Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de celiao1 in Diverse despre 29 august 2019 deschis - denunta

Contraceptie de urgenta

Buna ziua! Am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare in interior in ziua ovulatiei Am luat postinor in primele 12 ore dupa contactul insa doar una dintre pastile E posibil sa fiu insarcinata? Iar daca da, administrare pastilei va afecta sarcina?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 453
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 30 august 2019

    In primul rand trebuie sa stii ca nicio masura de contraceptie nu este sigura Apoi ziua ovulatiei, daca nu cumva ai folosit teste de ovulatie, care nu s foarte precise, n ai cum s o stii sigur, de aceea sarcina se masoara, conform conventiei, incepand cu prima zi a ultimei menstruatii Trebuie sa iei pastilele de contaceptie de urgenta conform prospectului, daca nu ai luat o pe a doua in timp util efectul contaceptiv nu va mai fi acelasi Daca esti insarcinata nu ai cum sa afli decat mai tarziu, poti face un test in prima zi de intarziere a menstruatiei Inainte de implantare, adica in primele 7 10 zile de la conceptie sarcina nu e afectata de produsele consumate de mama, iar efectele acestui medicament asupra sarcinii sunt descrise in prospect

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta