Animatie copii, Animatori pentru copii, face painting, modelaj de baloane, clown

  13 ianuarie 2015 trimis de petreceri

  60.00RON
  Pret
  180.00RON
  Reducere
  67%
  Economisesti
  120.00RON
  Timp ramas pentru a cumpara
  0Cumparate
  1prea putin pt a lua tranzactia

  Termeni si Conditii

  se stabilesc telefonic  Caracterstici

  Animatori, petreceri pentru copii, animatie copii, anivesari copii, petreceri copii cluj, supraveghere copii cluj, animatie hoteliera, jocuri pentru copii, activitati pentru copii, clown, printesa, zana, alba ca zapada, Minnie mouse, Mikei Mouse, spider man, distractie copii petreceri, clown cu face painting, pirati, mascote, promoter,fun science, face painting, modelaj baloane,ateliere de creatie,gonflabile, baloane, organizare petreceri copii

  gazdac ioana pfa

  http://www.resurse-petreceri.ro/

  Cluj-Napoca 400000, Romania

  Telefon: 0741020439

  Categorie: After School

   

  Ofer servicii de animatie pentru copii la petreceri si alte eveninimente (jocuri si activitati de animaţie ateliere de creatie, ateliere cu jocuri de societate, inchiriere jucarii si gonflabile, animatori si personaje, mascote si promoteri, pictura pe fata, modelaj de baloane, ursitoare de botez, animatie hoteliera, mos craciun).


2 comentarii
 • Admin
  Admin Te rugam sa faci un update la acest cupon si sa ne spui mai pe larg in ce consta reducerea si care sunt avantajele folosirii acestui cupon.
  14 ianuarie 2015
 • Admin
  Admin Asteptam asadar date suplimentare. Daca acest cupon a fost creat numai ca sa promovam linkul si fara valoare adaugata pentru membrii comunitatii Desprecopii.com il stergem!
  14 ianuarie 2015