Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de Izabela Mereuta in Bebelusul despre 9 iunie deschis - denunta

Gangureli

Buna grup. Peste tot vad ca bebelușii de 6 saptamani deja ganguresc ,sau cand aud zgomot își îndreaptă privirea într-acolo . Bebelina mea are 6 saptamani dar încă nu am auzit sa gangureasca,si numa uneori se uita la mine cand ii vorbesc ,ea mai mereu își da capul foarte pe spate si se uita peste cap,si incerc sa ii atrag atenția dar se uita fix acolo ...oare asta ar fi o problemă..va rog fara comentarii răutăcioase.
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 206
Rasfoieste dupa
 • 296

  by Mihaela Mirela about 10 iunie

  Asa scrie pe aplicatii si in diverse texte dar mie dna doctor mi-a zis ca ea isi va face griji daca nu gangureste dupa 4 luni . Bebelinda mea a inceput sa gangureasca pe la 3 luni jumate . Cu precizarea ca e prematur . Acum "vorbeste" fara oprire ighi ghi egheghe ...
  • Scor: 0
 • 7544

  by CorinaDani about 9 iunie

  Cel mai bine ar fi sa ceri sfatul pediatrului și nu mai face comparații cu alți copii, fiecare se dezvolta în ritmul lui. Câți alți copii de 6 săptămâni ai văzut, ca să poți trage concluzia ca fetita ta nu face ce fac ei?
  • Scor: 0
  3 comentarii
  • Izabela Mereuta
   by Izabela Mereuta
   9 iunie

   Nu am vazut niciunde,doar ca peste tot unde citesc de varsta copilului asta scrie,chiar si aici pe acest site la 6 saptamani scrie că bebelina probabil a început să gangureasca sau ca se uita la mine ..de aia întrebam doar

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   10 iunie

   Repet, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Daca totusi ai semne de intrebare, discuta cu pediatrul, e cel mai in masura sa-ti dea un raspuns calificat, sau poate iti da o trimitere la neurolog. Pe mine m-ar ingrijora mai mult datul capului mult pe sp...  mai mult

  • Izabela Mereuta
   by Izabela Mereuta
   10 iunie

   Locuiesc în Anglia,si i s-au făcut teste cat am fost in spital si totul a fost in regula la momentul acela, dar desigur am sa mai astept si am sa vad daca chiar e o problemă sau doar imaginația mea .

 • 1411

  by Camelia09 about 9 iunie

  Buna. Ganguritul incepe pe 2-3 luni. Unii bebelusi pot incepe mai devreme, dar asta nu inseamna ca bebelusa ta are o problema. La varsta asta, 6 saptamani, vederea bebelusilor nu e foarte dezvoltata. Incearca sa vezi daca urmareste un obiect rosu, sau in dungi, sus-jos, stanga dreapta. Pentru zgmot foloseste o zornaitoare sau un clopotel si vezi daca intoarce capul. E prea devreme sa te gandesti ca ar fi vreo problema.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta