare şi cărămizi DUPLO! Set de accesorii pentru tren (10506)


 

Începe aventurile de construcție de la malul mării cu Lădița creativă LEGO® DUPLO® având un şasiu de camion, o barcă, figurine, o uşă, o fereastră, un peşte şi multe altele! Lădiță creativă LEGO® DUPLO® (10556)

 

LEGO® DUPLO® reprezinta o colectie de jucarii de constructie pentru prescolari între 18 luni si 5 ani, cu mâini mici si imaginatie mare. Vino in Clubul parintilor LEGO® DUPLO® si vei descoperi multe surprize!