Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

14

de Mirela macri C in Sarcina despre 11 septembrie deschis - denunta

E normal sa miste bebele atat de tare?

Buna mămici, sunt însărcinată in 30 de saptamani, si bebele misca foarte des si tare si chiar este destul de dureros. Simt mereu ca este in miscare si este c dureros cand se misca. Este normal?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 140
Rasfoieste dupa
 • 277

  by Becky13 about 12 septembrie

  Noi avem cu două săptămâni mai puțin decât tine, dar când bebe se activează și lovește de mai multe ori doar în același loc, lovituri consecutive, da este dureros. Iar când era mai mică și nu se întorsese încă cu capul în jos îi plăcea să lovească în col în zonele mele mai moi și atunci era la limita durerii când dădea mai tare. Darminte acum, gândește-te că a crescut și pe zi ce trece este mai mare și mai puternic. Poți încerca să-ți schimbi poziția când vezi că are astfel de momente. În cazul nostru am observat și că soțul are efect liniștitor, de multe ori cum pune și el mâna cum se liniștește copilul. :)

  • Scor: 0
 • 4396

  by andaghe about 12 septembrie

  Unde anume simti durerea? Poate fi sau nu normal, in functie de prea multi factori ca sa putem da un sfat pe net. Solutia ar ri sa mergi la medic daca ti se pare ceva in neregula.
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta