Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de gabriela2000 in Sanatate despre 19 septembrie 2019 deschis - denunta

Unghii cu gel

Buna ziua , am si eu nevoie de o parere si un consiliu din partea voastra , e bine sa iti pui unghii cu gel in perioada sarcinii ? Cu ce poate afecta fatul ?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 432
Rasfoieste dupa
  • 13256

    by CorinaDani about 19 septembrie 2019

    parerile sunt impartite, unii spun ca nu afecteaza, altii ca da

    daca ne gandim insa la tigarile electronice (cu lichid), cum au fost promovate ca o alternativa sanatoasa la fumatul clasic, si acum mor pe capete tineri care au capatat afectiuni grave de la aceste tigari, incepi sa te intrebi daca nu cumva e mai bine sa fii prudent si sa eviti astfel de noutati, indiferent despre ce este vorba (cosmetice, fumat, suplimente) pentru care nu s au facut studii la oameni, pe termen indelungat

    daca as fi in locul tau, as evita aceste unghii cu gel pe perioada sarcinii, mi as lasa in pace unghiile naturale, as purta o manichiura simpla si usor de intretinut (french sau lac simplu, si unghiile nu foarte lungi ; unghiile exagerat de lungi/ascutite mi se par dizgratioase, ca sa nu zic un cuvant mai urat)

    2 comentarii
    • gabriela2000
      by gabriela2000
      19 septembrie 2019

      Multumesc frumos

    • CorinaDani
      by CorinaDani
      19 septembrie 2019

      cu placere si sarcina usoara in continuare !

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta