Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

42

de bogdan52 in Sarcina despre 27 mai 2019 inchis - denunta

Sangerare hematom

Buna fetele Sunt i ternata pt hemoragie Sunt insarcinata in sapt13 si am un hematom de 6 cm care s a redus la 4cm vazut azi la eco din nou Dupa eco eram fericita ca totul merge bine si au inceput din nou sangerarile abundente Deci s a amanay si externare Voi ce sfaturi imi puteti da ca sa nu mai sangerez asa mult Intreb mamicile care au avut aceasi problema ca mine Imi este frica sa merg acasa ca poate nu se mai opreste sangerarea

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 481
Rasfoieste dupa
  • 1007

    by IlieCristina about 29 mai 2019 Cel mai bun raspuns

    Eu am avut sangerare multa si brusca care a inceput brusc seara dupa o zi obositoare si stresanta la munca Am mers la urgenta si acolo am stat pe perfuzii In urma sangerarii am ramas cu 2 hematoame care s au retras usor in timp dar a trebuit sa stau la pat acasa inca o luna luna jumatate, timp in care ma ridicam din pat doar sa merg la baie si sa mananc, atat Din fericire am depasit momentul si cu mai multe restrictii, gen sa nu ridic in maini mai mult de 2 kg si sa nu ma obosesc vreodata am depasit momentul si am nascut fetita perfect sanatoasa Asa ca fi puternica, ai rabdare si totul va fi bine Asculta sfatul medicilor si vei depasi situatia cu bine! Sarcina usoara! :)
    • Scor: 0
  • 65

    by Aneflo about 31 mai 2019

    Buna , am avut si eu un hematom decidual care sangera plus un polip in vagin care a fost extirpat tot in sapt 13 de sarcina Sunt in sapt 26 si totul e ok Curaj va fi bine!

    • Scor: 0
  • 378

    by Mihaela Mirela about 29 mai 2019

    Eu cand am fst internata pt sangerare , sub tratament strict , mi se administrau intravenos doxometazona la 12 ore , injectii in fesa , supozitor si luam si jumatate pastila pt tensiune Sa ai incredere ca va fi bine , esti sub supraveghere , asta conteaza cel mai mult ! Nici nu te externeaza daca inca sangerezi ! O sa fie bine !

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Mihaela Mirela
      by Mihaela Mirela
      29 mai 2019

      Specific faptul ca eu nu am avut hematom , ci strict sangerare , aveam placenta joasa .

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta