Retete pentru tine

Atentie! Ingrediente periculoase din pasta de dinti

  • Trimis de Anda08
  • 3 iulie 2013, 16:43:53 EEST
  • 2.235 vizualizari
Trimite Denunta

Pasta de dinti, chiar daca (intr-o forma sau alta) a fost folosita de omenire inca din timpul grecilor antici, formula (asa cum o stim noi) nu a devenit populara decat pana la primul razboi mondial.

De indata ce companiile au inceput procesul de fabricare a pastei de dinti, oamenii au inceput sa achizitioneze amestecul magic - un produs garantat in a produce dinti stralucitori! Dintii albi erau la moda dupa ce primul razboi mondial s-a incheiat, iar pasta de dinti a devenit rapid un produs fara de care majoritatea oamenilor pur si simplu nu puteau trai.

Pasta de dinti este un element pe care aproape toata lumea il foloseste, insa ce face ca acest preparat sa fie atat de special? Fie ca te speli pe dinti o data sau de trei pe zi, sunt sansele mari ca nu v-ati acordat timpul de a citi lista de ingrediente; unii cred ca ingredientele continute intr-un pachet standard de pasta de dinti sunt esentiale - altii cred ca apa poate fi la fel de eficace. In final, exista un motiv bun de ce pe majoritatea pachetelor de pasta de dinti se avertizeaza: "A nu se ingera!"

 

Aflati care sunt cele 10 ingrediente periculoase din pasta de dinti AICI

 

Va recomandam sa mai cititi:

 

Alaptarea nu mareste riscul de carii la bebelus

Obiceiul de a adormi copilul cu biberonul in gura sau faptul ca ii lasati pe cei mici sa bea toata ziua bauturi dulci sunt moduri mai mult decat sigure de a mari riscul de aparitie a cariilor. Dar… ... citeste mai departe

Necesarul de fluoruri ale copilului

Fluorurile exista in mod natural in apa de izvor si sunt compusi ai fluorului, al treisprezecelea dintre cele mai frecvente elemente chimice din crusta terestra. Este stiut ca fluorurile ajuta la… ... citeste mai departe

 

 Clinica Virtuala DC

Consultanta medicala online