10% Reducere la TESTELE PRENATALE NEINVAZIVE de la Genetic LAB

  27 octombrie 2013 trimis de Admin

  0.00RON
  Pret
  0.00RON
  Reducere
  100%
  Economisesti
  0.00RON
  Fa un cadou
  Tranzactia s-a incheiat la
  2014-5-31 0:00:00
  6Cumparate
  Oferta activata!

  Reducere de 10% de la Desprecopii

  Testele prenatale neinvazive, avantaje si reducere

  De ce sa risti sa nasti un copil cu Sindromul Down?

  Micsoreaza riscul cu un test prenatal neintruziv.

  Termeni si Conditii

  Pentru a genera un cupon de reducrere apasa pe butonul "SOLICITA". Urmeaza pasii necesari si sistemul o sa genereze un cod unic care o sa fie afisat pe ecran si trimis prin mail atat catre adresa ta de mail cat si catre adresa GENETIC LAB.


  Cuponul generat in urma completarii formularului (din pasul 2)  este valabil 30 zile de la generare. Daca nu faceti o programare in acest termen, el isi pierde valabilitatea. Va puteti programa la GENETIC LAB telefonic sunand la 0742 999 999. Tot la acest numar puteti cere mai multe informatii despre acest test.

  ATENTIE: Reducerea de 10% oferita membrilor si vizitatorilor Desprecopii.com nu se poate aplica impreuna cu o alta reducare sau o alta promotie oferita de GENETIC LAB.
   
  Alte informatii:

  • Cuponul este valabil o singura data. Daca mai doriti o reducere trebuie sa generati un cupon nou.
  • Pentru a va asigura ca totul este in ordine, va recomandam sa va faceti programare imediat dupa ce ati completat cuponul sunand la 0742 999 999.
  • Datele completate in formular sunt trimise si catre GENETIC LAB dar sunt strict confidentiale. Ele nu sunt folosite de Desprecopii.com sau GENETIC LAB pentru alte actiuni.
  • Daca generati mai mult de 3 cuploane fara a le folosi, pierdeti dreptul de a mai participa la aceasta promotie
  • Actiunea este valabila pana la 31 Februarie 2014.


  Caracterstici

  Testele prenatale neinvazive realizate la GENETIC LAB ofera informatii extrem de precise despre fat prin simpla recoltare a unei mici cantitati de sange matern.

   

  Avantajele GENETIC LAB:

  Desprecopii.com iti ofera o reducere de 10% la aceste teste:

  • Testul PANORAMA la 3150 RON in loc de 3500 RON (economisasti 350RON)
  • Testul BGI la 2700RON in loc de 3000RON (economisesti 300RON)

  GENETIC LAB

  http://www.geneticlab.ro

  Bulevardul Ghencea 43, Bucharest, Romania

  Telefon: 0742 999 999

  Categorie: Sarcina, Teste sarcina

  Nu exista cu siguranta nici o mama care sa nu-si doreasca ca bebelusul ei sa se nasca sanatos!

  Din momentul fecundarii si pana la nastere apar numeroase pericole ce ameninta acest deziderat, dar doua dintre ele sunt cele mai de temut: aparitia malformatiilor fetale si existenta unor anomalii genetice grave.

  Daca malformatiile fetale pot fi evidentiate in procent extrem de mare cu ajutorul ecografiilor facute pe aparate din ce in ce mai performante, defectele genetice puteau, pana recent, sa fie descoperite doar prin proceduri invazive.

  Este evident ca nu se putea face amniocenteza sau CVS fiecarei gravide pentru a vedea daca fatul are sau nu o anomalie genetica. In consecinta s-au dezvoltat numeroase teste prenatale care sa identifice grupul de gravide ce aveau un risc crescut ca bebelusul lor sa fie afectat.

  Testele acestea, pe langa faptul ca nu au valoare de diagnostic, au o rata mare de rezultate fals positive (test iesit cu risc crescut dar cu rezultat la amniocenteza/CVS negative sau, mai rau, test cu risc scazut si gravid naste copil cu sindrom Down, de exemplu) si in plus mai reprezinta si o sursa de stres pentru gravida (care de multe ori nu ii intelege semnificatia).

  La ora actuala cel mai des utilizate sunt testele bazate pe combinatia masuratorii la 9 saptamani a free-BhCG si a PAPP-A din sangele matern si a evaluarii ecografice la 12 saptamani a translucentei nucale, a osului nazal precum si a evaluarii Doppler a regurgitarii mitrale si a fluxului pe ductul venos).

   

  Teste actuale

   

  In ciuda faptului ca in mod traditional placenta era considerata a fi o bariera impenetrabila intre circulatia maternala de cea fetala, numeroase studii au demonstrat existenta atat a celulelor cat si a AND-ului fetal in sangele matern. Dezvoltarea fara precedent in ultimii ani a geneticii a permis identificarea si prelucrarea micilor fragmente de ADN fetal liber (cffDNA) din circulatia materna. Acest lucru a permis implementarea unor noi teste care sa aduca aproximativ aceeasi informatie ca si o procedura invaziva, dar fara absolut niciun risc nici pentru mama si nici pentru fat.

  Testul se face extragand o mica cantitate de sange matern din brat (deci dispare stressul gasirii unuia dintre putinii specialisti in proceduri invazive) iar aceasta proba este trimisa la analiza unui laborator specializat).

   

  Testele prenatele neinvazive oferite de GENETIC LAB sunt:

  1. Teste pentru punerea in evidenta a anomaliilor de numar a cromozomilor fetali (aneuploidii)

  Testul PANORAMA, dezvoltat de catre NATERA, care utilizeaza o tehnologie de secventiere bazata pe SNP (single nucleotide polymorphism).
  Testul dezvoltat de BGI, care utilizeaza o metoda MPPS (massively parallel signature sequencing)

   

   

   

   2. Test pentru identificarea Rh-ului fetal, inca din saptamana 9 de sarcina

  3. Test pentru identificarea sexului genetic fetal, tot din saptamana 9 de sarcina

  DE RETINUT!

  - cel mai mare numar de copii cu sindrom DOWN se naste din mame cu varste sub 30 de ani (deoarece se considera ca acestea au un risc foarte scazut si in consecinta nu sunt investigate)
  - Afectiunile genetice decelate de aceste testele sunt INCURABILE(nu exista tratament pentru, de exemplu, sindrom DOWN).

   


0 comentarii