Retete pentru tine

Sexul si Legile sau Legile si Sexul?

  • Trimis de marius
  • 15 iunie 2013, 13:20:50 EEST
  • 673 vizualizari
Trimite Denunta

Pe mapamond există, în materie de sex, legi care mai de care mai ieşite din comun. Unii le consideră amuzante, alţii strigătoare la cer, iar părerile sunt împărţite. Statele Unite însă...

Pe mapamond există, în materie de sex, legi care mai de care mai ieşite din comun. Unii le consideră amuzante, alţii strigătoare la cer, iar părerile sunt împărţite.

Statele Unite însă ies în evidenţă cu o legislaţie în domeniu mai mult decât spectaculoasă.

 

Dacă cineva nimereşte prin Minnesota, nu poate  face sex cu un peşte viu! Tot în Minessota, bărbatul care are o respiraţie urât mirositoare nu are voie să faca sex cu soţia, şi este interzis mirosul de usturoi, ceapă şi sardine. 

Ilegal cu un clovn 

În Florida la un moment dat era interzis sexul cu…porc spinos. Legea a fost considerată neclară, prin urmare un senator pe nume Nan Rich a propus o lege care sa interzică sexul cu orice animal. Tot în Florida, cuplurile necăsătorite nu au voie să stea în aceeaşi casă şi să facă sex, dar dacă au adrese diferite, este permis.

În Alabama este ilegal să cumperi jucării sexuale, iar în Washington este legal sexul cu animale, “care cântăresc sub 18 kilograme”. Massachusetts depăşeşte limitele: este ilegal să faci sex cu un clovn, la rodeo, atâta timp cât caii sunt de faţă! Tot în acest stat, o femeie nu are voie să se afle deasupra partenerului său în timpul actului sexual.

Animalele nu au voie

În Maryland este interzisă cumpărarea de prezervative de la automat, dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice, iar în California, animalele nu au voie să se împerecheze lângă taverne, şcoli sau lăcaşuri de cult.

În statul Indiana, un bărbat de peste 18 ani poate fi arestat sub acuzaţia de viol, dacă o pasageră din maşina sa nu poartă pantofi şi şosete! În Carolina de Nord nu ai voie să porţi ochelari de soare în timp ce faci sex, iar în Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o femeie să caute un bărbat, să îl sune sau să îi dea întâlnire.

Lista legilor ciudate americane în ceea ce priveşte sexul este însă mult mai extinsă.