RAPID ȘI CURAT, LG TURBOWASH™

Câștigă o mașină de spălat!

CAMPANIA S-A INCHEIAT!

Premiu: LG TURBOWASH™, MAȘINĂ DE SPĂLAT 6 MOTION DD, 8KG

RAPID ȘI CURAT CU TURBOWASH™

Titanii pătrund în casa ta și te ajută la curățenie în cel mai rapid nou. Folosind tehnologia TURBOWASH™, prin sistemul uni 6 Motion Direct Drive, spălatul hainelor n-a fost niciodată mai facil. Economisești timp, apă și energie. Acum poți realiza un ciclu complet de spălare în doar 59 de minute. Mișcare mai amplă, îngrijire mai bună, sărbători mai liniștite.

TurboWash™ dispune de funcția Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativă a timpului total de spălare, realizeză economie de energie și oferă ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray îmbunătățește performanțele deja excepționale de spălare și clătire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive și permite ca TurboWash™ să deruleze mai rapid un întreg ciclu de spălare. De exemplu, ciclul de spălare al hainelor din bumbac se reduce cu 36 de minute cu noul sistem TurboWash™? Utilizând programul de spălare în 14 minute, poți spăla pâna la 2Kg de rufe.

Eficiență TURBOWASH™

Pe lângă reducerea duratei unui program de spălare obișnuit la 59 de minute, TurboWash™ permite realizarea unor economii de energie impresionante și menținerea performanței de spălare. LG Turbowash™ reduce consumul de energie cu până la 15 procente și consumul de apă cu până la 40 de procente. Mai rapid, mai curat, cu consum redus de apă și electricitate.

6 MOTION DD, MAI MULTĂ MIȘCARE, ÎNGRIJIRE MAI ATENTĂ

Datorită tehnologiei unice LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza mișcări variate ale cuvei sau o combinație de mișcări diferite în funcție de programul de spălare ales. Această funcție, împreună cu viteza de rotire controlată și cu abilitatea cuvei de a se roti atât spre stânga, cât și spre dreapta, contribuie la îmbunătățirea semnificativă a performanțelor de spălare, oferind rezultate perfecte de fiecare dată.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE

6 tipuri de mișcări de spălare permit o spălare personalizată pentru toate tipurile de materiale și oferă o performanță de spălare îmbunătățită.

Motorul - INVERTER DIRECT DRIVE™

Motorul direct drive care se află în mașinile noastre de spălat este atât fiabil, cât și silențios. Garantăm că nu vă va dezamăgi. De fapt, noi avem atât de multă încredere în acesta încât toate mașinile noastre de spălat dispun de 10 ani garanție standard pentru motor și componentele acestuia, chiar dacă acestea nu sunt deloc standard.


- Fără curea și scripete
- Mai silențios
- Economie de energie
- Capacitate
- Durabilitate

Intrebări și răspunsuriCele mai importante întrebări și răspunsuri despre această campanie.

Cum particip la concurs

Trebuie să completați chestionarul până la final. Acolo găsiți butonul de înscriere în concurs.

Ce pot să caștig?

O masina de spalat LG prezentata mai sus!.

Cum știu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați prin email dar se vor anunta si pe aceasta pagină pe data de 3 Februarie 2016.

Start pagină